Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnes']no to kilka nowych fotek, niestety tylko domowych, bo dzis na pole nie dotarlysmy - chcialam, ale doszlam i zalamalam sie, nie wiedzialam nawet jak wrocic. Bloto po kolana, kaluze ogromne i spokojnie stopy przykrywaly...Normalnie pole ryzowe ;)

kolami do gory czyli to co psiaki uwielbiaja ;)

Jak to moja mama mowi "Zeby sie myje, a nie wietrzy", ale Aza cos posluchac nie chciala :wink:

hahahahahahaha jaki szczery usmiech super :D

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj caaalyyy dzien pada snieg a my wariatki wybralysmy sie na pole;)

Aza postanowila upolowac w kaluzy...

...kawalek lodu :lol:

potem bylo lowienie cd

:o :wink:

moze by tak Aze zabrac na ryby? :roll: :lol:

a potem byly szalenstwa

Posted

cd

dominacja czy gwalt? :o a moze hormony :roll: Aza ostatnio wskakuje na kazdego psa, nawet na ONa ktorego sie boi...toz to nienormalne

Fred :)

zobaczcie co Aza ma w pysku ;)

pedzace dwa wyzly:)

THE END - zdjecia ciemne, ale slonca w ogole nie bylo, wlaczylam dodakowa lampe i nie pomoglo na tyle, zeby zdjecia byly fajne:(

Posted

tajdzi mnie tutaj nakierowała, abym zobaczyła jej podopieczną i muszę przyznać, że widok bardzo ładny mym oczom się ukazał. Pannica wesoła, rozbrykana, z pyska widać, że szczęśliwa :D 8)
A fotki plenerowe i na dodatek jeszcze w towarzystwie innego piecha są dla mnie zawsze najciekawsze.
Będe tu już regularnie zaglądać. :wink: :evilbat:

Posted

Ja chciałam dodać, że w podobny sposób Aza wyjadła mi pół roślinek z oczka wodnego na działce :lol: :wink:
Ona się nadaje na łowienie ryb

Chyba ma sobie coś z niedźwiadka ;)

A super, super, jak to mówi Dbsst Extra czas komando, zdjęcia ;)
Uwielbiam śnieg i rozbrykane zdjęcia ;)

Posted

Będe tu już regularnie zaglądać.

zapraszamy:)

Ona się nadaje na łowienie ryb

i bedzie odrazu te ryby jesc :lol: sama sie nakarmi :wink: pojedziemy do Ciebie na dzialke, wpuscimy pare ryb do oczka i zaczniemy trenowac Azulca;)

Posted

A Fred jakby nigdy nic

niezupelnie, bo on potem robil to samo :oops: :lol: :wink:

zdecydowanie dominacja

wlasnie dzisiaj rozmawialam o tym z tajdzi i wydaje nam sie ze to jednak burza hormonow - Aza chyba nie bardzo wie o co chodzi, bo wskakuje na psy mlode, starsze, grozne i lagodne - wskakuje tez na suke ktorej sie bardzo boi i niemozliwe, ze chce ja zdominowac - wiadomo, ze Aza jest slabsza, skoro sie boi :roll:

A Fred to krotkowlosy jak dobrze widze...?

tak:) i jest strasznie fajny, to podobno najmniejsze wyzly, a ogonek ma jak antenka - jak sie cieszy i wali takim ogonem po nogach to troche jednak boli :wink:

Posted

Zeby Agnes temat się łatwiej znalazło, puszczę przeciek, że dziewczynki były wczoraj u nas i ... coś koło 130 Agnes ma na swoim komputerze ;)
Ale teraz siedzi i się uczy, więc pewnie nie wstawi, chyba że pomożecie mi ją pomolestować ;)

Posted

zeby zwabic do naszego topicu, dodam narazie kilka zdjec na zachete :evilbat: :lol:

Tak jechalismy do Choszczowki na niedzielny spacer

wszyscy szczesliwy, a najbardziej Azulec ;)

i usmiech w Choszczowce :)

niektorzy tak okazywali swoja radosc :roll: :wink:

pierwsze szalenstwa

;)

cd nastapi...jutro 8)

Posted

Agnes uśmiech to ma Azulec powalający, a tam to chyba ciocia tajdzi trzyma ją w objęciach :wink:
Nie ma to jak szczęśliwy pies w śniegu, mam nadzieje, że niedługo razem tak pobrykamy :evilbat:

Posted

[quote name='tanita']uśmiech to ma Azulec powalający
Powalające to są moje szyby w samochodzie po takiej przejażdżce...Nic nie widać oprócz śladów nochala na szybie :roll:

[quote name='tanita']a tam to chyba ciocia tajdzi trzyma ją w objęciach;)
jap, to ciotka tajdzi :)

Ale to dopiero początek zdjec, co nie, Agnes?
Bo potem to sie dopiero brykando zaczęło ;)

Posted

tajdzi napisał(a):
Powalające to są moje szyby w samochodzie po takiej przejażdżce...Nic nie widać oprócz śladów nochala na szybie :roll:

Ty się powoli przyzwyczajaj, bo jak Twoja mała kocia wyrośnie na pięknego tygrysa to dopiero będziesz miała ślady :wink: :evilbat:

Posted

Ty się powoli przyzwyczajaj, bo jak Twoja mała kocia wyrośnie na pięknego tygrysa to dopiero będziesz miała ślady :wink: :evilbat:

No ja chciałam zauważyć, że moja mała kocia ma już ponad 7 miechów :) Już pannica jest...
A dziś w nocy przyszła do mnie, położyła się na podusi koło mojej głowy, przytuliła i włączyła takie mruczando, że było ją w całym domu słychać ;)

Posted

no to wstawiam kolejne zdjecia...

w lesie byl tez kulig i piekne dwa kasztany

Aza cos wytropila w lesie...

...a to byli biegacze na biegowkach

potem bylo bombardowanie sniezkami :evilbat: :wink:

i spacerowanie po lodzie :roll:

a tu takie sobie zdjecie...

rozbrykany wariat

proba lapania sniezki

kolega z lasu - Zloty