Agnes Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='dbsst']staram się ale to mi chyba w życiu nie wyjdzie :shake: dasz rade:evil_lol: Tak z innej beczki - zdjec koni poki co nie bedzie...porypalo sie i stalo sie jak sie stalo...do konia nie jezdze Tak wiec jestescie skazani poki co na psie foty:diabloti: bo gorskie tez sie skonczyly:roll: Nowa zabawka Foty zrobione dzieki uprzejmosci jesiennemu swiatelku (czyt. --> Slonce):evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Cudne Tatry :loveu: i śliczne portrety :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A zdjęć tej Paniusi to jeszcze trochę będzie? [url]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC_1012.jpg[/url] pzdr. Quote
Agnes Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']Cudne Tatry :loveu: i śliczne portrety :loveu:[/quote] dziekuje:loveu: [quote name='Asiaczek']A zdjęć tej Paniusi to jeszcze trochę będzie? [URL]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC_1012.jpg[/URL] pzdr.[/quote] bedzie bedzie tylko zrobic musze:evil_lol: jakos w tym tygodniu nie mialam kiedy porobic zdjec na spacerach Quote
akira Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [url]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC_1005.jpg[/url] Ale wywalił jęzor ;] [url]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC_1012.jpg[/url] Śliczne ;] Quote
brjagata Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Portrety jak zawsze przecudowne ;) Quote
Agnes Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 akira, Agathee dziekuje:loveu::multi::eviltong: Quote
Asiaczek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 U mnie w Galerii cisza jest zrozumiała, ale dlaczego tutaj? Pzdr. Quote
Agnes Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Asiaczek napisał(a):U mnie w Galerii cisza jest zrozumiała, ale dlaczego tutaj? Pzdr. ostatnio duzo sie dzialo...wczoraj wrocilam z bardzo dziwnego wyjzdu z duza ilsocia wrazen i nie wiedzialam czy o tym pisac;) nie kazdego to zainteresuje, a zdjec malo poki co:eviltong: zdjec azowych natomiast nie ma...a jak sie dzisiaj dowiedzialam, ze w lesie jest szczepionka lisy to i spacery beda mocno skrocone...no i wiecej poswiecam na powrot suczy do formy - jazda na rowerze;) Quote
taxelina Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ja tam chetnie poczytam, pytanie czy ty chcesz opisywac :D Quote
Agnes Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 deer_1987 napisał(a):ja tam chetnie poczytam, pytanie czy ty chcesz opisywac :D dostane wiecej zdjec to cos skrobne;) ja robilam malutko, a trzeba troszke pokazac na zdjeciach:eviltong: Quote
tajdzi Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 na zdjęciu w podpisie Aza ma tyyyyle skóóóóry na szyjce :p wygląda jak szitzu czy jak to się pisze :diabloti: Quote
Agnes Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='tajdzi']na zdjęciu w podpisie Aza ma tyyyyle skóóóóry na szyjce :p wygląda jak szitzu czy jak to się pisze :diabloti: bo ona ma tyle skory:diabloti: sie nic nie da ukryc:shake::evil_lol: znowu zaczelam ja wiecej czesac z okazji wypadania klakow i troszke sie lysa dziewczynka zrobila:roll: chyba jej bede musiala kubrak kupic na zime jak tak dalej podzie:diabloti: dostala tez potwornego lupiezu...wieeelkiiii i to chyba jest odpowiedz na moje watpliwosci, czy ona moze jesc karme z kurczakiem - z tego wynika, ze nie moze:roll: tajdzi milo mi, ze wpadasz do nas na dogo ;) Quote
tajdzi Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 jestem przefrulotem tylko :) ale do azuni zawsze zajrzę :) Quote
Agnes Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Rinuś']Lubię patrzec na Twoje zdjęcia :loveu: bardzo mi milo:loveu: Quote
asher Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Agnes napisał(a):znowu zaczelam ja wiecej czesac z okazji wypadania klakow i troszke sie lysa dziewczynka zrobila:roll: chyba jej bede musiala kubrak kupic na zime jak tak dalej podzie:diabloti:Ja, jak zaczynam czesać Glumka furminatorem, to ciężko mi przestać :diabloti: I w efekcie też łysy chodzi :oops: Ale co z tego, że łysy, jak i tak ciągle się kłaczy :angryy: Czekam na opowieść o wyprawie, wstęp zrobiłaś taki, że ho ho ;) Quote
Agnes Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 asher napisał(a):Ja, jak zaczynam czesać Glumka furminatorem, to ciężko mi przestać :diabloti: I w efekcie też łysy chodzi :oops: Ale co z tego, że łysy, jak i tak ciągle się kłaczy :angryy: moja sie klaczy rowniez - tzn nie tyle co klaczy a po prostu ciagle jest duzo siersci na dywanie problem w tym, ze obojetnie jak czesto jak mocno czesze to najczesciej sucz zostaje z jakas ranka od czesania:oops: ma strasznie delikatna skore... asher napisał(a):Czekam na opowieść o wyprawie, wstęp zrobiłaś taki, że ho ho ;) noo to jeszcze poczekam i odrazu frekwencja mi sie zwiekszy:diabloti: Quote
Agnes Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Ok zaczynam opowiesc:diabloti: W lipcu jeszcze dowiedzialam sie na mailu uczelnianym, ze jedziemy na "wycieczke" pod Poznan...340 km zeby robic cos z drzewkami, ale ze to byly wakacje to niewiele mozna sie bylo dowiedziec. Dopiero 2 tygodnie przed wyjazdem zaczelo sie co nie co ukladac w calosc i pojawialo sie coraz wiecej informacji... Cel byl --> Turew, pod Poznaniem, mieszkanie w Palacu Chlapowskich Mielismy wszyscy dojechac na 18 godz w piatek, ale to wiazalo z urlopem wiekszosci z nas...Jechac nas mialo 5 bab:evil_lol: Jednak nasz kierowca napisal do prowadzacego, ze my dojedziemy na 9 rano w sobote akurat jak sie zaczna zajecia. I tak sie stalo. Jechalysmy 4h20min. Palac okazal sie w strasznym stanie budynkiem - syf i malaria. Bylam przerazona spedzeniem tam chociaz jednego noclegu (zdjecie komorkowe) Na jednej ze scian w pokoju wisial taki krzyz: (foto komorkowe) [FONT=MS Shell Dlg 2]Obok takie okno (foto komorkowe) I historie typu samobojstwo kobiety ktora tu mieszkala etc. Jak dojechalysmy na punkt 9.00 to sie okazalo ze nie mamy gdzie spac - albo we 3 (2 z nas znalazly miejsce w pokoju jednym gdzie byly wolne lozka) na dwoch lozkach w pokoju z niefajnymi dziewczynami, albo na podlodze w innym... Do Turwii pojechalismy wykonac zadanie a czemu tam? Bo tylko tam jest taki krajobraz jedyny w Polsce blablabla...to byly zadrzewienia srodpolne, zadanie zrobilysmy w 5 min (zdjecia), a rysunki zrobimy tu w wawie. Reszta 1,5 dnia szwedalysmy sie po oklicznych wsiach ;) samochodem W sobote nam cos w aucie tarlo strasznie, jakims cudem znalazlysmy mechanika (ojciec chlopaka pracujacego w knajpie w ktorej jadlysmy obiad), wiedzialysmy ze to klocki hamulcowe....byly totalnie starte. A byla sobota 15.30 w pipidowie, wszystko zamkniete. Ale udalo sie! 2h i mamy nowe klocki, bo z tymi - do wawy bysmy nie dojechaly... Po 22 wracajac do Palacu ze Śremia nie znajdujac innego noclegu znalazlysmy taki zajazd (foto komorkowe) gdzie bylo wesele...i we trzy spalysmy w aucie na parkingu przy tym weselu;) Dodam jeszcze, ze auto ktorym jechalysmy bylo angielskie - z ichniejsza rejestracja ;) W zwiazku z czym fotoradary nas nie obchodzily - zdjecie i tak idzie do anglii ( o ile idzie) a na miejscu kierowcy jest - pasazer;) Kolezanka o dziwo nie ma problemu z prowadzeniem tego auta u nas (skrzynia jest ta sama, wiec siedzac jako kierowca jedynka jest na miejscu piatki ;)) Tylko dziewczyna co jechala obok czula sie dziwnie, a podczas wyprzedzania musiala mowic kiedy mozna jechac;) raz zle ocenila odleglosc:D i nam robili miejsce jadac po poboczu bo by bylo....bum. Ubaw po pachy mialysmy tez z CBradia...genialne urzadzenie:evil_lol: [/FONT] Quote
Agnes Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Zdjecia z wycieczki sobotniej - park Kopaczewo Malutka kapliczka Quote
Agnes Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Palac - Kopaszewo od przodu I na koniec malutki deptak w Kościanie Quote
taxelina Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wow spontaniczna wycieczka w sumie, miejsca do spania straszne.. Quote
Agnes Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 deer_1987 napisał(a):Wow spontaniczna wycieczka w sumie, miejsca do spania straszne.. oj tak... zapomnialam dodac, ze okno z gwiazda bylo na noc podswietlane od srodka swieczka - co widac na zdjeciu...efekt byl jeszcze bardziej przerazajacy;) Quote
taxelina Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 chyba predzej bym poszla spac na dworzu niz tam w srodku :D Quote
BBeta Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Turew/DSC00171.jpg Straszyło? :diabloti: Quote
Recommended Posts