Agnes Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 nareszcie dodam zdjecia, ktore wywolalam w tygodniu. Zdjecia jeszcze zimowe... i chyba moje ulubione :) Quote
Agnes Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 i jeszcze jeden kolega na koniec i standardowo ;) THE END Quote
tajdzi Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 No nieeee. Moja niuniaseczka najśliczniejsza :) Jaka ona śliczniusia i jakie mineczki strzela ;) A jej pańcia to ma już chyba całkiem pokaźną galerię Azulcową :wink: Quote
Justa Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Fotki piękne, tylko zimne troszku... Czekamy na WiOsnĘ w galerii Azuni!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Agnes Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 to niech ta wiosna sie wreszcie pojawi to ja chetnie zrobie :D Quote
Justa Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Powolutku, na razie nie ma sniegu, wytarczy troszkę jeszcze poczekać ;) Ale z przedwiośnia też chętnie pooglądamy :lol: 8) :angel: Quote
dbsst Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 uwielbiam ta galerie piekne zdjecia nie moge sie napatrzec tak jakbym patrzyla na psy w realu podczas zabawy niesamowite Quote
Agnes Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 oj debest wtedy to wyglada jeszcze lepiej! :) to trzeba zobaczyc na zywo :lol: zapraszamy zapraszamy :wink: Justa, dzisiaj akurat aparaciku nie mialam :( a i tak dosyc ciemno jest, wiec zdjecia by byly ponure...ale uwaga uwaga, od srody mama aparat na tydzien, wiec bede cykac a cykac...a jak sie uda to w poniedzialek pojedziemy na dzialeczke i wtedy to dopiero beda zdjecia! jeju doczekac siem nie moge hihi :) Quote
dbsst Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 hihihi Agnes pierwszys warunek cieplej musi byc bom zmarzlak ;) Quote
Agnes Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 ech...kobiety :wink: no dobra dobra pociekamy na Was :evilbat: 8) Quote
dbsst Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 hahaha o ja Szpili kondyche zaczne wyrabiac ;) Quote
Justa Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Agnes napisał(a):Justa, dzisiaj akurat aparaciku nie mialam :( a i tak dosyc ciemno jest, wiec zdjecia by byly ponure...ale uwaga uwaga, od srody mama aparat na tydzien, wiec bede cykac a cykac...a jak sie uda to w poniedzialek pojedziemy na dzialeczke i wtedy to dopiero beda zdjecia! jeju doczekac siem nie moge hihi :) Jupiiii :angel: :angel: :angel: Quote
Agnes Posted March 23, 2005 Author Posted March 23, 2005 mama wlasnie przyszla z aparatem do domu a koffana corka zamiast sie przywitac zabrala aparat wlozyla beterie i pognala na balkon robic foty Azie ;) no wiec pierwsze wiosennie zdjecia piekne cieplutkie sloneczko Aza tez czuje wiosne ;) szczesliwa morducha i ptaszki lataja :) Jutro zdjecia wiosenne ze spaceru ;) Quote
tajdzi Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Azuuuniaaaa Moja KRUSZYNKAAAA malusia Śliczniusia kochaniusia Łiiii Łiiii więcej Agnes, wiecej 8) Quote
Agnes Posted March 23, 2005 Author Posted March 23, 2005 no dobra to jeszcze dwa zdjecia z ostatniej chwili ;) Quote
tajdzi Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 O rany, ale zaśliniła posłanko ;) Będzie trza prać Ale Agnes i tak robi świąteczne porządki, prawda? ;) Quote
Agnes Posted March 23, 2005 Author Posted March 23, 2005 cos ty, poslanko jest czyste, kilka dni temu zalozone, teraz slonko, wiec zaraz wystawie na balkon i bedzie czyste :) debest boj sie :evilbat: ona robi takie fajne CHRUPPPP Quote
tajdzi Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 No ładne porządki ;) A Azulec zrobi CHRUPPP i nie bedzie Debest ;) Quote
dbsst Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 tajdzi napisał(a):No ładne porządki ;) A Azulec zrobi CHRUPPP i nie bedzie Debest ;) jak mam sie nie bojac jak Tajdzi mnie stracha ;) :lol: Quote
Recommended Posts