Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Ho! Ho!

To gratuluję i prawka! I studiów! I pracy! :multi::multi::multi:

dziekuje:multi:

Marysia_i_gończy napisał(a):
A trudność robienia zdjęć, jak się ma oczy wokół głowy, doskonale rozumiem :evil_lol:

taaa:evil_lol: chociaz jak jutro jeszcze bede miala wolne (bo pracuje na umowe o dzielo w domku narazie) to cos pocykam, bo az glupio zeby aparat tak lezal i lezal:eviltong:

Posted

Bliźniaczka astralna Bugajskiego :lol: Na szczęście nauczyłam tego gamonia, że najlepiej się sępi z własnego posłania. Tylko jęczenia nie jestem w stanie go oduczyć :evil_lol:

Agnes, jakie super wieści u ciebie! Gratuluję! :multi:

Posted

[quote name='asher']Bliźniaczka astralna Bugajskiego :lol: Na szczęście nauczyłam tego gamonia, że najlepiej się sępi z własnego posłania. Tylko jęczenia nie jestem w stanie go oduczyć :evil_lol:

moja jeczec nie jeczy, ale co jakis czas dostaje jedzenie z tego blatu to i siedzi tam calymi dniami:evil_lol:

[quote name='asher']Agnes, jakie super wieści u ciebie! Gratuluję! :multi:

dziekuje:eviltong:

spedzilam dzisiaj x godzin przy swoim akwarium:mdleje:czasami mam dosc tego wodnego pudla, odkad powiekszylam litraz same klopoty z nim sa...:roll:

Posted

Cześć dziewczyny! Do gratulacji się dołączamy, za studia kciuki trzymamy! Skoro tak długo siedziałaś przy tym akwarium to może wstaw fotkę co z tego pielęgnowania Ci wyszło:) Miziaki dla Azulki!

Posted

oo Lazy:multi::eviltong:

proszz

Chociaz chyba nie powinnam sie jeszcze "chwalic". Jestem po walce z najgorszymi glonami jakie mozna spotkac w akwarium, a raczej w trakcie, bo nie wiem czy walke wygralam...dzisiaj posadzilam 3/4 tego co widac na zdjeciach, a co sie utrzyma? Ciezko powiedziec. Ja sie boje, ze niewiele...przez glony nie moge dodac nawozu, nic w zasadzie...a bez tego rosliny moga sobie nie poradzic:shake: No, ale za miesiac powinnam juz wiedziec co i jak...

Posted

Agnes napisał(a):

spedzilam dzisiaj x godzin przy swoim akwarium:mdleje:czasami mam dosc tego wodnego pudla, odkad powiekszylam litraz same klopoty z nim sa...:roll:

nie strasz, ja jestem właśnie, że tak powiem, w trakcie zmiany, z 70l na 200:roll: imponująca ilość roślin : O

Posted

Tinka tylko zrob to z glowa i sie nie spiesz! Bo bedziesz miala to co ja:roll: Glony...nadal walka trwa, wczoraj wywalilam miske roslin:placz: Ten z tylu potocznie zwane "henkiem"...szlag je trafil, bo nie nawoze:angryy:

GameBoy ja mam nadzieje:eviltong: jesli nie w tygodniu to za tydzien w weekend na bank bede wolna - bedziemy sie zgadywac:cool3:

Posted

GameBoy napisał(a):
bardzo się cieszymy :p obie :evil_lol:

ja mysle:evil_lol:

GameBoy napisał(a):
jak powrót do szkoły?

tragicznie!! nigdy wiecej nie popelnie tego bledu! oswiadczam publicznie - jak skoncze tutaj to koniec mojej edukacji:angryy: ja juz mam dosc, a to dopiero 3 dni zajec - wczoraj ekhm...11 godzin bez okienka, dluzszej przerwy...do tego sie cieszylam, ze duzo wykladow to oznacza malo cwiczen i prac w "domu" - i co? Na kazdym wykladzie mamy jakies projekty/prace, wlacznie z projektem...stracha na wroble:mdleje: zaluje, ze zaplacilam za ten semestr, bo napewno bym sie juz nie pojawila na nastepnym zjezdzie...

wyzalilam sie:evil_lol:

Posted

Agnes napisał(a):
Tinka tylko zrob to z glowa i sie nie spiesz! Bo bedziesz miala to co ja:roll: Glony...nadal walka trwa, wczoraj wywalilam miske roslin:placz: Ten z tylu potocznie zwane "henkiem"...szlag je trafil, bo nie nawoze:angryy:

No dzisiaj mamy zamiar kupić sprzęty- akwarium, filtry, grzałki... Rybki pewnie będą narazie te co mamy, jakieś rośliny się kupi, jak założyliśmy te akwarium co mamy to jakichś większych problemów nie było, tata ma już trochę doświadczenia ;) mam nadzieję, że będzie ok:roll:

EDIT:
To gdzie ty się uczysz? : O Jakieś zuo cię do tego podpuściło :evil_lol:

Posted

kochana ja akwarium mam od lat:evil_lol: i calkiem niezle szlo - rybki sie trzymaly w zdrowiu, rosliny rosly...zachcialo sie wiekszego i od tego czasu mam problem:evil_lol:

em...obecnie robie magisterskie na warszawskiej uczelni zwana SGGW - architektura krajobrazu...a co mnie podkusilo? generalnie to co sie dzieje na rynku - inzynierow w moim zawodzie jest duzo, a odkad jest rekrutacja na mgr to mgr raczej mniej...i jesli beda dalej wymyslac takie cyrki to moze jeszcze mniej bedzie:eviltong: Generalnie idac na rozmowe o prace uslyszalam - lepiej dla mnie jak mgr zrobie...no to robie:evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
Witam moja koleżanko z uczelni :cool3:

a nawet bylam w okolicy twojego wydzialu!:evil_lol: tzn mam tam jeden wyklad...budynek nr 23 - to gdzies kolo ciebie co?
i witam witam - na SGGW kazdy chyba powraca:evil_lol:

malawaszka nie ma co dziekowac bo juz wyglada gorzej:shake: wymaga nie tyle co pracy ile wiedzy i kaaasyyy - samo urzadznie do podawania CO2 to koszt ok 600 zl:placz: i poleglam...nie podaje nie ma roslin - prawie wszystko z tylu jest w koszu:placz:ja nie tyle chcialam miec holender, co dac wiecej roslin, zeby pobieraly pokarm ktory pobieraja krasnorosty - nie udalo sie...ale sprobuje ponownie

Posted

Agnes napisał(a):
a nawet bylam w okolicy twojego wydzialu!:evil_lol: tzn mam tam jeden wyklad...budynek nr 23 - to gdzies kolo ciebie co?
i witam witam - na SGGW kazdy chyba powraca:evil_lol:

23 to wydział nauk o zwierzętach i medycyny weterynaryjnej, ale zajęcia ja mam na sterej weterynarii w 24, taki niższy budynek obok 23 ;)

Jak ja już skończę studia (przy odrobinie szczęścia), to już tam nie wrócę :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
23 to wydział nauk o zwierzętach i medycyny weterynaryjnej, ale zajęcia ja mam na sterej weterynarii w 24, taki niższy budynek obok 23 ;)

no wiedzialam, ze gdzies te okolice:evil_lol: swoja droga nikt nie wie czemu akurat tam mamy wyklad...bo cwiczenia juz mamy w innym budynku - choc nadal nie naszym:eviltong:

Justa napisał(a):
Jak ja już skończę studia (przy odrobinie szczęścia), to już tam nie wrócę :diabloti:

ja tez tak mowilam:evil_lol: niby zrobilam tylko pierwszy stopien ale do mojego zawodu zdecydowanie wystarczylo - a prace i tak dostalam jako inz;) a teraz mi sie zachcialo...:eviltong: