Agnes Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 to zaraz zerkne bom zglupiala ;) wiele razy widzialam sznaucery, ale jakos nie zwracalam uwagi na lapy ;) a afgan napewno dorosly... Quote
malawaszka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 [quote name='Agnes'] a tu Aza jak rasowy ON z przysiadem na tylnich łapach wygląda :lol: Quote
asher Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Jak to nie ON??? Aza na pewno ONa w rodowodzie! No zobacz tutaj: 8) A na poniższym wyraźnie widać, że wśród przodków Azy był również jamnik :lol: [quote name='Agnes'] A dobcio może być taki masywny dlatego, że jest jeszcze młody. Dopiero później ich sylwetka robi się smukła. Dobcie szczeniaki i podrostki to zazwyczaj własnie takie fajne misiowate kluchy :D Quote
Agnes Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 Jak to nie ON??? Aza na pewno ONa w rodowodzie! No zobacz tutaj: A na poniższym wyraźnie widać, że wśród przodków Azy był również jamnik prosze sobie jaj nie robic ;) to jest ograz z wyzlem i koniec! :) co do dobcia - moglyb zostac taki wlasnie, bo zdecydowanie ladniejszy od dobciow tych smuklejszych - zapytam nastepnym razem czy z hodowli czy nie 8) Quote
anetta Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Bajer! :angel: A ten niby afgan to jaki sdziwny jest :o Szkoda ze malo widoczny. Glowe ma jak afgan...moze go ostrzygli a potem nie czesali dlatego ta wyglada. W zeszlym roku na klubowce chartow byla sucza afgana siegajaca troszke za kolana :eek3: Az nawet jej zdjecie zrobilam bo normalnie nei moglam uwierzyc :lol: http://img36.echo.cx/img36/4806/klubowa040258nl.jpg To jest dorosla suka. Quote
Agnes Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 anetta to juz zglupialam...ta suka wyglada naprawde jak afgan - na zdjeciach moze tego nie widac, ale identyczna...tylko taka ciut za kolano wlasnie - niech no jakis spec od afganow sie odezwie ;) Quote
Marta.. Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Specem od Afganów to ja nie jestem, ale doczynienia z nimi miałam od njamłodszych lat :lol: . Moim zdaniem ona jest mała i dziwnie ścięta jak na Afgana :roll: . Przecież im tylko grzbiet się ścina krótko a nie aż tyle :roll: Quote
asher Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Agnes napisał(a):anetta to juz zglupialam...ta suka wyglada naprawde jak afgan - na zdjeciach moze tego nie widac, ale identyczna...tylko taka ciut za kolano wlasnie - niech no jakis spec od afganow sie odezwie ;) agnes, a nie prosciej właścicieli suczki zapytać? :wink: Quote
Agnes Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 asher prosciej, ale wlasciciel przechodzi tylko przez pole - nie zatrzymuje sie to nie ma jak pogadac... Marta - nie bardzo wiem o czym piszesz ;) jakie sciecie?? Quote
anetta Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Bo widzisz Agnes :lol: z afganami jest tak ze je sie trymuje na grzbietku :wink: Na tym zdjecu ona stoi tylem? http://img133.echo.cx/img133/9549/1262691small1il.jpg to jest jej ogon? :roll: Jakis taki duzo owlosiony jest :lol: Jak suczka bedzie na polach to porob jej wiecej zdjec 8) Quote
malawaszka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 ojj może to po prostu uroczy mixik afgana :fadein: Quote
tajdzi Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 cha cha cha :) No i wyszło że Aza to: jamnik podobny do Ona z rodziców - wyżła i ograra ;) Cha cha cha genialnie po prostu :) A next sesja - tajdzi robi ;) Quote
Agnes Posted April 12, 2005 Author Posted April 12, 2005 anetta ja naprawde wiele razy widzialam afgany i dlugo sie nimi interesowalam, bo bardzo mi sie podobaly dlatego wg mnie to afgan jak nic...ten ogon to moze go zawialo czy cos i tak smiesznie wyszlo = ciezko na tych zdjeciach zobaczyc siersc tego psa dokladniej, bo nie potrafil ustac - no nic...jak spotkam to mam nadzieje, ze zrobie wiecej zdjec choc to bedzie trudne bo jak mowilam Pan zawsze ucieka odrazu z pola Quote
Agnes Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 hm...poniewaz temacik zaraz przeleci na druga strone galerii to juz w ogole nikt tu nie wejdzie, a zdjec Azy nowych nie mam to dam takie cosik... w srode wreszcze pojechalam do swojej hm macierzystej stajni i taki byl efekt pobytu :) tak mnie wykonczyli ze jeszcze dzisiaj wszystko czuje :) to tak troszke niby nie tematycznie, ale...chyba nikt nie bedzie mial "ale" :fadein: Quote
tajdzi Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 ale ale ale ale ale ale ale ale ale ale ale ale ale ale ale ale ale ..... Za mało zdjęć :) :evilbat: Quote
Agnes Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 ni mo za baldzo wiecej :roll: natsepnym razem :) teraz w srode kumpela robila mi doslownie kilka zdjec z konia, bo naze treningi sie pokryly i ani ja nie moglam jej zrobic ani ona mi :) Quote
tajdzi Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 No to chyba musisz MNIE zaprosić :evilbat: To wam zrobię tronieczkę więcej :evilbat: :wink: Quote
Agnes Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 alez bardzo chetnie, tylko od ciebie to chyba 50 km bedzie :) no i wtedy to Ty pracujesz wiec nie baldzo jest jak... Quote
dbsst Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 http://img36.echo.cx/img36/9637/1262670small5py.jpg jakie scyzoryki o matko mi malo konnych fot :evilbat: Quote
Weron_ciau Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Mam nowe zdjęcia Rexa :P Tylko potrzebna jest obrobka to zajmie troche ;) Quote
Agnes Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 debest Ty mnie tutaj nie nerwuj, bo kurka widzisz ze nie ma nie?:) jak beda to dam :lol: a scyzoryki ostre oj ostre...ale wole takie niz mleczaki :roll: Quote
Gosia_z_Luką Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 [quote name='Agnes']i potem psy wariowaly Fotki bombowe, psy jeszcze fajniejsze :D Ale jak tk patrzę na te psiarskie szaleństwa, w których biorą udział psy w kolczatkach, to zaraz mam czarne myśli :roll: Nie boisz się, że Aza może np. zaplątać łapę alb pysk pod kolczatkę kolegi?? :roll: (bo ona, jeśli dobrze widzę, ma tylko łańcuszek). Ostatnio zostałam potraktowana kolczatką przez milusińskiego boksera - podkoczył z radości i wbił mi kolczatkę w rękę (założona kolcami na zewnątrz :evil: ) Jednak na takie psie szaleństwa kolczatka nie jest potrzebna i myślę, że można ją dla bezpieczeństwa zdjąć... :roll: Quote
dbsst Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 hahahahaha aza to jakas krwawa bestia pies morderca ;) i to uzbrojony pies morderca w scyzoryki Aza Scyzorykozebna hahahahahahaahahahaha Quote
Agnes Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 debest Ty to wymyslisz hahaha :lol: Gosia boje sie, ale co mam zrobic? :( czasem jest tak, ze wlasciciel sam zdejmuje kolczatke na czas zabawy z Aza czy innymi psami, ale jak widac nie zawsze...przeciez nie moglam powiedziec chlopakowi, zeby zdjal kolczatke, bo sie boje o Azy - chyba... :roll: Aza tez ma kolczatke - to nie lancuszek - ale taka najmniejsza z najmniejszych :) prawie jak lancuszek - nad kolczatka to ja sie ciagle zastanawiam... Quote
Recommended Posts