Ewa&Duffel Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Oczy to ma niesamowite :loveu: http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Koty/DSC_0090.jpg Szkoda,że niestety nie mogę sobie pozwolić na kota :roll: Quote
Agnes Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Kocuuurooo Komu Komu?:loveu::loveu::loveu: Bylam dzisiaj u naszej pani wet:loveu: Justa mialas racje piszac, ze niektorzy w zaleznosci gdzie pies sie drapie eliminuja alergeny - i tu raczej nie jest obstawiana karma RC, z wielu powodow. Poki co dostalam leki dla suki (Hydroksyzyna) i za 10 dni mam wprowadzic karme. Do tego wspomaganie skory/siersci tranem i olej z wiesiolka, bo juz sie pojawia lojotok, czyli to co bylo na wyjezdzie. Oby to wszystko cokolwiek pomoglo, suka ma strupy na ogonie, na klatce :( masakra jakas:shake: Quote
Ewa&Duffel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Oj to się wam porobiło,współczuję :shake: Mam nadzieję, że te leki pomogą... Quote
Marta_Ares Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 kociaki piękne, ale najbardziej urzekł mnie chyba kocur:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zjawiskowy jest:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 łał ależ śliczności, a ja właśnie poszukuję jakiegoś fajnego kociaka (KOTKI) najchętniej, dla swojej diablicy i nie ukrywam, ze szukalam jakiegos dlugowlosego kociaka, lubie dlugowlose zwierzeta, chociaz to i tak malo wazne. Moja kocia lada miesiac zostanie ciachnieta i drugiego kota tez chcialabym ciachnac, bo chce miec kochane pety na kolanka a nie do zadnego rozrodu. Quote
Agnes Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Cerber, rodzice sa o dluzszych wlosach, maluchy wszystkie maja smieszne puchy a ten do adopcji szczegolnie ma siersc po matce (Norweski lesny). Koniecznie odzywaj sie na miau, kotki sa do obejrzenia na Natolinie w Warszawie. Zapraszamy! :) Marta kocur jest przecudny i jeszcze mlody. Straszny z niego pieszczoch :) Quote
Obama Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Kotów nie lubię,ale mało kociaki cudowne!nie rozumiem,rasowe to chyba świadomie rozmnożone...i do adopcji?nie znam sie na świecie kociarzy wiec mam nadzieje,ze wybaczycie pytanie.. Quote
Agnes Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 To sa w sumie rasowce w typie, bo to czy maja rodo czy nie to wie tylko wlasciciel. Okazalo sie, ze jest malo odpowiedzialna osoba i koty zostaly odebrane. Teraz na gwalt szukamy nowych opiekunow, a ja chce zrobic bazarek, bo trzeba maluchy odrobaczyc, zaszczepic, dorosle wykastrowac i wysterylizowac. Nikt nie byl przygotowany na taki obrot spraw :( Quote
Marysia_i_gończy Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Agnes powodzenia z kociambrowym towarzystwem! :thumbs: Quote
Agnes Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Marysia woww:multi: Gdzies byla jak Cie nie bylo:evil_lol: Co u Uny, co u Was? Quote
Marysia_i_gończy Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Agnes']Marysia woww:multi: Gdzies byla jak Cie nie bylo:evil_lol: Co u Uny, co u Was? Hejka :) A różnie, byłam np. tu: http://a.imageshack.us/img827/9526/igp0092.jpg i w efekcie stado mi się powiększyło, o! :) Quote
Agnes Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 No to wiecej szczegolow poprosze w takim razie, tu albo w Waszej galerii ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Agnes']No to wiecej szczegolow poprosze w takim razie, tu albo w Waszej galerii ;) Ech no, nasza galeria umarła, chociaż może jest to dobra okazja, żeby ją odkurzyć ;) Morgans DREAM aka Raca jest ze nami od około tygodnia :) Quote
Agnes Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 omg!!!! uroooczy:loveu::loveu::loveu::loveu: lece do Was:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Marysia_i_gończy']Hejka :) A różnie, byłam np. tu: http://a.imageshack.us/img827/9526/igp0092.jpg i w efekcie stado mi się powiększyło, o! :) no w końcu! :evil_lol: gratuluję, śliczny kelpiaczek :loveu: Quote
kamila92 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Bardzo fajna galeria :) Prześliczny psiak i kociaki :) Pozdrawiamy :) Quote
KT Arts Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Koty/DSC_0151.jpg Ma niesamowity kolor oczu:loveu: Śliczny:loveu: Quote
Agnes Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Z kotami wychodzimy chyba na prosta ale jeszcze nie bede nic pisac, poki nie bedzie wiadomo na 100%. Martwi mnie jednak stan skory Azy:roll: Czy to aby na pewno alergia? Dostaje od 5 dni hydroxyzyne w minimalnej dawce podobno i poki co poprawy nie ma kompletnie. Od dzisiaj zwiekszylam prawie dwukrotnie dawke wg zalecen weta. Zobaczymy za nastepne 5 dni. Ale jesli nadal nie bedzie poprawy? Az sie boje... Dzisiaj suke czesalam, robie to delikatnym gumowym zgrzeblem (furminatorem tylko te okolice, ktore nie sa podraznione), ona sie napina i wygina podczas czesania, wiec musi byc cala podrazniona:roll: Do tego ten lojotok:roll: Cholerka no, tyle lat mialam zdrowego psa:placz: Jak nie bedzie poprawy za 5 dni znowu pojade do naszej wet i moze zrobimy zeskrobine, bo tu chyba nie ma co czekac:roll: --------------------- Wzielam sie za szukanie pracy (tak na serio serio:evil_lol:) i w piatek mam pierwsza rozmowe:crazyeye: Lapie mnie stres po malu:roll: Quote
Katerinas Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Agnes... dawnoe mnie nie było. A tu prosze jakie wieści. Mówisz skóra Azy w kiepskim stanie... kurcze.... Może rzeczywiście zeskrobinę wziąć z zobaczyć co tam się dzieje. Życzę sukcesów w zdobywaniu pracy! (nie dziękuj ;)) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 I jak z tą pracą? Nic nie piszesz... Pzdr. Quote
Agnes Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Katerinas wrocilas:multi::lol: witamy ponownie;) Asiaczek nic nie pisze, bo nic nie wiem. Rozmowa poszla mi "tak se" Bylam przygotowana, sporo wiedzialam o tej firmie, o projektach realizacjach a mimo to slowem nie powiedzialam na rozmowie na ten temat. W ogole malo mowilam:roll: Zla jestem na siebie, bo jak tylko wyszlam to tyyyle mialam do powiedzenia:angryy:;) Ale to podobno normalne i przechodzi z czasem, zobaczymy;) Raczej sie nastawiam na nie, bo jakby nie bylo - nie pokazalam sie z najlepszej strony:shake: Maja szybko dac znac, nie wiem jeszcze co to znaczy szybko:lol: ----------------------- Z Aza troszke lepiej, jestem w stalym kontakcie z wetem (gl. mailowym ze wzgledu na odleglosc) i chyba swiad odchodzi w.....:evil_lol: Ogon nadal nie wyglada ciekawie, ale to na pewnie potrzeba jeszcze czasu. Najwazniejsze, ze suka sie wreszcie przestaje drapac, ale trwalo to strasznie dlugo. A ja siedze i siedze nad swoja praca mgr;) Wpadam lekko w panike, bo termin oddania pracy mam 20 wrzesnia:placz: A ja mam wszystko rozbebrane, spotkanie z promotorem dopiero za tydzien, wlasciwie wszystko robie sama bo jak zwykle wybralam taki temat, ze nikt (czyt. promotor) mi pomoc nie moze:roll: Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Hm, nigdy nie startowałam o pracę; ja zaczęłam pracować w 1982 r., więc sama widzisz, wtedy nie było konkursów, rozmów kwalifikacyjnych w takim sensie, jak obecnie Nic nie podpowied. Ale jeżeli sama czujesz, że poszło nie tak, to nastaw się na brak odpowiedzi z ich strony..... Dobrze, że chociaż z Azą lepiej:) Pzdr. Quote
Agnes Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 No poki co cisza, nastawiam sie na porazke a z drugiej strony...ech bedzie ciezko :( Z Aza znowu jade w weekend do wet naszej, bo nie jestem pewna czy mamy to za soba...musze skonsultowac dalsze leczenie i od kiedy podac ponownie RC Quote
Katerinas Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Agnes']Zla jestem na siebie, bo jak tylko wyszlam to tyyyle mialam do powiedzenia:angryy:;) [/QUOTE] tiaaa.... skąd ja to znam :roll: Dobrze, że z Azą lepiej. Quote
Agnes Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Bylam u fryzjera i zgodnie z wczesniejsza wew. obietnica zrobilam malego iroka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Poki co slabo widac, musi odrosnac, ale smieszne to to:diabloti: Z fryzjerem sie za chiny nie moglam dogadac, pytalas sie o kazde ciecie, kazdy 1 cm skroconego wlosa...:shake:Masakra Jutro wybieram sie ze znajoma na pola motowskiego oczywista rzecz porobic zdjecia:eviltong: (pewnie niektorzy wiedza co sie bedzie tam dzialo w weekend:lol: ) I teraz maly test [video=youtube;ws7Dd23sJn0]http://www.youtube.com/watch?v=ws7Dd23sJn0[/video] Quote
Recommended Posts