Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

anetta napisał(a):
:-( Przykre to :(

Bosh, co za debil to podkłada :angryy::angryy: arghhhhh

przykre...jakos w czwartek jak bylam w lesie to mowilam kazdemu kogo spotykalam o trutce - wszyscy wielkie oczy robili, ale na zasadzie ok...jak dodalam, ze kilka psow odeszlo to juz twarz sie zmieniala...na przerazenie. Bo jak mozna inaczej zareagowac? Ludzie szczesliwi wracali ze swoimi pociechami z pola, z lasu, az tu nagle....Mam tylko nadzieje, ze informacja pojdzie dalej

Natomiast kto...jutro moze sie czegos dowiem - bo JA sie chce czegos dowiedziec. Natomiast moze nie byc latwo. Probowalam kiedys wyciagnac informacje u mnie w urzedzie i nic...ludzie jak to w urzedach - sa anty...Kiedys dzwonilam pytajac o inne trutki, czy tez o szczepionki, ale gdzie nie pamietam

Posted

Najgorsze w tej chwili jest to, że nie wiadomo czy ta trutka wciąż gdzieś leży i czy jest tylko na polach.. A w zasadzie jak sie ten zwyrodnialec uprze to może i nową rozrzucić :shake:
Uważaj na Azulę..

Posted

Justa napisał(a):
Najgorsze w tej chwili jest to, że nie wiadomo czy ta trutka wciąż gdzieś leży i czy jest tylko na polach.. A w zasadzie jak sie ten zwyrodnialec uprze to może i nową rozrzucić :shake:
Uważaj na Azulę..

i to jest ten problem:-( nie moge jej ruchu ograniczyc i nie puszczac - to nie jest wyjscie. Jednak nie mam innego miejsca. Poki co ogranicze sie do lasu w kagancu, a z czasem moze pojde na pole (poki co nadal w kagancu)

Posted

Ciekawe ile osób mniej spaceruje na polach. Co jak co, ale ktoś chyba osiągnął swój cel (mniej psów szwendających się wszędzie).
Może zgadamy się jakoś na spacer, psy chociaż tak się wybiegają?

Posted

z racji braku nowych zdjec, daje stare...

zeby cokolwiek sie tutaj dzialo:roll: dzisiaj pierwszy raz od tygodnia poszlam z Aza na pole, ale na chwile i ona w kagancu - ciagle patrzylam czy czegos nie szuka, nie znalazla...chore...jak dlugo mozna tak spacerowac? Nie da sie....

Moze w srode beda nowe zdjecia, moze Aza wreszcie bedzie mogla sie pobawic z psem, bo i ona glupieje i ja:roll:

Posted

Toffuś witami i zapraszamy czesciej:multi:

Dzisiaj drugi raz spacer w lesie, sucz w kagancu, nawet fajnie sie bawila z innym psiakiem - nie ma co prawda frajdy z zabawy patykiem, nie mozna podrzucac, gryzc, ale...moze spacerowac i biegac - cos za cos;)

Zdjec zimowych robie zdecydowanie za malo i takie sa efekty - nie dosc, ze slonce juz nisko to jaka tragedia wychodzila, probowalam sobie pomoc lampa, ale efekty nadal kiepskie

las zima jest ladny;)

kangurek:evil_lol:

na wiecej mi zabraklo cierpliwosci:oops:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Śliczny portret gończucha :loveu:

bo to bardzo fotogeniczne psy:loveu:

chociaz na Aze narzekac nie moge:cool3::eviltong:

Posted

pati koza napisał(a):
śliczna psica!!ze zdj. w podpisie byłam przekonana,że jest cała płowa,a t taki suprise :evil_lol: i ładną ma figurę laska :loveu:

ona koloru ogarkowego:loveu: chociaz jasnieje dziewczyna coraz bardziej
z ta figura niestety ekhmsie troche popsulo:oops: ale walczymy dzielnie:eviltong:

Posted

czasami warto sie przypomniec...Aza ma sie dobrze, zdrowa poki co, czasami chodzimy na pole, a ja mam oczy dookola glowy i patrze czy nic nie zjada, nie odchodze tez daleko i nie pozwalam wchodzic w krzaki - dzieki teu cwiczymy komendy odwolujace, bo co sie zbliza do krzakow to ja wolam:evil_lol: Nie ukrywam, dziewczyna jest bardzo grzeczna i sie fajnie slucha, fajnie sie potrafi skupic na mnie - czyzby dojrzaly wiek zrobil swoje? Moze z tymi psami wlasnie teraz sie lepiej pracuje? W tym wieku? No zeby nie zapeszyc...
Fot nie ma - bo na spacerach poki co musze bardzo pilnowac Aze i nie w glowie mi zdjecia, jakies starocie ciagle z tej samej sesji:

Chociaz licze jednak na to, ze jakies zdjecia zimowe jeszcze zrobie;)

Hmmmm wmiedzy czasie zdalam prawo jazdy - ale to juz jakis czas temu i smigam poki co jeszcze z ojcem po miescie - jazda caly czas mnie rajcuje, po Warszawie sie jezdzic nie boje, chyba ze wjezdzamy w waskie i zatloczone uliczki - wtedy jest gorzek:lol: Ale ojciec mnie szkoli caly czas i mam nadzieje, ze niedlugo dostane kluczyki do raczek i sama bede mogla gdzies pojechac:loveu:

Emmm...cos co jest dla mnie najwiekszym zaskoczeniem - dostalam sie na studia, a tuz przed dostalam prace...

I tak sobie zyjemy:p

Posted

studia mgr:cool3: rekrutacja byla teraz, na poczatku lutego...bo dzienni inzynierskie maja 3,5 my 4...no i my musimy czekac:roll: mialam nie isc, ale idac do pracy uslyszalam, ze lepiej dla mnie jak tego mgr zrobie...chociaz wiem, ze niczego sie nie naucze i sporo nerwow bedzie mnie to kosztowalo + pieniedzy, ale warto juz skonczyc:roll: a tak sie cieszylam, ze narazie koniec mojej edukacji a tu taka niespodzianka:roll: