Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agnes, co tak mało zdjęć?
Wiem że pogoda nie teges, ale... no właśnie :)
Ja na przykład w poniedziałek wyciągnęłam moją koleżankę, wpakowałam ją w jej własną suknię ślubną, dałam dzieciątko na kolanka i ...
efekt murowany :) Mimo pogody ;)

A że była woda i śliczna labradorka Ninia (właśnie jest na wystawie w Sopocie - kciuki proszę ;))
to:

Ujęcie trochę dziwne, ale zonbaczcie jak wysoko skoczyła i jakie kropeleczki wody się rozprysnęły :)

i na koniec gwiazda sesji

Mam nadzieję, że wybaczycie zaśmiecanie wątku :oops:

Posted

D Z I E K U J E M Y wszystkim za odwiedziny :multi:;)
od niedawna sasiedzi maja takiego lobuza :) jest to 4 miesieczny wg mnie kundelek, chociaz sporo ma z beagle i pewnie jakiegos terriera - biorac pod uwage owlosione lapki, pysk (broda) i siersc ;)

Posted

maly jest komiczny to fakt, ale powinnam chyba dodac a propo jego min...jak byl malutki mial maly wypadek - jego matka dosc mocno go drapnela i dlatego z jedenj strony pyska skora jakby bardziej opada - zastanawiam sie czy nie bedzie w zwiazku z tym jakis problemow np z okiem w przyszlosci, tu moze lepiej widac

i moja gwiazda na tarasie

Posted

[quote name='Agnes']
i moja gwiazda na tarasie

Trochę skadrować z prawej strony i bardzo dobre zdjęcie :)
Szkoda, że nie na całym zielonym... ale na prawdę piękna poza i świetny strzał fotografa :)

Zmieniając temat... Wszystkich naszych znajomych, którzy znają tanitę i jej koteczki proszę o chwilę zadumy dziś
Dziś o 3 nad ranem Niteczka przeszła za TM. Biega z moim Oskarkiem i Korkiem Tanity po łąkach i polach. Nam został smutek w sercu, że tak młoda kotka tak szybko uciekła za TM.

Posted

zeby nie bylo tak smutno :( wstawiam troszke zdjec jeszcze z dzialeczki

kwiatki

i wczorajszy zachod slonca - byl przepiekny, niestety u mnie tego tak nie widac :( mieszkam nisko i zaraz mam bloki - ale kto nie widzial niech zaluje

Posted

[quote name='Agnes']zeby nie bylo tak smutno :( wstawiam troszke zdjec jeszcze z dzialeczki

Jaka piękna, szczęśliwa sucz! :multi:

Ja się z tajdzi nie zgadzam - imho kadr jest jak najbardziej ok! Przynajmniej psica ma dokąd patrzeć :)

Dla Niteczki

• Pozdrawiam
    Marysia i Una