Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kocuuurooo

Komu Komu?:loveu::loveu::loveu:

Bylam dzisiaj u naszej pani wet:loveu: Justa mialas racje piszac, ze niektorzy w zaleznosci gdzie pies sie drapie eliminuja alergeny - i tu raczej nie jest obstawiana karma RC, z wielu powodow. Poki co dostalam leki dla suki (Hydroksyzyna) i za 10 dni mam wprowadzic karme. Do tego wspomaganie skory/siersci tranem i olej z wiesiolka, bo juz sie pojawia lojotok, czyli to co bylo na wyjezdzie. Oby to wszystko cokolwiek pomoglo, suka ma strupy na ogonie, na klatce :( masakra jakas:shake:

Posted

łał ależ śliczności, a ja właśnie poszukuję jakiegoś fajnego kociaka (KOTKI) najchętniej, dla swojej diablicy i nie ukrywam, ze szukalam jakiegos dlugowlosego kociaka, lubie dlugowlose zwierzeta, chociaz to i tak malo wazne. Moja kocia lada miesiac zostanie ciachnieta i drugiego kota tez chcialabym ciachnac, bo chce miec kochane pety na kolanka a nie do zadnego rozrodu.

Posted

Cerber, rodzice sa o dluzszych wlosach, maluchy wszystkie maja smieszne puchy a ten do adopcji szczegolnie ma siersc po matce (Norweski lesny). Koniecznie odzywaj sie na miau, kotki sa do obejrzenia na Natolinie w Warszawie. Zapraszamy! :)

Marta kocur jest przecudny i jeszcze mlody. Straszny z niego pieszczoch :)

Posted

Kotów nie lubię,ale mało kociaki cudowne!nie rozumiem,rasowe to chyba świadomie rozmnożone...i do adopcji?nie znam sie na świecie kociarzy wiec mam nadzieje,ze wybaczycie pytanie..

Posted

To sa w sumie rasowce w typie, bo to czy maja rodo czy nie to wie tylko wlasciciel. Okazalo sie, ze jest malo odpowiedzialna osoba i koty zostaly odebrane. Teraz na gwalt szukamy nowych opiekunow, a ja chce zrobic bazarek, bo trzeba maluchy odrobaczyc, zaszczepic, dorosle wykastrowac i wysterylizowac. Nikt nie byl przygotowany na taki obrot spraw :(

Posted

Z kotami wychodzimy chyba na prosta ale jeszcze nie bede nic pisac, poki nie bedzie wiadomo na 100%.
Martwi mnie jednak stan skory Azy:roll: Czy to aby na pewno alergia? Dostaje od 5 dni hydroxyzyne w minimalnej dawce podobno i poki co poprawy nie ma kompletnie. Od dzisiaj zwiekszylam prawie dwukrotnie dawke wg zalecen weta. Zobaczymy za nastepne 5 dni. Ale jesli nadal nie bedzie poprawy? Az sie boje...

Dzisiaj suke czesalam, robie to delikatnym gumowym zgrzeblem (furminatorem tylko te okolice, ktore nie sa podraznione), ona sie napina i wygina podczas czesania, wiec musi byc cala podrazniona:roll: Do tego ten lojotok:roll: Cholerka no, tyle lat mialam zdrowego psa:placz:

Jak nie bedzie poprawy za 5 dni znowu pojade do naszej wet i moze zrobimy zeskrobine, bo tu chyba nie ma co czekac:roll:

---------------------
Wzielam sie za szukanie pracy (tak na serio serio:evil_lol:) i w piatek mam pierwsza rozmowe:crazyeye: Lapie mnie stres po malu:roll:

Posted

Agnes... dawnoe mnie nie było. A tu prosze jakie wieści.
Mówisz skóra Azy w kiepskim stanie... kurcze.... Może rzeczywiście zeskrobinę wziąć z zobaczyć co tam się dzieje.

Życzę sukcesów w zdobywaniu pracy! (nie dziękuj ;))

Posted

Katerinas wrocilas:multi::lol: witamy ponownie;)

Asiaczek nic nie pisze, bo nic nie wiem. Rozmowa poszla mi "tak se" Bylam przygotowana, sporo wiedzialam o tej firmie, o projektach realizacjach a mimo to slowem nie powiedzialam na rozmowie na ten temat. W ogole malo mowilam:roll: Zla jestem na siebie, bo jak tylko wyszlam to tyyyle mialam do powiedzenia:angryy:;) Ale to podobno normalne i przechodzi z czasem, zobaczymy;) Raczej sie nastawiam na nie, bo jakby nie bylo - nie pokazalam sie z najlepszej strony:shake: Maja szybko dac znac, nie wiem jeszcze co to znaczy szybko:lol:

-----------------------
Z Aza troszke lepiej, jestem w stalym kontakcie z wetem (gl. mailowym ze wzgledu na odleglosc) i chyba swiad odchodzi w.....:evil_lol: Ogon nadal nie wyglada ciekawie, ale to na pewnie potrzeba jeszcze czasu. Najwazniejsze, ze suka sie wreszcie przestaje drapac, ale trwalo to strasznie dlugo.

A ja siedze i siedze nad swoja praca mgr;) Wpadam lekko w panike, bo termin oddania pracy mam 20 wrzesnia:placz: A ja mam wszystko rozbebrane, spotkanie z promotorem dopiero za tydzien, wlasciwie wszystko robie sama bo jak zwykle wybralam taki temat, ze nikt (czyt. promotor) mi pomoc nie moze:roll:

Posted

Hm, nigdy nie startowałam o pracę; ja zaczęłam pracować w 1982 r., więc sama widzisz, wtedy nie było konkursów, rozmów kwalifikacyjnych w takim sensie, jak obecnie Nic nie podpowied. Ale jeżeli sama czujesz, że poszło nie tak, to nastaw się na brak odpowiedzi z ich strony.....

Dobrze, że chociaż z Azą lepiej:)

Pzdr.

Posted

No poki co cisza, nastawiam sie na porazke a z drugiej strony...ech bedzie ciezko :(

Z Aza znowu jade w weekend do wet naszej, bo nie jestem pewna czy mamy to za soba...musze skonsultowac dalsze leczenie i od kiedy podac ponownie RC

Posted

Bylam u fryzjera i zgodnie z wczesniejsza wew. obietnica zrobilam malego iroka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
Poki co slabo widac, musi odrosnac, ale smieszne to to:diabloti: Z fryzjerem sie za chiny nie moglam dogadac, pytalas sie o kazde ciecie, kazdy 1 cm skroconego wlosa...:shake:Masakra

Jutro wybieram sie ze znajoma na pola motowskiego oczywista rzecz porobic zdjecia:eviltong: (pewnie niektorzy wiedza co sie bedzie tam dzialo w weekend:lol: )

I teraz maly test
[video=youtube;ws7Dd23sJn0]http://www.youtube.com/watch?v=ws7Dd23sJn0[/video]