Agnes Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 ooo odJuki do nas wpadla ;) daaaawno sie nie widzialysmy milo - a wlasciwie pewnie tajdzi milo ;) - ze zdjecia sie podobaja:) Quote
odJuki Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 OOO! Ja to często tu zaglądam, ale rzeczywiście dawno nie widziałyśmy się na łące. Mam nadzieję, że Aza zdrowa?! Quote
Justa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Agnes napisał(a):Justa Azie bardzo pasuje taka zabawa - widac ze to lubi :) Szkoda tylko, ze nie mozemy sie szkolic w ten sposob - obie...bo ja ja ucze na slepo troche, nie bardzo wiedzac jak to wyglada, pewnie popelniam mase bledow. Chociaz...do zawodow sie nie przygotowujemy ;) No więc właśnie. Jeżeli Azie się to podoba, to czemu miałybyście się stresować? :loveu: Zresztą co stoi na przeszkodzie poglądac sobie szkoleniowe filmiki? Popodpatrywać?:cool3: A właśnie to jest najfajniejsze - i Ty sie uczysz i pies :) Quote
Agnes Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 odJuki Aza zdrowa, nie mowiac moze o sikaniu:roll: A na pole nie chodzimy, bo ja mam praktyki do 14 codziennie i jak wracam to najczesciej nie mam czasu dotrzec na pole :( Ale niedlugo koncze to wszystko :) Justa a skad moglabym zdobyc takie filmiki?? To by bylo nie glupie :) W ogole musze sie porozgladac za kursami - czy sa - w wakacje. I szkoleniowymi i agillity. Ale najczesciej w wakacje robia przerwy i nic nie prowadza :( jeszcze kilka hopkow :):):) zeby ktos nie pomyslal zle ;) tego z tylu nie skakalysmy ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Agnes fotki :loveu: ale od tego, co na nich widzę, mnie z lekka skręca :roll: Poszukajcież Wy jakiejś szkoły agility, co? :mad: W Warszawie macie ich od groma i trochę! Quote
Agnes Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Marysiu juz pisalam kiedys - nie moge, nie mam jak, nie mam kiedy:shake: Azie naprawde nic zlego sie nie dzieje na tych pzeszkodach - nawet lapami nie dotyka. My nie biegamy po calym torze i nie skaczemy z przedkoscia swiatla jak to sie dzieje w agility - skaczemy najczesciej pojedyncze przeszkody, ew dwie max. Nie dotyka lapami... Quote
Marysia_i_gończy Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Agnes napisał(a): Nie dotyka lapami... Agnes - oto doświadczony agilitowy zawodnik. Źle wyliczony skok, tyczka wzięta między łapy: Widziałam sporo takich sytuacji. Moja Una zrobiła coś podobnego na ostatnich zawodach. I dlatego mnie skręca jak widzę przez co skaczecie i na jakich wysokościach. Oczywiście przy pojedynczym skoku ryzyko złego wyliczenia go jest mniejsze, ale... Zresztą sama widzisz, że Twoja sucz miałaby frajdę z agility :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Agnes Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Marysiu ja jednak z prawdziwych przeszkod korzystac nie moge, moge jezdzic tylko tu i wejsc o kazdej porze dnia i nocy - nie znam takiego miejsca w Warszawie. Niestety, a szkoda... Aza mialaby frajde, tak samo jak ma frajde z jazdy na rowerze - swoja droga tez slyszalam, ze mozna zrobic wiecej zlego niz dobrego. Chodze z suka na pole pod lasem, gdzie sa doly, znam przypadek psa ktory wpadl lapa w dol i ja zlamal. Ale czy mam zabronic biegac Azie? To jest jedyne takie miejsce w mojej okolicy - albo tu albo nigdzie. Nie mam wyjscia. Moge jeszcze psa zapiac na smycz i tak chodzic na spacery...po lesie. Moze zle robie, moze nie powinnam - widze radosc w niej zarowno w skakaniu, w bieganiu przy rowerze jak i w zabawach z psami na polu. Nie umiem tego zabronic. Quote
Agnes Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 po bardzo dlugiej przerwie dotarlysmy na pole...z aparatem :) zdjec porobilam tylko kilka w zasadzie nic specjalnego, ale zeby pokazac ze zyjemy i mamy sie dobrze to wystarczy :) jeszcze sie pochwale, ze kupilam wczoraj nowe szkielko:loveu:Nikkor 50 mm f/1.8:multi::multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Widzę, że całkiem ładnie żyjecie :loveu: :loveu: I gratuluję szkiełka! :multi: :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Agnes Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Widzę, że całkiem ładnie żyjecie :loveu: :loveu: oj taaaak:loveu:na polu jest cudownie - baaardzo fotogenicznie:loveu::loveu:mialam zamiar porobic zdjecia gonczym, ale ekhm to bylo zbyt trudne:eviltong:moze nastepnym razem ;) Marysia_i_gończy napisał(a): I gratuluję szkiełka! :multi: :multi: dziekuje:multi::eviltong::lol: mam zamiar na dniach kupic jeszcze filtr UV na 70-300 i na tym narazie zakoncze zakupy foto:eviltong: Quote
DORRAG Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ja tak nieśmiało przyszłaś się przywitać:cool3: ,wpadam tutaj czasami popodziwiać piękne fotki:loveu: :loveu: ale mogło by ich być troszkę więcej:cool3: Quote
Agnes Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 bylysmy na dzialce:cool3: Azutek i zabawa nowym szkielkiem:cool3::eviltong::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Nic na to nie poradzę :cool3: ale Azowy portret podoba mi się najbardziej z tych zdjęć :lol: :loveu: A jaszczur blisko Cię musiał dopuścić, skoro masz 50mm :-o :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Agnes Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Nic na to nie poradzę :cool3: ale Azowy portret podoba mi się najbardziej z tych zdjęć :lol: :loveu: fajnie ze sie podoba ;) kwiotki to taka sobie zabawa ;) Marysia_i_gończy napisał(a): jaszczur blisko Cię musiał dopuścić, skoro masz 50mm :-o :lol: do jaszczura sie musialam bardzo blisko skradac, bo maly byl niestety - no i kadrowanie pozniej troszke pomoglo ;) Quote
bigos Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Moja ulubienica jak zwykle zachwycająca:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy serdecznie Quote
Agnes Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 UWAGA [SIZE=2] info od tajdzi: Szukałyśmy domku dla 7 wyrzuconych kociaków Mamy ich aż 13 Potrzebujemy pomocy: - domki czasowe - na już (odkarmienie kociaków), na za kilka dni (podrośnięte kociaki i szukanie im domków) - pomoc w opiece nad maluchami (opanować 13 kociąt to nielada wyczyn) - pomoc finansową w leczeniu. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. Każda pomoc przyda się. Te maluchy jeszcze nie widzą, a świat je bardzo skrzywdził." [SIZE=2]bardzo prosze moda o wyrozumialosc:oops: Quote
Agnes Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 odkopuje...ktos to jeszcze zaglada? sesja zakonczona, z calkiem niezlym wynikiem, teraz mam wakacje, wiec wreszcie bede mogla porobic zdjecia teraz daje jeszcze jakies stare zdjecia dzialkowe - pamietacie naszego psiego sasiada? psy sie uwielbiaja :) Quote
Justa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ja zaglądaaaam !:multi: Faktycznie - uwielbiają - Aza morduje sąsiada:lol: A jak kociaki? Quote
Agnes Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 ooo jak milo:loveu:a juz myslalam ze wszyscy uciekli z dogo:roll::eviltong: Justa z kociakami to nie wiem - ja tylko dalam ogloszenie, z dogo odzewu nie mialam. Sprawa zajmuje sie dokladniej tajdzi :) anetta no bo nie mialam jak robic zdjecia przez...eee od marca - odkad zaczelam praktyki, potem sesja odrazu i aparat w tym czasie mialam w reku moze ze 2 razy. Teraz bede nadrabiac;) Chociaz to ile zrobilam zdjec troszke mnie stopuje ;) Quote
odJuki Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Gratulacje z okazji zakończenia sesji!!! Wróciłaś, więc z radością czekam na nowe zdjęcia Azy i może spotkanie na łące...? Quote
Agnes Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 odJuki napisał(a):Gratulacje z okazji zakończenia sesji!!! :eviltong::eviltong::eviltong: odJuki napisał(a):Wróciłaś, więc z radością czekam na nowe zdjęcia Azy i może spotkanie na łące...? baaardzo chetnie - potrzebne nam to - i mi i Azie:multi::multi::multi: powiedz tylko kiedy:cool3:moze wreszcie spotkanie zrobimy dluzsze niz 15 min na samej lace?:cool3:tzn mysle o spacerku do lasu:cool3:jesli przyjmiecie ogarowatego psa do swojej sfory:eviltong: Quote
Recommended Posts