tajdzi Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 szkoła tajdzi 8) na działce też szczekała :) Dumna jestem Moja Azunia kochana :oops: :D Quote
Agnes Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 dobra i ostatnia czesc zdjec z pobytu w gorach - niedzielna wycieczka na Andrzejowke tak wygladala droga pod gore a tak wygladala Aza idaca droga ;) ladnie sie kompnuje z drewnem nie? ;) glupolek stojka tutaj koniecznie chciala zabrac ekhm to drzewo Quote
tajdzi Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 nie, no mało, mało. Na razie weszłyście pod górę, a z góry??? 8) Quote
asher Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='Agnes']ladnie sie kompnuje z drewnem nie? ;) Noooo! :D Do budy ją :evilbat: :lol: Quote
Agnes Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 to tutaj tajdzi uklon w Twoja strone :) uwielbiam, jak szczeka i naprawde ludzie sie jej boja - na dzialce tez ujada jak durna, w domu tylko ja gonie coby o 4 rano nie nadawala ;) a teraz wszyscy ladnie czytaja :) Nasz pierwszy szczyt! czeskie gory - pieeekneee w trawie droga w dol - trudna, szlak trudniejszy i w ogole strasznie meczaca wbrew pozorom i na koniec gorskie niebo wieczorem :) Quote
Agnes Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 asher wypraszam sobie! :evil: tzn Aza :lol: tajdzi jak schodzilismy to nie mialam juz sily robic zdjec i aparat tez ;) baterie siadly :) Quote
asher Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Agnes napisał(a):asher wypraszam sobie! :evil: tzn Aza :lol: No co? :puppydog: Skoro tak ładnie się z drewnem komponuje, to przecież grzech to zmarnować, ty wiesz, jakby ślicznie w drewnianej budzie wyglądała? :lol: Quote
Agnes Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 zlosliwa no :roll: a tak w ogole...asher nie bedziesz moze zamawiac nic w zwierzaczku w ciagu miesiaca np? Mam znowu chetnego na genialne zgrzeblo ;) A sama zamowic nie bardzo chce, bo za przesylke zaplace drugie tyle co za zgrzeblo ;) Quote
asher Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Jeszcz enie wiem... Być może wezmę mały worek Acany, bo szybciej niż u dystrybutorki no i taniej :roll: Jak będe, to dam znac :wink: Quote
tajdzi Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='Agnes']...Nasz pierwszy szczyt! och rajuśku CUDUUUUU MRUUUU :iloveyou: :drinking: Quote
Agnes Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 koniecznie :) naprawde taniej niz u dystrubtora?? jaka roznica w cenie? Quote
asher Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Karma sama w sobie jest droższa, ale licząc koszt dostawy - wychodzi taniej. Nie pamiętam o ile, ale na pewno taniej :wink: Quote
malawaszka Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 ale pięknie :klacz: widoczki, Azunia śliczna :laola: więcej chcemy :D Quote
Agnes Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 waszka z tych wiecej nie bedzie - jak pisalam, baterie siadly, a tam bylam tylko 3 dni :( asher oki doki to jak juz bedziesz zamawiac koniecznie daj ciut wczesniej znac ;) Quote
Agnes Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 dobra zaczne od konca ;) łaaaadnąąąąą ma Aza adresowke?? 8) Quote
asher Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Śliczną :D A skąd ma taką ładną? Gdzieś w warszawie kupiłaś? Quote
Hanna R. Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='Agnes']dobra zaczne od konca ;) łaaaadnąąąąą ma Aza adresowke?? 8) Piękna jest !! Aza oczywiście. Adresówka też niczego sobie. Quote
Agnes Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 hanka dziekujemy ;) asher kupilam na allegro :) jest super :) i niedrogo - z przesylka wyszlo 13 zl, a czekalam chyba 3 dni na nia Quote
Agnes Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 jeszcze troche i by sobie jezyk odgryzla ;) chwila odpoczynku tia :roll: dobkowi to tylko jedno w glowie bylo... Quote
tajdzi Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 ale orgie o rajuśku, normalnie kosmos :o :lol: A adresówka piękna :) cieszę się, że właśnie tą zamówiłaś :) Quote
Agnes Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 bede chyba dodawac codziennie po jednym zdjeciu wtedy temat nie bedzie jzezdzal na druga strone ;) Dzisiaj zdjecia na szybkiego, nic rewelacyjnego, ale ale - pochwale sie naszym nowym sasiadem - 4 miesiecznym ONkiem, ktory niedlugo bedzie wielkosci Azy jest wielki :o patrzcie jakie cudo :iloveyou: Aza ciagle zachecala do zabawy - maluch sie okazal wielkim zadziorem, wiec ciagle sie silowal z Aza ;) Quote
Agnes Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 jestem taaaki piekny :D potem bylo kotlowanko w galazkach brzozy :) chwila odpocznyku a ku-ku ;) Quote
Recommended Posts