Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna Azutka :)
Szkoda tylko, że w te Święta jest tak jesiennie na dworzu...
Ahh, może jeszcze uda się obfocić Azutka w pięknej zimowej aurze...

:)
Więcej fotek prosimy :)

Posted

tajdzi napisał(a):
Piękna Azutka :)

pewnie ze piekna:lol: :eviltong: :p

tajdzi napisał(a):
Szkoda tylko, że w te Święta jest tak jesiennie na dworzu...

oj pogoda byla piekna i mrozna - to prawie zimowo:eviltong:

tajdzi napisał(a):
Ahh, może jeszcze uda się obfocić Azutka w pięknej zimowej aurze...

nie liczylabym na to:shake: ale dla mnie lepiej, przynajmniej pojdziemy na spacer, bo jak spadnie snieg bedziemy mocno ograniczone - zeby znowu lapki nie krwawily:shake:

tajdzi napisał(a):
:)
Więcej fotek prosimy :)

beeedaaa jeszcze:eviltong:

Posted

Foty rewelka :multi:
Uwielbiam takie fotki tętniące życiem :multi:

Agnes napisał(a):
nie liczylabym na to:shake: ale dla mnie lepiej, przynajmniej pojdziemy na spacer, bo jak spadnie snieg bedziemy mocno ograniczone - zeby znowu lapki nie krwawily:shake:
A czemu Azie krwawią łapy przy śniegu? :hmmmm:

Posted

Fantastyczne zdjecia. Kolejna galeria do ktorej "wpadlam" zerknac jaki pies jest glownym bohaterem.....i nie moglam oderwac oczu.
Przejrzana od samego poczatku do konca:loveu:
Modelka niesamowita, a i fotograf ekstra. Slicznie tutaj!.
Obiecuje sobie ze bede czestym gosciem, i niecierpliwie czekam na dalsze fotorelacje.
Zycze Azie duzo zdrowka!.

Posted

a moja goowniara ze wszystkimi się bawi w nogach jak mam aparat przy oku bo jak nie mam to lata to tu to tam moje słowo Maga może potwierdzić bo z Leonem notorycznie bawia sie nie w zasięgu obiektywu :cool1:
jak wstajemy i odkładamy aparaty to psy nagle leca dalej i zabawa jest przednia dalej.

a jak się boi psa to albo przy mnie stoi (wtedy ja zabieram i ide) alebo wącha i się nie bawi ;) też ja zabieram wtedy i ide żeby jej nie stresować

a co do fantastyczności to ni euwazam zeby to była przesada i czekam na WIĘCEJ :multi: :multi: :multi:

Posted

Katerinas przy Azie ciezko sie robi inne zdjecia ;)
co do sniegu to w zasadzie nie wiem. Teraz jak przymarzlo to pekla jej poduszka i przez to lapa krwawila. W zeszla zime zaczelo sie od pekania skory przy opuszkach i ciezko bylo zagoic - nie chodzila na spacer przez 3-3 tygodnie (a jeszcze sol sypia na chodnikach) na pole, a co potem poszla to znowu to samo i tak w kolko. Teraz jak tylko snieg spadl smarowalam lapy, ale nie na kazdy spacer moge, bo nie zawsze z nia wychodze.
moon_light fajnie ze jestes i zapraszam jak najczesciej :) i jestem pelna podziwu, ze zobaczylas cala galerie :)
dbsst a ja wlasnie myslalam, ze Szpila bez problemu bawi sie z innymi psami wlasnie patrzac na zdjecia z zabaw z Leonem np :) Psy czesto tak reaguje jak widza kogos kucajacego - ja nie raz kucam a po chwili biegnie cos do mnie (niekoniecznie Aza ;))
Ja sama nie wiem jak reagowac na strach Azy przed innymi psami. Tu nie chodzi o to ,ze pies agresor i Aza ucieka - bo wtedy tez odchodze. Ale jesli ona sie boi 9 miesiecznego w zasadzie szczeniaka? Fakt ze duzy - terier rosyjski - ale gowniarz.

Posted

u nas z regóły Szpila bawi się ze wszytskimi psami jest bardzo towarzyska ale po zeszłotygodniowej awanturze z suka wielkości Onka boi sie nawet szczeniaków ale powoli jej przechodzi i zaczyna normalnieć

kilka chwil bałaganu i sprzatanie przez tydzień ;)

dziś była Maga z Leonem na chwile boshe psy szalały jak najete jakbyśmy miały aparat to albo były by w nogach alebo rozstawione po dwóch stronach kadru :evil_lol:

a teraz razem w kupie zabawy w odległosci pięknego dobrze wykadrowanego zdjecie czyli na jakichś 100 - 150mm :evil_lol: ;)

Posted

nooo doobra daje kolejna porcje zdjec jeszcze ze swiatecznego spacerku
moja lekko napuszona slicznotka:loveu:

mlody posokowiec - Inka

i mloda seterzyca ;) Abra o ile sie nie myle

a tutaj z 9 miesiecznym terierem, ktorego tak panicznie bala sie Aza

rudy bysiorek ;) - wyglada jak tosa inu a o ile pamietam mial prege jak rodezjan:roll:

cdn...

Posted

foty super :multi:
CTRka młoda mieszka u nas też jest pocieszna i przylepna :loveu: miodzio

mamy tez maluch asweterka Spota w kropeczki :multi:

i to wszystkie podobieństwa spacerowe :lol:

Posted

ten CTR tez byl fajny, mily, w zasadzie ma tylko 9 m-cy to jeszcze dzieciak, gorzej jak biegal za swtererkiem a ja kucam robioac foty - taki lekki stres, bo jakby na mnie wpadl to ojoj...
coraz wiecej u nas sie zbiera posokowcow i gonczakow i rodezjanow - ciekawe czy ludzie zdaja sobie sprawe z tego jakie to sa psy:roll:ale mi tam rybka, wystarczy mi moja wariatka:multi:ostatnio bylysmy w lesie u nas i szok!! pierwszy raz (a bylysmy u nas z 5 razy) Aza nie zwiala za zwierzyna:pBiegala po lesie to fakt i robila koleczka w zawrotnym tempie (ot taka glupawka), ale na kazdy gwizd sie pokazywala.
A nie pochwalilam sie (bo Aza nie bardzo moze ;)) prezentem Azy:eviltong:jaki dostala min, bo byla te z kocha, ktorej oczywiscie juz nie ma i ciacha od brata:cool3:;):eviltong:
Aza grzecznie czekala na swoje prezenty ;)

Tutaj akcja odpakowywanie - miala z tego najwieksza frajde i w zasadzie zapomniala o prezencie i dalej rozdzierala opakowania:lol:
"wreszcie:lol::lol::lol:"

i ja z rodzicami:oops:w zasadzie nie wiem czy powinnam dawac to foto ale raz sie zyje
[SIZE=2]

zdjecia robil moj brat swoim nowym nabytkiem - nikonem d70s (smieje sie, ze musial sobie kupic lepszy i mnie denerwowac ;))

Posted

ufff a ja myślałam ze foto robiła Aza :evil_lol:

tak tacy sa BRACIA bo bracia to FACECI a faceci zawsze musza miec "LEPSZE" ;)

jaka maskote dostałaś od Mikołaja ;)

Posted

dbsst napisał(a):
ufff a ja myślałam ze foto robiła Aza :evil_lol:

a sie kiedys zdziwisz:razz::eviltong::lol:

dbsst napisał(a):
tak tacy sa BRACIA bo bracia to FACECI a faceci zawsze musza miec "LEPSZE" ;)

oj to fakt - ale sama namawialam go na Nikona, bo wiem, ze bedzie kupowal obiektywy szybciej niz ja:evil_lol: juz go kolega namawia na 50-tke f/1.8:evil_lol: :lol: :cool3:

dbsst napisał(a):
jaka maskote dostałaś od Mikołaja ;)

zabawka jest tego typu (zdjecie z netu)

jutro zrobie mini sesje ze sznurem o ile pogoda na to pozwoli :) Aza zabawke uwielbia, miala kiedys miniaturowa wersje, ale szybko ja rozplatala, wiec teraz dostala dla DUZYCH pieskow:lol:

Posted

hahahah taaaaak jaby mój brat miał kupować aparat to TYLKO canona

powód prost poco miały kupowac obiektyw taki jaki ja mam :evil_lol: :evil_lol:
ale niestety mój brat nie specjalnie jara sie foto :shake:

zamieniasz się na brata ;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

nie ma takiej opcji:eviltong:to moj brat wczesniej sie zainteresowal fotografia, zaczal robic zdjecia, kupil pierwszy cyfrowke itp itd, ale idzie mu to naprawde calkiem niezle - bardzo fajne zdjecia robi:eviltong:

Posted

Agnes napisał(a):
nie ma takiej opcji:eviltong:to moj brat wczesniej sie zainteresowal fotografia, zaczal robic zdjecia, kupil pierwszy cyfrowke itp itd, ale idzie mu to naprawde calkiem niezle - bardzo fajne zdjecia robi:eviltong:

wstaw jakies :cool3: nie daj się prosić :cool3:

Posted

Agnes napisał(a):
nie wiem czy moge:eviltong:jak znajde costo wstawie - nie do wszystkiego mam wglad:p

mmmmmmmm brzmi interesująco z tym niemieniem wgadu ;)

zapytaj grzecznie brata czy zaspokoi ciekawośc koleżanki z dgm i da coś na ruszt ;)

Posted

Agnes napisał(a):
Katerinas przy Azie ciezko sie robi inne zdjecia ;)
co do sniegu to w zasadzie nie wiem. Teraz jak przymarzlo to pekla jej poduszka i przez to lapa krwawila.
aaa..... no tak, to norma. Szczególnie na polach. :roll: My też to przerabialiśmy. Najgorzej jest jak są roztopy a potem chwyta mróz. Murowane, że zrobią się ostre kawały lodowe :roll: No a przy ruchliwym psie... rozcięcie gotowe.

Posted

Piękna:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bigosek to nie wiedziałby jak się do takiego rozpakowywania zabrać, natomiast do rozpracowania (patrz: rozszarpania i pogryzienia) takowej, sznumrkowej zabawki to juz tak. "Przeżyłaby" zapewne okolo pół godzinki:diabloti: