Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anza&Hacker dziekuje:) konik cudny bardzo, ale charakterny okropnie:) co do kociaka - zgadzam sie w 100%:)

anetta tego kociaka tez gonila przez kilka dni, ale do kociakow inaczej podchodzi w ogole niz do strarszych - moze dlatego ze kociak nie ucieka jak tylko zobaczy psa? A moze przypadli sobie do gustu:) szkoda, ze za kilka dni juz bedzie koniec zabaw Aza-kot:placz: juz myslalam, zeby go przemycic w torbie, ale obawiam sie ze to nie bylby dobry pomysl;)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Przyjedź z rodzicami do nas, jak poznaja Lońkę z Marcelem to może zmienią zdanie ;)
Piękne foty
Z Azy domna jestem, bo jeszcze niedawno bała się kociaków :diabloti:

Posted

hej Dziewczynki

widziałam zdjęcia i wymiękłam CUDEŃKA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
się ropływam

Aza ala kuń cudo. Ja boję się Szpilke do koni zabrać :placz: :placz: jestem panikarą do potęgi nie tylko ja ona też :placz:

Posted

tajdzi ciezka sprawa bedzie z taka wizyta;) oni by musieli pomieszkac z kotami, nie wiem...trudno jak pojde na swoje to bede miala kota o!:eviltong:

dbsst ja po ostatnim dniu u kolezanki tez sie boje aze puszczac do koni:roll:pies stajenny mial wypadek, chociaz bardziej ucierpial kon niz on - biegl razem z koniem i zamiast skrecic w lewo to wladowal sie prosto pod galopujacego konia:roll:tylko slyszalam, bo nie widzialam za duzo. I to mogla byc Aza, kazdy pies...kobyla psow nie kopie, ale jesli pies wpadl to co mogla zrobic brrrr

i zdjecia:

Casablanca vel. Casi, Casia:)

bunt

w stajni

Posted

tajdzi napisał(a):
Aga, co ty Azulcowi robisz, co? lifting???
Foty cudo :)

dziekuje;)chociaz ja nie jestem z siebie zadowolona - bardzo ladne zjdecia wyszly z jazd, ale z szalenstw konskich po jezdzie juz nie - chyba za bardzo stresowalam sie Azulcem biegajacym tam i nie bylam w stanie nic robic;)

a lifting?pewnie:eviltong:tu ponaciagamy, tam rozciagniemy i bedzie piekny Azulec;)

chyba jeszcze sie nie chwalilam, ze Aza zlapala od psa stajennego pchly? jej pierwsze pchly:angryy:ale szybka reakcja weta pomogla, choc jeszcze czasami Aza sie drapie, jednak po pchlach od 10 dni nie ma sladu:roll:

Posted

Anza&Hacker dzieki:) ja mam jakis problem z robieniem zdjec ostatanio:roll:mam nadzieje, ze niedlugo sie to zmieni bo pod koniec sierpnia bede znowu focic i focic przez 2 tyg - ale juz nie zwierzeta:cool3:

Sznaucerka-Balbina dzieki i zapraszam czesciej:multi:

anetta takich buntow mam wiecej - konik ma inne zdanie na wiele tematow;)sam zreszta mi to pokazal jak ja bylam na nim:eviltong:

dbsst niestety - nie da sie inaczej, nie ma innego sposobu. Pies najczesciej musi dostac kopa, zeby zobaczyc gdzie jest granica i jak blisko moze podejsc. Niestety to na Aze nie dziala:shake:drugi kopniak i nie powiem, zeby myslala co robi jak jest z konmi:shake:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Heeeloł A może jakieś nowe fotki? :cool3:

wedle zyczenia:eviltong:
dzisiaj dotarlysmy na pole po dluuuugieeeej nieobecnosci - postanowilam zabrac aparat. Ale po takich spacerach coraz bardziej ubolewam nad wolnym obiektywem:placz:o ile przy koniach/ludziach/krajobrazach sie sprawdza o tyle przy psach w ruchu zaczyna mi przeszkadzac:shake:ale coz moge poradzic, lepszego jeszcze dlugo nie kupie:(

przyszly tez kolezanki nasze:multi::multi::multi:

Posted

Wpadliśmy sie przywitać i oczywiście pooglądać piękne fotki, którymi jak zwykle nas raczysz Agnes:loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu:

<cud, mjiut i orzeszki>

pozdrawiamy

• 3 weeks later...
Posted

czas na zmiane tematu i...klimatu:razz: jeszcze wczoraj bylam tutaj, w pieknym kraju, pieknym miejscu, przez tydzien wylegiwalam sie na plazy albo przy basenie, wieczorem - wyjscie do miasta, drinki, piwo i...piekni panowie:razz: Po tygodniu objazd po kraju - czyli objazdowka. Przejechalismy 3 tys km, ale bylo warto. teraz moge powiedziec - tak bylam w TURCJI.

samotnie

Kapadocja - cos pieknego....takie widoki mielismy przez praktycznie 200 km, zdjecia robione podczas jazdy autokarem

i drugi wielblad ;)

Harem

fontanna na Bosforze w Stambule

pokaz mody wyrobow skorzanych

Pammukale

i turecki zachod slonca