Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst dokladnie tak:) te zdjecia robie aparatem ktory jest taki sobie...z poprzedniego zimowego spaceru robilam sprzetem brata ktory jest bardzo dobry, profesjonalny bardziej, ale ja doopa a nie fotograf i sie polapac nie moglam wiec wyszlo co wyszlo :wink:

Posted

"czego Ty wlasciwie ode mnie chcesz? nie widac ze spie?" :lol:

cala morducha jej sie zmarszczyla :o :lol:

a dzisiaj rano byla glupawka z zabawka :)

i ostatnie :)

Posted

No nieeee
Znowu mój kochany Azulec bryka

teraz Aza spi :) uwielbiam takie momenty hehe ona teraz w ogole w domu duzo spi, pobawi troszke i idzie spac...pewnie dzieki temu, ze codziennie szaleje na polach po 1,5 godziny:)

Agnes, jak myślisz, z Filcią się polubią?

nie maja wyjscia! :) choc moze byc wesolo ;)

Posted

he he
Jak byś miała Azulca przez jakieś 3 godziny u siebie, to też byś by ci sie miodowo zrobiło, jakby ten potffór wrócił do pańci :evilbat:

Żartujem

Agnes - to kiedy wpadacie? :D

Posted

ona ma takie oczka jak jest zmeczona :lol: bo tak to diabel wcielony :evil:
tajdzi Ty sobie tam ten uwazaj :wink: wpadniemy wpadniemy i dopiero damy popalic:)

Posted

ja myślę 8) (że wpadniecie, bo do jakiegokolwiek myślenia poza tym nie jestem zdolna)

A przy okazji - Aza się superancko marszczy...Zwłaszcza jak jest taka ciepła kluseczka...to się tak przelewa ;)

Posted

A jeszcze,,,Mój TZ upatrzył aparat specjalnie pod Azę 8)
Czas robienia zdjęcia od momentu pstryknięcia, do zapisania obrazu - 0,2 sek ;)
Wtedy to bedą zdjęcia!!!!!! :lol:

Posted

tajdzi jaki to aparat??:) bo faktycznie nawet jak robilam Azie sprzetem brata to przez obiektyw widzialam co innego a na zdjeciu co innego - a to tylko sekundy roznicy! :)
a mama stwierdzila, ze Aza sie juz tak fajnie nie marszczy :cry: jak byla mala to tak fajnie miala duzo skory na mordce, a teraz juz tak nie ma - i jak tu dogodzic mamie :roll:

Posted

Agnes, ten duży czarny, co siedzi często kołomnie w domu lepiej Ci wyjaśni jaki to aparat, ale już coś tam upatrzył. Na pewno Minoltę.
A co do mamy - to powiedz, że dobrze, że się mniej marszczy, bo kobiecie w pewnym wieku już nie wypada 8) :lol:

Posted

trenuj trenuj 8)
cos nikt nie zaglada do naszego topicu i jeszcze troche a by byl na samym dole strony...
Trzeba cos z tym zrobic, wiec dodaje nowe zdjecia :lol: Dzisiaj byla taka piekna pogoda, ze jak tylko wrocilam do domu porwalam aparat i psa na pole :) a o to skutki

lisek? to jest suczka znaleziona tez na ulicy :evil: teraz ma chyba jakies 10 m-cy

Keja i jezyczek ;)

A tutaj jest "lisek" i piekny 14-miesieczny Tosa Inu

i Aza wkroczyla do akcji:)

Keja zajela sie patyczkiem

szalenstwa mojego suczydla (wszyscy podziwiaja jej tempo ;) )

I znowu Keja obserwujaca mlodziakow biegajacych po polu

A oto one :D