PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Były też chwile niepewności... No czego oni ode mnie chcą :shake: :evil_lol: Quote
bigos Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 To chyba nie wchodzi w zakres agility. Nie znam takiej przeszkody:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne foteczki tajdzi:loveu::loveu::loveu: Quote
Agnes Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Azutka super :) Chociaz staje sie chyba coraz bardziej psem "kanapowym" niz psem z ADHD:roll:Juz nie ma takich szalonych biegow niz z gruszki nie z pietruszki, owszem za ptakami pobiega, z psami sie pobawic, ale nie tak intensywnie jak kiedys:roll:Moja pannica dorosla?:lol: Tutaj musialam sie mocno wysilic zeby pobiegla po ten patyk i przybiegla z nim a tutaj za szybko przybiegla:lol:i sie nie zmiescila w kadrze ;) "skarby" znalezione na polu...chyba komus sie spieszylo:roll: i wczorajsze stajenne Quote
bigos Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 a tutaj za szybko przybiegla:lol:i sie nie zmiescila w kadrze ;) :loveu::loveu::loveu:Piękna-jak zawsze:loveu::loveu::loveu: "skarby" znalezione na polu...chyba komus sie spieszylo:roll: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:Ja także zBigoskiem czasami znajduje takowe skarby:evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 No w końcu jakieś nowe fotki Azuni dałaś:p Quote
tajdzi Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Azutka odkąd pamiętam zawsze zbierała do domu "skarby" A to plastikową butelkę, a to jakiegoś buta... swoją drogą zawsze zastanawiał mnie fakt, jak można zgubić buta i niezauważyć? :niewiem: Może jakieś nowe fotki sa? :) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Obejrzałam zdjęcia ze skoków (bo absolutnie! nie można tego nazwać agility!) i jestem przerażona :eek: W agility po pierwsze dobrze zaczynać od niskich przeszkód - skakanie od razu wysokich raz, że bardzo zwalnia psa, dwa - powoduje nieekonomiczną trajektorię lotu. A dwa - w agility priorytetem jest BEZPIECZEŃSTWO psa. Dlatego poprzeczka, nad którą skacze pies, puknięta spada. Nie chcę sobie nawet próbować wyobrazić co może sobie zrobić pies jak wyrżnie w to, co widać na zdjęciach :roll: A przeciąganie psa na kolczatce przez przeszkodę... :mdleje: ciągnięcie go na siłę... :snipersm: Pozdrawiam Marysia - zdruzgotana Quote
Agnes Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Juz wszystko wyjasniam... Po pierwsze: To nie bylo przeciagnie - nigdy w zyciu bym tego nie zrobila! To byl jednorazowy wypad ktory niekoniecznie sie powtorzy i na zasadzie co Aza wymodzi. Aza stala z jednej ja z drugiej strony, smycz byla luzna moja reka rowniez, akurat tu na zdjeciach Aza zaczela sie cofac a ja zaraz smycz puscilam (po drugiej strony czekal smakolyk), ale stwierdzilysmy z tajdzi, ze Aza nie chce takich rzeczy przeskakiwac, widac strach i niechec w jej oczach i dalej nie probowalam. To dlaczego te przeszkody tak wygladaja - odpowiedz jest bardzo prosta. To jest teren otwarty gdzie kazdy moze wejsc. Byla proba umieszczenia tam przeszkod jakis czas temu efekt? WSZYSTKO spalone!! Marysiu to jest Warszawa, tu nawet kosze na psie kupki zaraz znikaja. Nie sposob tego upilnowac, byla sprawa z Policja, nic nie dalo. Ale ja wole to niz nic. Bo co mam zrobic majac czas tylko w tygodniu i nie zawsze zeby gdzies dojechac? Wole jechac tam. Aza z wysokoscia tutaj nie miala w ogole problemow. Pozniej jak byla zmeczona podpierala sie podczas skokow. A przeszkody byly i wyzsze i nizsze. Nikt nie pisal ze jest to profesjonalne agillity:roll: Tu po prostu nie moze byc nic co moznaby zniszczyc wyniesc, dlatego to wszystko wyglada kiepsko...ale mi nie o wyglad chodzi o bezpieczenstwo Azy sie nie balam...ma kondycje, jest duzym psem o dlugich nogach nie pomyslalam, ze moze zawadzic lapami. Zdjec nie robilam ostatanio, bo wiele sie dzieje...Teraz cos dam a pozniej nie wiem kiedy. Dzisiaj wyrwalam sie do Lazienek porobic troszke zdjec. Quote
Anza&Hacker Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Śliczne te ptaszki!!! - zwłaszcza to kwaczorne i gołąb - świetnie uchwycona chwila:loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 http://www.mfoto.pl/uploads/1096/d9_43ed1.jpg A czyj to buciorek może mój:evil_lol: niedawno zgubiłam adidasa na w-f Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 boszz jakie one są piękne :loveu: od dziecka marzę żeby mieć takie kaczusie ale moje psy mi skutecznie hamują te zapędy :placz: Quote
tajdzi Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Bardzo ładne fotki :) może coś więcej się znajdzie? Już tyle czasu nie widziałam Azutki... Quote
tajdzi Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 To ja może dam coś z wystawy kociej? tak się powpycham z kotami w wątek ;) Lonia nie brała udziału w wystawie, więc mogłam na spokojnie poszaleć z aparatem :) (klik w ikonkę - powiększy) Koty abisyńskie Rosyjskie Niebieskie Koty domowe Quote
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Tajdzi Tajdzi cudowne robisz fotki!!!!! czemu nam tak ich skąpisz???? :placz: Quote
Usia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 ale ekstra zdjecie :) strasznie mi sie podoba a fotki kotów he best Quote
bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Agnes czy Ty działasz na DM forum???Fanka???:razz: Quote
Agnes Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 bigos nie rozumiem? Dawno nas nie bylo, zlozylo sie na to troszke wydarzen. Ale wracam...narazie ze starymi fotkami, bo albo nie bylo nastroju do focenia, albo pogody - jak dzisiaj. Jeszcze dzialeczkowe wrzesniowe zdjecia Tutaj po kapieli i szalenstwa z tym zwiazane (ta zielona mgielka to chyba wepchniety kwiatek przed obiektyw) a to jeszcze starsze chyba sierpniowe zdjecie a dzisiaj kupilam kliker:roll:zobaczymy co z tego wyjdzie Quote
bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 bigos nie rozumiem? http://www.depechemode-forum.pl/viewtopic.php?t=440&start=920 Czy ta Agnes to Ty? Pewnie nie skoro nie skojarzyłaś, ale zajrzyj:p Quote
Agnes Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 nie ja tam sie nie udzielam :) chociaz jestem oczywiscie tez na innych forach czy grupach dysk. niz dogo ;) tak swoja droga nie wiem czemu ale zawsze myslalam ze Twoj Bigos jest labem a nie wyzlem:oops:jakos nie mialam hm okazji wejsc do Waszej galerii i tak mi sie wydawalo po zdjeciach w opisie Quote
bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Agnes napisał(a): tak swoja droga nie wiem czemu ale zawsze myslalam ze Twoj Bigos jest labem a nie wyzlem:oops:jakos nie mialam hm okazji wejsc do Waszej galerii i tak mi sie wydawalo po zdjeciach w opisie Labek z krótkim ogonkiem:lying::megagrin::megagrin::megagrin: W takim razie zapraszam serdecznie:loveu: Quote
Agnes Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 oj - na zdjeciach w podpisie niekoniecznie widac krotki ogonek ,rownie dobrze mogl sie zawinac podczas machania ;) Quote
Agnes Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 kolejne zdjecia odkopane jakies starsze...nie wiem czy nie dawalam ;) Quote
Patikujek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 http://img228.imageshack.us/img228/171/a4hy8.jpg Jakie urocze zdjęcie ukochana pani z psiątkiem!!! Quote
Agnes Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Patikujek_Zabrze witamy w naszej galerii :) a teraz kilka dzisiejszych wariacji - niestety pod slonce bylo, inaczej sie nie dalo :( ostry zakret:cool3: i spokojna sucz po biegach Quote
Recommended Posts