Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tajdzi napisał(a):
Ale to jest inny aparat i inny fotograf ;) Ja mam Minoltę, Agnes ma Nikona :)
Chodzilo mi o Twój i wiedziałam, zę to nieAgnes, ale Nikonik też fajny - zwłaszcza jak się nie ma aktualnie rzadnego:-(

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no przecie mowilam, ze wyjezdzam:roll:;) Ale juz wrocilam, z duza iloscia zdjec - oczywiscie koniowatych ;)
Wszystkie konie sa konmi znajomych

Posted

dbsst napisał(a):
łoł świetne foty :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

powiedz mi moja Droga jak Ty nosisz ten swój sprzęt toż to waży kilka kilo

w tym plecaczku ??

to plecak z fotojokera

to do mnie pytanie?;) jak tak to odpowiadam z opoznieniem:eviltong:
Plecak jest z Łodzi :) firma Cobra, i wlasnie w tym plecaku wygodniej mi nosic to 1,5 kg niz w zwyklej torbie fotograficznej, a plecak dodatkowo jest bezpieczniejszy - poki co plecaki sa malo spotykane, nie kazdy wie, ze tam jest aparat i ja sie czuje bezpieczniej :)

Posted

aaaaleee mi milo:multi::multi::multi::loveu:
debest mam wlasnie ten plecak - tajdzi tez :) U mnie wchodzi body+dwa obiektywy (kit 18-55mm i 70-300mm) i chyba jeszcze by lampa weszla :)
Jest dosc pojemny i wygodny. Mialam tez ich torbe na aparat do lustrzanki olympusa i tez bylam zadowolona.
maly wyscig

stajenny kotek :) a wlasciwie kotka

Posted

:crazyeye: :crazyeye: o qrcze ta seria jeszcze bardziej mi się podobuje :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

dzięki chyba go zamówie (już kiedyś na niego patrzyłam i podobało mi sie w nim, że taki mało foto jest ;)

Posted

:) dziekuje :)
wczoraj bylam na dzialkowej imprezie - tym razem fotografowalam min dzieci, spodobalo mi sie :)

jeden 'naprawial' drugiego :)

W takich zdjeciach bardzo pomaga dluzszy obiektyw aby dzieci nie wiedzialy, ze ktos im robi zdjecia - takie najbardziej lubie :)

Posted

[quote name='Agnes']:) dziekuje :)
wczoraj bylam na dzialkowej imprezie - tym razem fotografowalam min dzieci, spodobalo mi sie :)

jeden 'naprawial' drugiego :)

W takich zdjeciach bardzo pomaga dluzszy obiektyw aby dzieci nie wiedzialy, ze ktos im robi zdjecia - takie najbardziej lubie :)

Ale przedszkole:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: