goldenka245 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Azulka kochana i piękna:loveu: Kaczuszki są takie słodkie, że bym je zamiziała na, na nie wiem :D :cool3: Te zdjęcia są piękne może na jakiś konkurs dasz:razz: Pozdrawiam i zapraszam do (bardzo skromnej-brak cyfrówki:-() Galerii Gordaska Quote
bigos Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Świetne AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:evil_lol: Quote
LAZY Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Matko! Jaka ona zwariowana, jaka rozbrykana! Świetne te fotki w ruchu! Quote
tajdzi Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 No ja mam jedną uwagę: ZA MAŁO!!! :evil_lol: Quote
Agnes Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Lazy Azutka ma "tylko" 3 latka:roll:ja nie wiem kiedy ona bedzie powazna psica:roll: chociaz...chyba to lubie:loveu: Quote
dbsst Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 no to dziewczynki dałyście czadu :multi: :multi: :multi: :multi: Tajdzi umarłam do Twoich kociaków :loveu: :loveu: Agnes coś Ty zrobiła Azie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Agnes']spiaca Aza A jednak udało się uchwycić spokojnę Azę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 http://img89.imageshack.us/img89/7207/3nt1.jpg Aza wymiata:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 buuahahaha szalona Aza rewelacja :klacz: Quote
Agnes Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 debest - ja tylko tupnelam noga a Ona tak reaguje:eviltong: bigos onaw domu jest bardzo spokojna - duzo spi, nawet jak nie jest wybiegana. Czasami tylko ma dziwne fazy:roll:i szaleje:roll::roll::roll:a ja sie dziwie ze nasza nowa podloga jest cala porysowana...;) a teraz kilka spokojniejszych zdjec ;) jesien - piekne zlote kolorki w blasku slonca:loveu: wariatka? a to jeszcze smiechowa minka Quote
bellatriks Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Agnes']spiaca Aza jejku jaka slodziutka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 bigos onaw domu jest bardzo spokojna - duzo spi, nawet jak nie jest wybiegana. Czasami tylko ma dziwne fazy:roll:i szaleje:roll::roll::roll:a ja sie dziwie ze nasza nowa podloga jest cala porysowana...;-) Śpiąca czy szalejąca Aza jest super modelką.Jest piekna:loveu::loveu::loveu: Quote
Agnes Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 odkopuje - wczoraj wreszcie poszlam na spacer z aparatem. Najpierw spotkalysmy takie cos smieszne pol roczne potem Aza zaczela brykac spotkala "starych" znajomych ale zobaczyla ze nie chca sie z nia b awic to pokazala jezyk i sobie poszla:roll: Quote
tajdzi Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jakto sobie poszła??? I nie będzie więcej zdjęć???? :placz: Quote
Agnes Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 poszla nie znaczy ze na zawsze ;) cd zdjec Teraz kilka innych psiakow Pirat - wiecznie zakochany:lol: Pirat i Saba Chilli Czuszka Aza :) cdn... Quote
bigos Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Agnes napisał(a):poszla nie znaczy ze na zawsze ;) cd zdjec Teraz kilka innych psiakow Pirat - wiecznie zakochany:lol: Pirat i Saba Chilli Czuszka Aza :) cdn... No piękne towarzystwo się spotkalo:loveu::loveu::loveu: Czuszkę i Chili znam, a czy inne psiaki mają swoje galerie? Quote
Agnes Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 nie sadze...a przynajmniej nic o tym nie wiem :) Quote
anetta Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Lo rany julek, jaki swietny psiak http://img95.imageshack.us/img95/8717/dsc2972pg9.jpg Kcem wiecej jego/jej zdjec :cool3: http://img156.imageshack.us/img156/2185/dsc3025jm6.jpg hahahaha Quote
Agnes Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 anetta mam jeszcze tylko takie generalnie jest mi zle smutno i sie martwie:( Aza drugi raz w ciagu tego tygodnia zostawila plame na poslaniu - miala sterylizacje rok temu...chyba nic wiecej nie musze dodawac:( Dobilo mnie to mimo, ze pisza "nie martw sie, to sie leczy" A jednak czytalam o psach u ktorych leki nie dzialaly... taka radosna :( Quote
dbsst Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Agnes napisał(a):debest - ja tylko tupnelam noga a Ona tak reaguje:eviltong: niezłe ma te zębiska :crazyeye: Agnes napisał(a):poszla nie znaczy ze na zawsze ;) cd zdjec Teraz kilka innych psiakow Pirat - wiecznie zakochany:lol: Chilli cdn... bowskie Agnes napisał(a):anetta mam jeszcze tylko takie generalnie jest mi zle smutno i sie martwie:( Aza drugi raz w ciagu tego tygodnia zostawila plame na poslaniu - miala sterylizacje rok temu...chyba nic wiecej nie musze dodawac:( Dobilo mnie to mimo, ze pisza "nie martw sie, to sie leczy" A jednak czytalam o psach u ktorych leki nie dzialaly... niepokoisz mnie Kochana :shake: Azulka trzymaj się super portret :multi: Quote
Agnes Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 oddalam mocz do badania:roll:troszke zmartwil mnie kolor moczu:roll: moja malutka :( tak wita ludzi - czy to znajomy czy nie zawsze trzeba podejsc i sprawdzic Quote
LAZY Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Pisz co z sunia???? Fotki sliczne, ale mnie zmartwiłaś....:( Quote
Recommended Posts