Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aza z wywieszonym jezorem i postawionymi ucholami ;)

no! nasza kolezanka wkroczyla do akcji :)

w tle widac chalupke ktora wybudowali w tym roku - obok stoja jeszcze trzy i za kilka lat juz nie bedzie pola dla psow :cry: :evil:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a teraz drugi kolega - rodezjan

popatrzcie jaka sliczna morducha :)

a takie siakies smieszne wyszlo

suszydlo wcinajace snieg

popatrzcie jak Aza sie wyciaga podczas biegania :o wlasciciele rodezjana powiedzieli, ze biega jak chart - one tez sie tak wyciagaja, ale wyzly nie? :roll:

Posted

grozny pies? :o

i znowu z jezyczkiem ;)

jeszcze ostatni bieg Azy dzisiejszego dnia :)

hehe

i portrecik z promieniami slonca :wink:

a tak wygladala dzisiaj zima na ursynowskich polach

THE END

Posted

Ale Aza ma psijaciół ;) Śliczniaste fotaski!!!

A ja tylko czekam, az wyzdrowieje i biorę aparacik, idem na forty i cykam fotki fotki fotki :evilbat:
Szkoda, że Gal taki maluch, bo troszkie trudno bawic jej się z dużymi psami (niestety zazwyczaja sa mało delikatne :( )

Pozdrawiamy i więcej fot chcemy :angel:

Posted

Rany, jak fajnie
Jednak żałuję, że nie wpadliśmy niespodziankowo do was... :cry:
Nawet mój czarny twierdzi, że "SUPERAŚNE"

:lol:
Więcej, więcej więcej 8)

Posted

ojej :oops: dziekuje bardzo :) staram sie jak moge robic jak najlepsze zdjecia :)
Dzisiaj Aza przelamala sie i bawila sie z Keja, ktorej normalnie sie bala, a takze z Tosa czy Rodezjanem - takich psow tez sie zawsze boi, bo..sa duze :lol:
Justa to fakt, ze duze psy najczesciej sa malo delikatne, Aza tez :( ale ze Stichem ktory wazy zaledwie 10 kg dogaduje sie swietnie - fakt przewraca go czesto, ale...jemu to w ogole nie przeszkadza, bo zaraz leci z zebami na Aze :o

Posted

Agnes napisał(a):

Justa to fakt, ze duze psy najczesciej sa malo delikatne, Aza tez :( ale ze Stichem ktory wazy zaledwie 10 kg dogaduje sie swietnie - fakt przewraca go czesto, ale...jemu to w ogole nie przeszkadza, bo zaraz leci z zebami na Aze :o

Galucha tez ma taką psiapsiółę Adę (wstawiałm jej fotki w GAlerii kundelków) która jest o wiele większa od niej i tez się świetnie dogadują ;) Gala oczwyiście ląduje na ziemi co jakiś 2 minuty ale tez sie odgryza :D Ale to chyba też zależy od psa z jakim się spotka, bo jak takie ogromne samce od razu jej łep pod zadek wkładają to ona wpada w przerażenie :o i ucieka (wcale jej sie nie dziwię).
U nas na Bemowie niestety większośc psów jest (duuuużych psów) i Galucha nie ma z kim szaleć :( Nio oprócz z Adzikiem ;)

Zdjęcia sa naprawdę cuuuuuudowne!!! Ja nie umiem robic takich fotek w ruchu :(

Posted

Justa szkoda ze mieszkasz tak daleko bo pewnie bysmy sie umowily na spacerek - Aza Twoja sunka i Stich :) My jestemy z Ursynowa :(
co do zdjec w ruchu - fakt, moim zdaniem sa naprawde trudne - to calkiem inna szkola niz zdjecia portretowe np mi na poczatku wychodzily kiepskie - co widac na pierwszych zdjeciach w tym topicu ale z czasem mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej ;)

Posted

Nio daleko :( Ja bym się chętnie spotkała (szczególnie, że niedługo ferie się zaczynają)... A nie mogłybyśmy np. na polach Mokotowskich? Bo to w sumie tak w połowie drogi ;)

Posted

Cudne zimowe fotki uwielbiam duże psiurki - pieknie się bawiły dobra pogoda dobry chumor miały :lol:
Super, aż sie rozmażyłam na tymi fotami :D
pozdrowionka

Posted

Justa niestety my jeszcze dlugo nie bedziemy jezdzic w tak poubliczne miejsca jak PM :( wiec poki co w gre wchodza tylko nasze pola...no ale jakbys kiedys byla na Ursynowie to przy okazji zapraszamy :D

Posted

Nio szkoda... JA to na Ursynowei raczej nie bywam i chyba bym sie zgubiła gdzieś w tym lesie prędzej ;)
W takim razie będe musiała sie nasycic widokiem szalejących psiaków na fotkach ;)

Posted

ale kolorki ciut przeklamane :)
na drugim zdjeciu - ze tak powiem tak mialo byc, choc nie do konca - sprawdzalam na ile stac takie badziewny aparat - to zdjecie zrobilam pod slonce;) nic kompletnie nie widzialam, ale wyszlo hehe
jeszcze moze byc takie ;)

Posted

no to kilka nowych fotek, niestety tylko domowych, bo dzis na pole nie dotarlysmy - chcialam, ale doszlam i zalamalam sie, nie wiedzialam nawet jak wrocic. Bloto po kolana, kaluze ogromne i spokojnie stopy przykrywaly...Normalnie pole ryzowe ;)

kolami do gory czyli to co psiaki uwielbiaja ;)

Jak to moja mama mowi "Zeby sie myje, a nie wietrzy", ale Aza cos posluchac nie chciala :wink:

Posted

oj tak sama bym chciala miec tak biale ;)

a teraz cd

to jest bardzo fajne :)

takie smieszne ;)

spanko w prymieniach slonca

z porkiem, ktory juz zostal pogryziony i zmaltretowany :evil:

i ostatnie, ktore bardzo lubie

Posted

Aza ostatnio dostala szalu i zaczela wszystkie zabawki niszczyc :evil: najpierw zalatwila pora, ktorego miala dluuuugo, potem kroliczka, potem pilke tenisowa, pogryzla swoja poduszke, a teraz nowego pora, ktorego miala dwa dni :x mama sie smieje, ze chyba Aza znowu wymienia zeby, ale ja juz nie wiem co jej kupowac do zabawy :roll:

Posted

Łoo, ale zębiska! Nic dziwnego że mam całe ręce po sobocie w szramach i posiniaczone :roll:
Agnes, ja jakieś odszkodowanie chyba muszę dostać ;)
Już nie tylko lustro i okna do mycia he he, ale i wykładziny chyba przyjedziesz ze mną trzepać :evilbat:

A zdjęcia suuper

Posted

niesamowite!!!
Śliczne

Agnes, ja idę do koleżanki na lekcje przerabiania, a do Ciebie na robienie zdjęć :)

I powtarzam : MUSIMY NA SESJĘ SIĘ UMÓWIĆ :) mam nowy aparat ;)

Posted

nooo bomba! to porob chociaz kilka zdjec w domku, zebym mogla zobaczyc jakosc :)
Na nauke zapraszam, jak bede umiala robic fajne zdjecia ;) to co narazie mi wychodzi to jakies proby niekoniecznie udane - malo wychodzi mi naprawde fajnych...
Teraz bede miala przez 2 tyg chyba aparat mamy, wiec bede robic zdjecia na polu, ale jak to "pole ryzowe" zamarznie, bo narazie nie ma szans, zeby tam dotrzec - biedny Azulec :cry: