coztego Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Agnes! Piękne zdjecia! Pozwoliłam sobie jedno troszkę wyretuszować, dla trenigu ;) bo ten słup mnie denerwował 8) A ten dzieciaczek przy koniu ma kapitalną minę! :lol: Quote
Agnes Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 tajdzi na weekend to akurat Aza ma zajecie - czyt. dzialka z rodzicami coztego - faktycznie wyglada duzo lepiej! dziekuje ;) a oto zdjecia zrobione doslownie przed chwilka takie skromne ziewanko ;) to takie slodkie wyszlo :) torszke z innej perspektywy i wieksze ziewanko i torszke zblizen 'makro' oczko dzikie wino i kotecek buszujacy po ogrodku na dole Quote
malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 :angel: WOWWWW!!!!! Uwielbiam takie burzowe zdjęcia :klacz: pięknie Ci Agnes to wyszło wszystko bosko!!!!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
tajdzi Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 U Ciebie teraz takie słoneczko? U mnie pochmurno i szaro :( Quote
Agnes Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 tajdzi bo Ursynow to sloneczna dzielnica ;) sloneczko bylo dosc dlugo, teraz chmury przyszly - pewnie od Was :evil: :lol: Quote
tajdzi Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 nie mogły przyjść od nas bo: 1. jestem w centrum i to w centrum pochmurno :eviltong: 2. nie mogły do was przyjść, bo nadal są tutaj 3. Od nas to tylko słoneczko może wychodzić ;) :lol: Quote
Katerinas Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Agnes - Obejrzałam całą Azulcową galerię i zdjęcia są super! :angel: :angel: Psinkę masz super fotogeniczną :wink: No i zdjęcia koni .... :D :D Konie to moja druga miłość ... po psach :wink: [quote name='Agnes'] Te ucholce są przepiękne :D Te zdjęcia są super :lol: [quote name='Agnes'] ...fotel na zdjeciu jest ogolnie Azy, ale brat chcial usiasc na nim podczas rozmowy przez tel i oto jaki efekt :lol: Aza po prostu weszla na brata zamiast na fotel ktory powinien byc pusty :wink: [quote name='Agnes'] A już to zdjęcie całkiem mnie powaliło :o Zimą? Tak nochala w zimną wodę wpakować? :o :lol: Quote
Agnes Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Katerinas to mialas troszku do ogladania :lol: choc poczatki zdjec byly hm rozne :-? ale zeby nie bylo - ja u Was jestem ciagle i zawsze pedze ogladac Wasz zwierzyniec - tylko nie komentuje raczej... tajdzi piszac u Was - mialam na mysli wlasnie Centrum ;) no ale bylo minelo, bo zaczelo padac dopiero teraz ;) Quote
tajdzi Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 A czy teraz, jako pracująca kobieta znajdziesz trochę czasu na odwiedzenie Tajdzi, TZ, Loni (i niedługo Marcela)? Obiecuję Tiramisu i pomidorową 8) Quote
Agnes Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 hehe za Tiramisu dziekuje ale pomidorowa Twoja bym zjadla :eating: ale ale...nie wiem jak bedzie z czasem - w tygodniu na bank nie...ew niedziela - akurat na obiadek troszke pozniejszy moglabym wpadac :) Quote
Agnes Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 wczorajsze fotki oczko porzadki w siersci Aze troszke zawialo :lol: i moje ulubione :P Quote
Katerinas Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Agnes Piekne zdjęcia :D Szczególnie to ostatnie :D :D Quote
tajdzi Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 A mnie się to zawiane podoba :) Jakby tam jakiś Huragan przeleciał obok wygląda ;) Quote
Agnes Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Katerinas dziekuje i mi ostatnie tez sie bardzo podoba -ale kurka nie wiem czemu go nie moge ustawic jako tapete na pulpicie :( wyskakuje mi blad i blad...sie uwzial ten komp :evil: tajdzi to zawianie tez smiesznie wyszlo fakt ;) a oczywiscie Aza krecila glowa i lapala gorne wiatry ;) to ja cyknelam fotke akurat fuksem w takim momencie ;) dlatego fota ciut nieostra, bo lbem wymachiwala :lol: Quote
Agnes Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 iiiiiii Aza z dolu ;) i brzoza troszke inaczej ;) Quote
tajdzi Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 To się Aza zdziwiła, że sama polazłaś na spacerek ;) Quote
tajdzi Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 dziwisz sie? Ty na spacerku na dole, ewidentnie coś przy ziemi robisz (kucając i fotografując) A ona tam na górze Biedna Malutka ;) :lol: Quote
tajdzi Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 No ktoś mi wczoraj jakieś fotki obiecał i chyba dobrze zrozumiałam, że to AZULCOWE fotki miały być? :evil: Quote
Agnes Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 hm...no to dajem ;) kilka innych ujec balkonowych :) brzozki i chmurki a to stajnia w ktorej obecnie jezdze - ladna nie? ;) Quote
malawaszka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 łoohohooo świetna ta stajnia :angel: jaki klimaciq świetny :angel: Quote
Recommended Posts