Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa napisał(a):
Ojesooo czemu tak tego biednego szczeniaka poobcinali? :shake:

szczeniak jest mój i taki mnie się podoba
poprzednia sunia uszy miała bo wtedy to ja decydowałam
psa dostaliśmy za darmo i zgodziliśmy się, że będzie kopiowany
nie ma co debatować

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
nie ma co debatować

śliczny klops :loveu::loveu::loveu:

Posted

i GameBoy wszystko wyjasnila:lol:

[quote name='anetta']Fantastyczne imię dla CC :lol::lol::evil_lol:
Sweet :loveu:

imie ciut inne:eviltong:

[quote name='anetta']Agnes, poka z bliska te aqwa bo nic nie widze :diabloti: :evil_lol::evil_lol:

nie ma takiej opcji:diabloti: glony bedzie widac:eviltong: a tak serio - nie mam:lol: zostawilam tylko miniaturke

Posted

[quote name='Agnes']biedny szczeniak nie cierpial, a wyglada - kwestia gustu;)
prawde mowiac troszke sie zdziwilam, ze takie ciachane uszy w ogole maluchowi nie przeszkadzaly - nic a nic

Tego czy nie cierpiał to akurat nie wiesz.
Miałam robiony kolczyk w chrząstce ucha i przez dwa tygodnie wogóle ucha dotknąć nie mogłam - a to tylko mała dziurka. Tu obcięty cały brzeg + szwy. Nie oszukujmy się - to boli.

GameBoy, rozumiem ;)

I nie chcę żeby ktoś mnie źle zrozumiał - nikogo nie oceniam, ale nikt nie ma prawa mówić, że psa to nic nie boli, nie cierpiał i mu nie przeszkadza.

Dziękuję za uwagę :p

Posted

Justa napisał(a):
I nie chcę żeby ktoś mnie źle zrozumiał - nikogo nie oceniam, ale nikt nie ma prawa mówić, że psa to nic nie boli, nie cierpiał i mu nie przeszkadza

dobra, nie mowie;) nie znam sie, po prostu pisze to co widzialam

Posted

[quote name='cockermaister']Witam my pierwszy raz u was w galerii ;) śliczna psinka :loveu::loveu::loveu:
mizianko dla niej:loveu:

witamy gosci:multi::multi: i zapraszamy czesciej:cool3: chociaz nie zawsze jest co ogladac:evil_lol: ale jak juz ktos doszedl to foteczka:eviltong:

Posted

GameBoy napisał(a):
flaszka obalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ty to zawsze zauwazysz nie to co trzeba!:angryy::mad::lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
nie ma co debatować

...a zdajesz sobie sprawę, żę kopiowanie uszu jest niezgodne z prawem? :angryy:

Fotki Azutki jak zawsze śliczne :loveu:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):

ludzie wezcie juz przestancie :roll: każdy z nas zdaje sobie z tego sprawę i co? Piesek miał juz obcięte uszka, stało się , mamy sądzic ludzi? mimo tego że na wystawach młode psy maja ciete uszy, one w ogole nie powinny byc przyjmowane na zawody, a jednak są... i ...... ? wiec prawo, jest ale tak jakby go nie było ... poza tym kazdy ma prawo mieć własne zdanie na temat kopiowania ... a o gustach się nie dyskutuje ... kopiowanie uszu jest tylko dla wyglądu, ale np. kastracja i sterylizacja tez jest bolesna, wcale nie trzeba tego robić, wystarczy że psa się PILNUJE ...

Gameboy masz galerie Twojego smoczka? :loveu::loveu::loveu:

ale żeby nie było, to galeria Azy, która ciągle jest taka sama, modelka z niej tresowana! :) :loveu:

ciekawe kiedy będą jakieś fotki koni?? :> ja się zbieram do wstawienia zdjeć z wakacji, mimo że nie bedzie koni, ale fajne widoczki mam nadzieje że wpadniesz ;)

Posted

Anza-jak kupie sobie za 2-3lata dobermana to urżnę mu uszka i kupie już z oderżniętym ogonem ,bo mi się taki podoba.Moge to zrobić wbrew prawu w polsce i tak nikt mi za to nic nie zrobi.A pies bynajmniej będzie wyglądał jak doberman,a nie przerośnięty GP:multi:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):

daruj sobie te przedstawienia i przemowy na temat kopiowania jest na to osobny temat
to galeria Azy jest i nie mam zamiaru wchodzić w polemiki z Tobą na temat uszu i ogona mojego psa
innych rowniez o to proszę

Posted

Anza&Hacker nie chcialabym toczyc tutaj bitwy o ciecie - masz takie zdanie i rowniez prawo do niego - jesli chodzi o prawo ciecia...cos tu juz pewna nie jestem. Ale nie chcialabym, zeby temat ciecia lub nie ciagnal sie przez kilka stron - po co? Sa do tego oddzielne watki i tam napewno mozesz napisac co na ten temat myslisz. Innych prosze o to samo - to jest galeria Azy i innych psow rowniez, ale nie temat o kopiowaniu;)

zaba14 Ty sie nie chwal, ze zdjecia masz tylko wklejaj! i bez marudzenia:eviltong:

Posted

;)Game Over ...gdzie są jeszcze jakieś fotasy Glutka :razz::razz: jest zaje2bisty :loveu::loveu:

Azula też skobieciała ..kawał baby ;)

Agnes a ja mam sprawę do Ciebie ...mogłabyś mi na PW napisać troszkęjak karmiłaś i wogóle o swoim psiaku z chorą trzustką ...znajomych psiaczek 8 miesięczny jest chory i dziewczyna chciałaby mieć jakieś info nie tylko od weta ale z doświadczenia włascicieli chorych psiaczków

Posted

ooo Alicja :eviltong:

[quote name='Alicja']Azula też skobieciała ..kawał baby ;)

delikatnie mowiac:oops: dzisiaj jak stanela obok ogara w lesie...fakt, ogar mlody bo dwoch lat nie ma ale rany julek moja to ma taki brzuchol ze az wstyd:oops:

[quote name='Alicja']Agnes a ja mam sprawę do Ciebie

jasne, juz lece pisac

Posted

Agnes napisał(a):

imie ciut inne:eviltong:

nie ma takiej opcji:diabloti: glony bedzie widac:eviltong: a tak serio - nie mam:lol: zostawilam tylko miniaturke

Inne? :hmmmm:

:evil_lol: ojj tam glony, kij z glonami. Ja rybki będę podziwiać a nie glony :eviltong: Prrrroooszęęę :modla: :rolleyes:

Posted

Agnes napisał(a):
ooo Alicja :eviltong:

no co :p

delikatnie mowiac:oops: dzisiaj jak stanela obok ogara w lesie...fakt, ogar mlody bo dwoch lat nie ma ale rany julek moja to ma taki brzuchol ze az wstyd:oops:

a tam brzuchol, nie wypominaj dziewczynce ;) ...bo jak to mawiają starożytni indianie ...kochanego cialka nigdy za wiele ...;)

jasne, juz lece pisac

dzieki raz jeszcze