Agnes Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 a potem byla zabawa - sznaucer olbrzym Donar i bokser Holka Aza pogonila Donara z zebami kilka razy :o a wczesniej sie bala duzych psow 8) to jest extra zdjecie - widac tutaj dynamike cala, snieg :P :roflt: teraz czas na Aze:) portrecik:) Quote
Agnes Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 i nowe pieski do zabawy jak zwykle Aza ciekawska poleciala zobaczyc co psy robia ;) wszystkie razem :) slodkie :) :o Quote
Agnes Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 a tutaj Aza chciala ugryzc w doopsko psa :) peeedzeeee! aporcik za pileczka :) i z pileczka :) i wlasciciel psa z treserka - siakos tak dziwnie, bo treserka nawijala po polsku, ale komendy dla psa byly po angielsku :roll: Quote
tajdzi Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 No nieeee. Ja do was jadę...Idziemy na spacerek...Aza cuuudna. A torba straszna.... :o Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Cudo fotki :D Ale przednia zabawe miały psiaki :wink: Quote
Agnes Posted January 27, 2005 Author Posted January 27, 2005 ojjj tak zabawa byla oj byla - Aza nie chciala do mnie przybiec jak ja wolalam i chcialam isc do domu po 1,5 godziny stania na polu :evil: jak wrocilam do domu to myslalam, ze stopy mi odpadna ;) ech...czego sie nie robi dla psa :) Dzisiaj tez idziemy, ale juz raczej bez aparatu Quote
Cola Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Jakie superanckie foteczki :bigok: i jaka dynamika. Quote
anetta Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 :o ile fajnych zdjec :o :D :laola: Super!!!!! :D A ta pania to ja chyba znam... Quote
Agnieszka76 Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 O, ja kiedyś też miałam kochaną suńkę Azę, nawet trochę przypominała Twoją! Śliczne zdjęcie, pozdrawiam serdecznie Ciebie i Azunię. Na naszą psinkę wołaliśmy "często- Azunia kochana sununia",,ale się wtedy cieszyła. Tęsnkimy za nią bardzo. Quote
tajdzi Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Bo Aza i Agnes zjadły wcześniej obiadek 8) Quote
Agnes Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 a zapomnialam dodac...wczoraj na spacerku widzialysmy z Aza sobowtora Azy!! jezu, jaka ta sunka byla podobna!! nawet jakas dziecwzyna co przechodzila pytala sie czy sa spokrewnione :) Aza bawila sie z ta sunka super...byla (tzn jest) to 7-miesieczna sunka ktora ma identyczne uchole i umaszczenie kiedy Aza byla w jej wieku - ma taka sama krawatke ogarkowa, ale ciut dluzsza siersc i grubszy ogonek. Po prostu dwie krople wody - nawet byla takiego samego wzrostu jak Aza w jej wieku :D Quote
Agnes Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 ojjj...nie zartuj sobie:) wiecej azulcow na swiecie to zbyt niebezpieczne :lol: Quote
anetta Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Tak, ta treserke :P Trzeba bylo sie spytac skad ta dziewczyna ma swoja sunie :lol: Quote
Agnes Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 pytalam...facet pokryl swoja suke :evil: zostaly szczeniaki, wiec kobita wziela jednego kolejna porcja zimowych zdjec :D najpierw trzeba bylo sie przywitac :) mam slabosc do rodezjanow, a ten byl piekny!! :angel: Aza ukradla pilke :x a potem sie nia swietnie bawila :roll: rodezjan znalazl MALY patyczek :lol: nie wiem czy widac - oba psiaki maja patyczki - tylko labek ma ciut mniejszego patyczka ;) "oooo kumpel!" Quote
Agnes Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 a teraz przybiegla do nas Mania - haszczak :) hamowanie :lol: cala sunka :) Quote
Agnes Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 ojjjjj charakterek to mamy psie zadki ;) uuucciiiieeeekkaaaammyyyy!!!! :) Niestety slonce sie dzisiaj nie pojawilo, wiec zdjecia sa ciut za ciemne, ale mam nadzieje, ze sie podobaly;) Aza zaczela wszystkie psy dominowac ktore spotka :o Do tej pory bala sie psow, a teraz skacze na nie...rozumiec tu kobiete :roll: Wlascicielki haszczaka stwierdzila, ze Aza moglaby brac udzial w maratonie:) biegala i biegala i jeszcze raz biegala ;) haszczak nie bardzo mogl ja dogonic hihi :) Quote
tajdzi Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Jak zwykle cudne zdjęcia :D Aza coraz piękniejsza i coraz bardziej wyżła przypomina! (ta klata, te ruchy!!!) :o Siupel!!! Quote
Agnes Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 ojj klate ma fakt:) przecie mowie ze to ogar z wyzlem jest :wink: Quote
dbsst Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 nie no ja oszaleje te zdjecia sa cudowne czemu mi takie nie wychodza do jasnej anilki :evilbat: Quote
anetta Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Dynamiczne fotki to jest to 8) A zeby fotki nie byly za ciemne to je rozjasniaj :wink: Aza ma doskonale ABeSy 8) Quote
Agnes Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 rozjasniac mozna, ale nie baldzo mi sie chce to robic z taka iloscia fot :) niestety pogoda fotografom nie sprzyja - slonce w ogole sie nie pojawia :( Ja tez bardzo lubie dynamiczne zdjecia, dlatego ciagle nad tym pracuje - bardzo fajnie to wychodzi moim aparatem (nie cyfrowka), ale ten rzadko zabieram na psie spacery :( Quote
Recommended Posts