Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jak to nie ma? :o musi byc
malawaszka, raczej z wodomorsa, bo z plywaniem to raczej u Azy kiepsko :roll: ale z nurkowaniem w zimie i wyjmowanie tafli loda to jak widac sobie radzi ;)

Posted

tu wygląda jakby Aza ciągneła go za ogon

prawde mowiac to wszystko jest mozliwe ;) szkoda, ze psy teraz sie nie widuja :( a to naprawde byla przyjazn...

Posted

bo sie lubia, ale chyba wlascicielka Sticha nie dorosla do posiadania psa :-? duzo by mowic, ogolnie bardzo sie zawiodlam, ale najbardziej mnie wkurza, ze cierpi przy tym pies :(

Posted

Agnes, to zabieraj Sticha i jazda do nas. Stęskni się, to jej oczy się otworzą, że ma super fajnego psa.

A to zdjecia wczorajsze BEZ AZY, więc proszę panią właścicielkę topicu o niekrzyczenie na nas, ale nie mogłam się powstrzymać. Pojechaliśmy tam, gdzie zawsze z Azą jeździmy,,,a tam - sami zobaczcie :) Zima pełną gębą:

tajdzi ulepiła kuleczkę

aż sie zmęczyła

i troszkę widoczków

No a potem już tylko znudzony kot

8)

Posted

tajdzi mam nadzieje, ze juz za tydzien sie spotkamy, ale czy uda nam sie pojechac do Choszczowki? Zobaczymy...a za zdjecia sie nie gniewam :) W piatek powinny tutaj trafic nasze ze spacerow, bo klisza sie juz wywoluje :)

Posted

no dobra narazie zdjec Azowych nie mam to wklejem cosik innego :oops:
To jest moja druga milosc oprocz Azy :wink:

i zdjecie kiepskiej jakosci, ktore musialo zostac zdziebko poprawione - odsc mocno padalo, wiec i zdjecie wyszlo ogolnie ciemne

i ostatnie zdjecie, bo co za duzo to niezdrowo ;) Zdjecie z treningu przed zawodami w SK Kozienice

Posted

Agnes napisał(a):
no dobra narazie zdjec Azowych nie mam to wklejem cosik innego :oops:
To jest moja druga milosc oprocz Azy :wink:

Miałaś na myśli trzecią - bo jeszcze Lonia tutaj się upomina o względy :evilbat:

Ale mamy Agnes koniarę :)

Posted

Agnes napisał(a):
loj psieplasiam :oops: ale w takim razie kolejnosc chyba zostanie, bo ja koniara od 12 lat, a Lonie znam krociutko :oops:

No, to już nie jest jej wina ;)
To powinno być tak:
Agnes:
-koniara
- azulcowa
- lońkowa
;)