dbsst Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: suuuuuuuuuuuuuper Quote
Agnes Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 seria "ptak"...czyli Aza zapatrzona na ptaszynke ;) i polecial... Quote
Agnes Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 :roll: kazdy robi co innego pozowanie osaczony? Quote
Koma Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 super foteczki :lilangel: a Aza tak spokojnie goląda się za ptaszkiem :-o i tak spokojnie przy tym siedzi :-o to jest zabawa? :roll: ;) Quote
Agnes Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Koma, Aza nie miala innego wyjscia ;) darlam sie na nia, zeby siedziala w miejscu bo zdjecia robilam:lol: jakby sie ruszyla to:mad: :eviltong: Quote
tajdzi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Normalnie jak was w końcu zobaczę to was wyściskam i obfocę :):p Quote
Agnes Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 poki co nie moge sie doczekac odpowiedz co do weekendu - smsuje i smsuje i ciiisza. Bo ja nie wiem czy my przyjezdzamy do Was czy nas chcecie ;) daj jakos znac pliiiiiis :) Quote
coztego Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Widzę, że Aza to taki zapalony ornitolog jak Kreska :lol: Quote
tajdzi Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Bo czekam na pieniążki na zakup flasha .... :placz: Quote
Agnes Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 debest jak sie zbiore w sobie to wstawie zdjecia, bo mam jeszcze jakies napewno ze spacerow ktorych nie dawalam - tylko bede musiala sie najpierw polapac w tym co juz dalam, zeby dawac tych samych. A poki co moja sesja na uczelni ciagle trwa, wiec nie mam za bardzo glowy do tego wszystkiego. Ale dam dam :) Quote
Agnes Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 nie noooooo nie bylo tak zle:eviltong: ale Twoj TZ robi GENIALNE drinki:cool3:;) Quote
tajdzi Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Next time melon z arbuzem ;) no i malina w roli głównej :):cool3: czekamy :) Quote
Agnes Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 snieg przeswietlony ale ciiiiiii ;) i tu sie moge powtarzac, bo juz nie wiem czy to wstawialam czy nie... taka piekna zima byla w Chojnowie :) a tak swoja droga to juz chce swoj aparcik:-( coraz bardziej robi sie upierdliwe proszenie brata o pozyczanie...bu :( Quote
tajdzi Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 a ja chce flesha :placz: albo Słońce chcę już Dłużej żeby świeciło!!! :placz: Quote
Agnes Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 tajdzi wpadaj do nas ;) brat ma lampe...tylko ekhm nie wiem czy do Waszego aparatu dobra ;) Quote
tajdzi Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 obawiam się że nie będzie pasował A tymczasem poprosze o więcej zdjęć :cool3: Quote
Agnes Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 jessuuuuuu odkopalam topic:eviltong: kilka zdjec z wczorajszego spaceru...zdjecia nie jakas rewelacja, ale ani ja o dziwo nie mialam weny ;) i psy kompletnie sie bawic nie chcialy, cos tam pobiegaly ale chwilke...a potem wszyscy poszli a tu ekhm gruby gonczak ;) i grupowo buzi? z kochana przyjaciolka Holka :) Aza uwielbia ta bokserke:loveu: potem cos drgenlo do zabawy... i zaraz znowu byl spokoj ;) a gonczak ciagle bawil sie ze swoja Pancia pilkami - na tym foto psiak zasloniety cieniem Panci ;) w swoim zywiole :) pozniej dam jeszcze kilka Quote
KaRa_ Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ale skora jej lata:lol: Widzialas moze taka nowa reklame gum do rzucia? tam wystepuje taki psiak bardzo i to bardzo podobny do Azy jak byla ciemniejsza:cool3: Quote
Koma Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale skora jej lata:lol: haha a mi to wyglądało na ubranko :lol: :lol: :lol: Quote
Agnes Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Koma Aza ma taki podszerstek, ze moznaby zrobic ze 2 ubranka z jej siersci ;) A na foto ma strachliwego irokeza ;) Quote
tajdzi Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Oj, mam nadzieję, że będzie teraz już coraz cieplej, bo chciałabym Was wyciągnąć na jakiś fajny spacerek :) Ze zdjęciami i w ogóle :) Quote
Recommended Posts