Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie lekceważ tego ugryzienia, na pewno dostałaś tez jakieś tabletki, prawda?

Pzdr.

dostalam antybiotyk, na alergie i na zyly - po 3 dniach przeszlo!!:multi: jednak na lekach bylam tydzien, wiec troche "zabawy" bylo.

Wrocilam w piatek z gor, i w piatek pojechalam do mojej psicy na dzialke, a dzis powrot z dzialki. Padam!! Pojechalam z kolezanka i od momentu przyjazdu cel byl jeden - Giewont. Poszlysmy tam po 3 dniach "cwiczen" i wybralysmy posrednia trase, ktora sie tak czy siak okazala trudna - dla nas. Ciezko bylo, ale wrocilysmy zadowolone.

Do Tatr bede wracac, to na pewno.

Beda tez fotki:cool3: Musze tylko obrobic...

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to witamy spowrotem i czekam na foty!

beda beda:razz::multi:

tajdzi napisał(a):
a ja dziś koło twojego bloczku na rowerze jechałam i mówiłam sobie "szkoda, że jest w tatrach"... ;) 83 km na rowerze :multi:

o jezusie! to ja z moim giewontem sie schowam:oops:

gratuluje!!

Posted

Na Giewoncie byłaś? Ło rany :evil_lol: Widziałam pare dni temu chyba na wirtualnej zdjęcia z Giewontu. Masakra :diabloti: Korki jak w Wawie :roll:
Dla mnie to żaden wypoczynek stać w kolejce a po to się tam jedzie :razz:
Widziałaś te zdjęcia??

Konie piękne :loveu:

Posted

[quote name='anetta']Na Giewoncie byłaś? Ło rany :evil_lol: Widziałam pare dni temu chyba na wirtualnej zdjęcia z Giewontu. Masakra :diabloti: Korki jak w Wawie :roll:
Dla mnie to żaden wypoczynek stać w kolejce a po to się tam jedzie :razz:
Widziałaś te zdjęcia??

korki to byly w Zakopanym! na Giewoncie kolejka sie zaczela jak sie wchodzilo juz na sam szczyt. My wybralysmy taki szlak do przeleczy ze tylko co jakis czas sie kogos spotykalo:diabloti: Kobita w IT nam powiedziala - ten szlak jest malo uczeszczany, a ze wczesniej bylysmy na Morskim Oku to powiedzialam - IDZIEMY:evil_lol: I faktycznie po drodze malo, do przeleczy ok, a potem...o tym zaraz:evil_lol:

Idziemy od poczatku - pierwszy dzien lajtowy, ja bez aparatu, krupowki, gubalowka, takie tam "bzdety":eviltong: Drugi dzien - Morskie Oko...o dziwo ja tam nigdy nie bylam:oops: Po drodze, na szczescie juz blisko schroniska - zlapala nas burza, grad i lalo...a ja sie martwilam o - aparat:oops:

Jak juz doszlysmy do schroniska jako tako suche to okazalo sie, ze tam tluuumy- ciezko sie bylo wbic, a potem wiadomo wszyscy wyszli jak bylo po burzy i dorwali sie do wody, do zdjec itp:roll:

tu juz powrot

Posted

koniki:loveu: chociaz tu to najczesciej patrzylam z bolem serca:shake: na przemeczone, czesto bardzo ciezko oddychajace, kulejace...

Dzien kolejny - Dolina Koscieliska...

i - schronisko

Posted

dziekuje za odwiedziny:loveu:

Dzien czwarty byl dniem najwazniejszym - cel --> Giewont. Staralam sie dowiedziec od kierowcow busow jak najlepiej isc, ale oni wiadomo, doradza to gdzie wlasnie jada. Po rozmowie w IT poszlysmy Dolina Malej Laki - malo uczeszczana, nie za latwa, no akurat:lol: Droga dosc ciezka, kto byl ten wie - choc pewnie znajda sie tacy, co powiedza - pikus;)

Po wyjsciu z lasu taki oto widoczek mozna zastac

Po przejsciu przez doline widac juz krzyz i szczyt

Potem jeszcze dlugo dlugo w gore po stromych glazach i po 3,5 h jestesmy na miejscu - tzn na przeleczy, bo potem...czeka nas jeszcze to:

Godzina stania zeby wejsc na gore, tam piekne widoki

Posted

kolejny widoczek

zapodzialo mi sie jeszcze jedno zdjecie:lol: tu jak sie wspinalysmy na Giewont, a na dole nasza dolina

Jak tylko weszlysmy na gore, to szybko nacykalam kilka zdjec i trzeba bylo sie ustawiac do kolejnej kolejki - do zejscia:mdleje:Rowniez ok godziny pewnie, razem z zejsciem...
Powrot - przez Kuznice, bo najlatwiej i najszybciej, czyli Dolina Bialego. Ladna, lagodna mila i przyjemna trasa;) Tu juz na dole, dolina:

schronisko

ekhm...

Mniej wiecej to wszystkie zdjecia - pojedyncze sztuki bede wstawiac pozniej ;)
Wyjazd krotki, ale bardzo udany - marzy mi sie rowniez wyjazd z plecakiem i chodzeniem od schroniska do schroniska...trzeba znalezc tylko odpowiednia osobe do towarzystwa i w droge! ;)

Posted

[quote name='Justa']http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/TATRY/DSC_0381.jpg

Ahhh.. stęskniłam się za tym widokiem.. :loveu:

prawde mowiac ja juz tez:loveu:

[quote name='Justa']I stąd szliście na Giewont w prawo?
Ja ostatnio tędy szłam na Kopę Kondracką, gdzie przywitał mnie śnieg po kolana i widoczność na 2 m :loveu:

nie nie, na giewont tedy schodzilismy, a szlismy dolina malej laki - zdecydowanie trudniejszy szlak. To co nasz urzelo idac dolina malej laki - po wyjsciu z lasu wpadlismy na tlum, ale tlum ten nie ruszal sie z miejsc i prawdopodobnie to byl ich cel podrozy - dolina. My poszlysmy dalej - i to co widzialysmy to wielkie gory, piekna dolina, cisza i spokoj. Dlatego wybralysmy ta trase...

[quote name='Justa']Piękne zdjęcia ! Więcej !

z gor to juz same resztki beda:shake: kolezanka ma jeszcze kilka zdjec ze swojego aparatu, ale z racji tego, ze to ja mialam lustrzanke to ciagle cykalam - a ze cyka sie ciezko jak sie idzie pod gore w upal i czlowiek zasapany i upocony:lol:

[quote name='Marysia_i_gończy']Och! :loveu::loveu::loveu:

:oops::loveu:

Poki co dla odmiany Azutkowa:loveu: wiecie jak sie za nia stesknilam? Najchetniej to wlasnie do niej wrocilam, zeby moc sie wtulic w to kochane futro achhh:loveu: przywitala mnie wylewnie, ale bez przesady:diabloti::lol:

Ja ja tez przywitalam - z furminatorem:diabloti:

3 dni czesania...:mdleje: i doszlysmy do ladu jako takiego:evil_lol:

Moja sucz po tylu latach dzialkowania - no 5 bedzie jak nic...- zaczela szczekac na ludzi od tej strony siatki! wreszcie:multi::evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Cudna Twoja sucz :D

no ba:loveu:

Zamowilam dzisiaj pierwszy raz karme light - Acane...ciekawa jestem czy to cos pomoze. Dzisiaj sucz z zegarkiem w reku plywala 25 minut za patykiem non stop

Dostalam zdjecia od kolezanki jeszcze z gor - juz inna jakosc, ale to niewazne:loveu:

Nasza droga do...

A tak wygladalo to za nami...

I tak lacznie 2h...razem w samochodzie spedzilysmy 8h:roll:

Zjazd z Gubalowki - Butorowy Wierch...po drodze 3 przerwy:lol:

Impreze sponsorowal - Fitness:loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wow ale korek!!

drogi nam robia na Euro 2012:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszedzie tak jest w calej PL:roll: Choc tu to bylo przegiecie jakies...

Posted

Aga&Ganja napisał(a):
Piękna Aza... I te cudowne zdjęcia z gór... Ach, chętnie bym tam powróciła... :loveu::loveu:

Pozdrawiamy. :)

no ja jak dobrze pojdzie to powroce juz niedlugo:loveu:

Asiaczek napisał(a):
Podziwiam góry, piękne foty i Wasze siły... Ja raczej wolę morze, jeziora...

Pzdr.

gory to gory:evil_lol: do jeziora raczej nie wchodze, a nasze morze jest zbyt zaludnione w sezonie:lol: