Agnes Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 tym razem spotkanie z goldenkiem cdn...::cool3::eviltong: Quote
tajdzi Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Piękna Azutka :) Szkoda tylko, że w te Święta jest tak jesiennie na dworzu... Ahh, może jeszcze uda się obfocić Azutka w pięknej zimowej aurze... :) Więcej fotek prosimy :) Quote
Agnes Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 tajdzi napisał(a):Piękna Azutka :) pewnie ze piekna:lol: :eviltong: :p tajdzi napisał(a):Szkoda tylko, że w te Święta jest tak jesiennie na dworzu... oj pogoda byla piekna i mrozna - to prawie zimowo:eviltong: tajdzi napisał(a):Ahh, może jeszcze uda się obfocić Azutka w pięknej zimowej aurze... nie liczylabym na to:shake: ale dla mnie lepiej, przynajmniej pojdziemy na spacer, bo jak spadnie snieg bedziemy mocno ograniczone - zeby znowu lapki nie krwawily:shake: tajdzi napisał(a)::) Więcej fotek prosimy :) beeedaaa jeszcze:eviltong: Quote
Katerinas Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Foty rewelka :multi: Uwielbiam takie fotki tętniące życiem :multi: Agnes napisał(a):nie liczylabym na to:shake: ale dla mnie lepiej, przynajmniej pojdziemy na spacer, bo jak spadnie snieg bedziemy mocno ograniczone - zeby znowu lapki nie krwawily:shake: A czemu Azie krwawią łapy przy śniegu? :hmmmm: Quote
moon_light Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Fantastyczne zdjecia. Kolejna galeria do ktorej "wpadlam" zerknac jaki pies jest glownym bohaterem.....i nie moglam oderwac oczu. Przejrzana od samego poczatku do konca:loveu: Modelka niesamowita, a i fotograf ekstra. Slicznie tutaj!. Obiecuje sobie ze bede czestym gosciem, i niecierpliwie czekam na dalsze fotorelacje. Zycze Azie duzo zdrowka!. Quote
dbsst Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 a moja goowniara ze wszystkimi się bawi w nogach jak mam aparat przy oku bo jak nie mam to lata to tu to tam moje słowo Maga może potwierdzić bo z Leonem notorycznie bawia sie nie w zasięgu obiektywu :cool1: jak wstajemy i odkładamy aparaty to psy nagle leca dalej i zabawa jest przednia dalej. a jak się boi psa to albo przy mnie stoi (wtedy ja zabieram i ide) alebo wącha i się nie bawi ;) też ja zabieram wtedy i ide żeby jej nie stresować a co do fantastyczności to ni euwazam zeby to była przesada i czekam na WIĘCEJ :multi: :multi: :multi: Quote
Agnes Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Katerinas przy Azie ciezko sie robi inne zdjecia ;) co do sniegu to w zasadzie nie wiem. Teraz jak przymarzlo to pekla jej poduszka i przez to lapa krwawila. W zeszla zime zaczelo sie od pekania skory przy opuszkach i ciezko bylo zagoic - nie chodzila na spacer przez 3-3 tygodnie (a jeszcze sol sypia na chodnikach) na pole, a co potem poszla to znowu to samo i tak w kolko. Teraz jak tylko snieg spadl smarowalam lapy, ale nie na kazdy spacer moge, bo nie zawsze z nia wychodze. moon_light fajnie ze jestes i zapraszam jak najczesciej :) i jestem pelna podziwu, ze zobaczylas cala galerie :) dbsst a ja wlasnie myslalam, ze Szpila bez problemu bawi sie z innymi psami wlasnie patrzac na zdjecia z zabaw z Leonem np :) Psy czesto tak reaguje jak widza kogos kucajacego - ja nie raz kucam a po chwili biegnie cos do mnie (niekoniecznie Aza ;)) Ja sama nie wiem jak reagowac na strach Azy przed innymi psami. Tu nie chodzi o to ,ze pies agresor i Aza ucieka - bo wtedy tez odchodze. Ale jesli ona sie boi 9 miesiecznego w zasadzie szczeniaka? Fakt ze duzy - terier rosyjski - ale gowniarz. Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 u nas z regóły Szpila bawi się ze wszytskimi psami jest bardzo towarzyska ale po zeszłotygodniowej awanturze z suka wielkości Onka boi sie nawet szczeniaków ale powoli jej przechodzi i zaczyna normalnieć kilka chwil bałaganu i sprzatanie przez tydzień ;) dziś była Maga z Leonem na chwile boshe psy szalały jak najete jakbyśmy miały aparat to albo były by w nogach alebo rozstawione po dwóch stronach kadru :evil_lol: a teraz razem w kupie zabawy w odległosci pięknego dobrze wykadrowanego zdjecie czyli na jakichś 100 - 150mm :evil_lol: ;) Quote
Agnes Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 nooo doobra daje kolejna porcje zdjec jeszcze ze swiatecznego spacerku moja lekko napuszona slicznotka:loveu: mlody posokowiec - Inka i mloda seterzyca ;) Abra o ile sie nie myle a tutaj z 9 miesiecznym terierem, ktorego tak panicznie bala sie Aza rudy bysiorek ;) - wyglada jak tosa inu a o ile pamietam mial prege jak rodezjan:roll: cdn... Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 foty super :multi: CTRka młoda mieszka u nas też jest pocieszna i przylepna :loveu: miodzio mamy tez maluch asweterka Spota w kropeczki :multi: i to wszystkie podobieństwa spacerowe :lol: Quote
Agnes Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 ten CTR tez byl fajny, mily, w zasadzie ma tylko 9 m-cy to jeszcze dzieciak, gorzej jak biegal za swtererkiem a ja kucam robioac foty - taki lekki stres, bo jakby na mnie wpadl to ojoj... coraz wiecej u nas sie zbiera posokowcow i gonczakow i rodezjanow - ciekawe czy ludzie zdaja sobie sprawe z tego jakie to sa psy:roll:ale mi tam rybka, wystarczy mi moja wariatka:multi:ostatnio bylysmy w lesie u nas i szok!! pierwszy raz (a bylysmy u nas z 5 razy) Aza nie zwiala za zwierzyna:pBiegala po lesie to fakt i robila koleczka w zawrotnym tempie (ot taka glupawka), ale na kazdy gwizd sie pokazywala. A nie pochwalilam sie (bo Aza nie bardzo moze ;)) prezentem Azy:eviltong:jaki dostala min, bo byla te z kocha, ktorej oczywiscie juz nie ma i ciacha od brata:cool3:;):eviltong: Aza grzecznie czekala na swoje prezenty ;) Tutaj akcja odpakowywanie - miala z tego najwieksza frajde i w zasadzie zapomniala o prezencie i dalej rozdzierala opakowania:lol: "wreszcie:lol::lol::lol:" i ja z rodzicami:oops:w zasadzie nie wiem czy powinnam dawac to foto ale raz sie zyje [SIZE=2] zdjecia robil moj brat swoim nowym nabytkiem - nikonem d70s (smieje sie, ze musial sobie kupic lepszy i mnie denerwowac ;)) Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ufff a ja myślałam ze foto robiła Aza :evil_lol: tak tacy sa BRACIA bo bracia to FACECI a faceci zawsze musza miec "LEPSZE" ;) jaka maskote dostałaś od Mikołaja ;) Quote
Agnes Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):ufff a ja myślałam ze foto robiła Aza :evil_lol: a sie kiedys zdziwisz:razz::eviltong::lol: dbsst napisał(a):tak tacy sa BRACIA bo bracia to FACECI a faceci zawsze musza miec "LEPSZE" ;) oj to fakt - ale sama namawialam go na Nikona, bo wiem, ze bedzie kupowal obiektywy szybciej niz ja:evil_lol: juz go kolega namawia na 50-tke f/1.8:evil_lol: :lol: :cool3: dbsst napisał(a):jaka maskote dostałaś od Mikołaja ;) zabawka jest tego typu (zdjecie z netu) jutro zrobie mini sesje ze sznurem o ile pogoda na to pozwoli :) Aza zabawke uwielbia, miala kiedys miniaturowa wersje, ale szybko ja rozplatala, wiec teraz dostala dla DUZYCH pieskow:lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 hahahah taaaaak jaby mój brat miał kupować aparat to TYLKO canona powód prost poco miały kupowac obiektyw taki jaki ja mam :evil_lol: :evil_lol: ale niestety mój brat nie specjalnie jara sie foto :shake: zamieniasz się na brata ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agnes Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 nie ma takiej opcji:eviltong:to moj brat wczesniej sie zainteresowal fotografia, zaczal robic zdjecia, kupil pierwszy cyfrowke itp itd, ale idzie mu to naprawde calkiem niezle - bardzo fajne zdjecia robi:eviltong: Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Agnes napisał(a):nie ma takiej opcji:eviltong:to moj brat wczesniej sie zainteresowal fotografia, zaczal robic zdjecia, kupil pierwszy cyfrowke itp itd, ale idzie mu to naprawde calkiem niezle - bardzo fajne zdjecia robi:eviltong: wstaw jakies :cool3: nie daj się prosić :cool3: Quote
Agnes Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 nie wiem czy moge:eviltong:jak znajde costo wstawie - nie do wszystkiego mam wglad:p Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Agnes napisał(a):nie wiem czy moge:eviltong:jak znajde costo wstawie - nie do wszystkiego mam wglad:p mmmmmmmm brzmi interesująco z tym niemieniem wgadu ;) zapytaj grzecznie brata czy zaspokoi ciekawośc koleżanki z dgm i da coś na ruszt ;) Quote
Katerinas Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Agnes napisał(a):Katerinas przy Azie ciezko sie robi inne zdjecia ;) co do sniegu to w zasadzie nie wiem. Teraz jak przymarzlo to pekla jej poduszka i przez to lapa krwawila. aaa..... no tak, to norma. Szczególnie na polach. :roll: My też to przerabialiśmy. Najgorzej jest jak są roztopy a potem chwyta mróz. Murowane, że zrobią się ostre kawały lodowe :roll: No a przy ruchliwym psie... rozcięcie gotowe. Quote
Katerinas Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Agnes napisał(a): CUDNE Agnes napisał(a): i ja z rodzicami:oops:w zasadzie nie wiem czy powinnam dawac to foto ale raz sie zyje [SIZE=2] No i wreszcie wiem jak wyglądasz Quote
Agnes Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 no jak to:eviltong:ja juz swoje zdjecia z 5 razy chyba na dogo wstawialam:eviltong:rozne zeby nie bylo:eviltong::eviltong: Quote
Katerinas Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Agnes napisał(a):no jak to:eviltong:ja juz swoje zdjecia z 5 razy chyba na dogo wstawialam:eviltong:rozne zeby nie bylo:eviltong::eviltong: cholercia ... chyba przegapiłam Quote
bigos Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Piękna:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bigosek to nie wiedziałby jak się do takiego rozpakowywania zabrać, natomiast do rozpracowania (patrz: rozszarpania i pogryzienia) takowej, sznumrkowej zabawki to juz tak. "Przeżyłaby" zapewne okolo pół godzinki:diabloti: Quote
Recommended Posts