Agnes Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 uuuuuwagaaaa Mumin pedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agnes Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 GameBoy napisał(a):chyba przed żabą ucieka :evil_lol: albo ja goni:cool3::evil_lol: Quote
Agnes Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='Apbt_sól']Zapytam nie smiało jakie masz szkło?:cool3: alez pytaj smialo:cool3::eviltong: tak dokladnie to takie AF-S VR Zoom-Nikkor 70-300 mm f/4.5-5.6G IF-ED Baaardzo je lubie - wczesniej mialam N 70-300G i to jest niebo a ziemia. Tylko ja za malo robie zdjecia i nie wychodza jeszcze tak jak ja chce - szczegolnie te dynamiczne;) [quote name='Apbt_sól']lo zycze szybkiego powrotu do zdrowia , paskudzctwa teraz wychodza po zimie na wierzch :shake: naszczescie lapa wyglada juz calkiem niezle i sadze, ze okres tupania na smyczy mamy za soba:multi: Quote
Apbt_sól Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Zapytam nie smiało jakie masz szkło?:cool3: lo zycze szybkiego powrotu do zdrowia , paskudzctwa teraz wychodza po zimie na wierzch :shake: Quote
Agnes Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 stary niedzwiedz moocnoooooooo spiiiiiiii Przerobilam Azowe poslanie Meduzy i teraz jest to strzal w dziesiatke:multi: Kto zna meduze, ten wie ze poducha w srodku (ta duza) jest strasznie ciezka i dosc szybko tworza sie w niej male kulki, przez co caly czas pies nierowno lezy. Wyjelam w weekend ta poduche i wsadzilam do srodka materac - gabke. Jest super, bo gabka miekka, ale nie za bardzo, a do tego gruba - poslanie idealne:loveu: Ksiezniczka na swoim wyrku:lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ślicznie wygląda :loveu::loveu::loveu: Jak jej łapka? Quote
Agnes Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']Ślicznie wygląda :loveu::loveu::loveu: dobrze, ze z boku jej nie widac (przytyla:oops:) - chociaz ludze sie, ze to miesnie:evil_lol: [quote name='Marysia_i_gończy']Jak jej łapka? wlasnie sama nie wiem...szew wczoraj zdjety i lapa dobrze wyglada, ciagle wydobywa sie dziwny zapach, ktory sie pojawil po zdjeciu pierwszego opatrunku, coraz mniej intensywny, ale jednak. Rana byla malutka (na szerokosc), wiec tu problemu nie ma. Dzisiaj bylysmy juz w lesie, bo uznalam, ze skoro zagojne to mozemy isc. Zauwazylam jednak ,ze ciut kuleje (widoczne jak biegnie klusem chyba najbardziej). Lapa ja nie boli - tzn podczas spaceru sie nia nie interesuje. W domu po spacerze czasami tak, ale spacerujac nie. Bardzo mozliwe, ze kuleje, bo szew swiezo zdjety, nie wiem... Palec faktycznie nic a nic nie przeszkadza - dlugi jest i mi sie wydaje, ze to moze sie zaczepiac, ale nic takiego nie widac Troche wczorajszego Mumina Quote
Teba Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ależ przepiękne zdjęcia... Człowiek jakiś czas nie zagląda na dogo, potem odwiedza starych znajomych i bach na jakie cudo trafia :loveu::loveu::loveu::loveu: I trzymamy bardzo mocno kciuki za Azowy paluch- oby się szybko zagoił... Quote
Agnes Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Tebusa']Ależ przepiękne zdjęcia... Człowiek jakiś czas nie zagląda na dogo, potem odwiedza starych znajomych i bach na jakie cudo trafia :loveu::loveu::loveu::loveu: o jak milo:multi::multi: zapraszamy zapraszamy:lol: [quote name='Tebusa']I trzymamy bardzo mocno kciuki za Azowy paluch- oby się szybko zagoił... kciuki juz chyba mozna puscic - po spacerach lesnych, stwierdzam, ze moj pies jest zdrowy:evil_lol: Biega, skacze, gania za patykami - tzn sama z nimi gania, ja nie rzucam:eviltong: Ciagle lekko kustyka, ale na tyle malo, ze sie nie przejmuje;) A nasz las wyglada tak i pomyslec, ze do takiego miejsca mam 10 minut spacerkiem - Warszawa nie jest taka zla;) I jeszcze jeden Mumin Modela z niej rosnie, jak nic:lol: Quote
Unbelievable Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Mumin jaki nieproporcjonalny, brzydal :evil_lol::loveu: Zazdroszczę psa, który sam się sobą zajmuje :mdleje: Quote
GameBoy Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Tinka:) napisał(a):Mumin jaki nieproporcjonalny, brzydal :evil_lol::loveu: :boom::boom::boom: Quote
Agnes Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 no dobra czas zejsc z Mumina, boooo :eviltong: Quote
Agnes Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 aaaa jestem miszcz!:multi::evil_lol::lol: Moje akwa w trakcie walki z glooonami (13.03) Pozniej otrzymalam wsparcie w postaci roslin (24.03) A dzisiaj akwarium wyglada tak!:multi::multi: I to jeszcze nie koniec:evil_lol::loveu: Quote
anetta Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Nieźle :crazyeye::crazyeye: Ale busz :evil_lol: Im więcej zielska tym lepiej dla rybek? :niewiem::oops: Quote
Agnes Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 anetta napisał(a):Nieźle :crazyeye::crazyeye: Ale busz :evil_lol: Im więcej zielska tym lepiej dla rybek? :niewiem::oops: poniekad tak...bo ich nie widze, siedza w tym buszu:evil_lol: tzn, ze lepiej sie czuja jak jest duzo roslin...kupilam ostatnio 10 ryb i widze 4:roll:;) reszta w krzakach siedzi, wychodza na karmienie tylko:lol: Ja jeszcze niedawno moglam miec tylko rosliny:loveu: Ale zeby je miec to potrzebne sa ryby - az taka specjalistka nie jestem, zeby miec rosliny bez ryb:eviltong: Ale teraz...polubilam te rybiska:evil_lol: Quote
Agnes Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 nie mam nowych zdjec, to ja pokaze moja modelke - miala wtedy 1,5 roku:loveu: Byla szczuplutka:placz: a teraz nie dosc ze z nadwaga:mad: to jeszcze blondyna :roll: po weekendzie porobie zdjecia, to pokaze moje malenstwo po miesiecznym stosowaniu furminatora:roll: Quote
Agnes Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 bylysmy na dzialce:multi: ba...nawet sama tam dojechalam:evil_lol: wszyscy przezyli:evil_lol: Quote
Justa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 No, faktycznie przez te kilka lat się nieco zmieniła, ale to wciąż Twój kochany i jedyny przyjaciel więc proszę nie narzekać :loveu: Quote
Agnes Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Justa masz racje:loveu: to jeszcze zdjecia na koniec dnia i uciekam:lol: szczesliwy pies:loveu: sasiad:multi: Quote
Agnes Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 dzisiaj bylam u moon_light i fifiego:multi: ktorego obfocilam na calego:evil_lol: zakochalam sie w tym koniu:loveu: cudo o ktorym moge poki co pomarzyc:loveu: Quote
Recommended Posts