Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha, no wiecie kucyczek po podstawa hihi, a że na "każdym" zdjęciu inna gumeczka to już swoją drogą. Nie patrze na to czy jest chlopcem i musi miec same niebieskie gumeczki, on i tak nie odróżnia kolorów wiec mu to na pewno nie przeszkadza :P:P, a ludzie na ulicy mówia : o jaka sliczna suczka hehe

Wasze piechy tez sa boskie :):)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tajdzi']Debest :) to teraz Ty szpiluchę tak uczesz ;) Może jakiś koczek?

no i jak taki fryz moze byc ;) jakos koka nie moge zlapac wlosy mi sie wyslizguja hahahaha

Posted

To teraz ja się popiszę ;)
Niedawno dziewczynki postanowiły nie dać się mrozowi i chorobom tajdzi i odwiedzić ciotkę. Ciotka polowała na nie z aparatem już z okna ;)

Jak przyszły to musieliśmy się przywitać

Ale Azulec zamiast się długo witać poleciała na inspekcję mieszkanka

I tak się bidulka tym zmęczyła, że musiała odpocząć

A potem - atrakcja wieczoru dla żarłoków :evilbat: OBIADEK

My zjedliśmy nawet deserek - tu ciotka tajdzi się popisała ;) Tiramisu i torcik Sachera własnej roboty ...

No dajcie mi też trochę!!!

Posted

Po obiadku - pół godzinki dla słoninki

Z pańcią najfajniej sie odpoczywa :puppydog:

Moja Moja Moja pańciusia!!

A potem trzeba psa rozciągnąć :evilbat:

tylko po to, żeby miał siłe brykać

A potem poszły do domeczku :cry:

Posted

teraz troszke zdjec z zimowego spacerku:) niestety byla juz godzina 15 nie bylo slonca, wiec i foty sa ciemnawe :( ale sa :)

na poczatek portreciki, bo sa najbardziej ostre ;)

i zabawa najlepszych przyjaciol ;)

Posted

i Aza znowu jako kangur :o

i zdjecia z nowa pileczka

ktora zabawke wybrac? :hmmmm:

THE END
sesje zimowa - o ile znowu spadnie snieg - napewno powtorzymy jak bedzie slonce, wie obiecuje ze nastepnym razem beda duzo lepsze fotki niz te

Posted

snieg znowu spadl wiec porwalam aparat i psa na pole :) zdjecia juz ciut lepsze od poprzednich, ale to jeszcze nie jest to o co mi chodzi - niestety obcy sprzet wiec troche minie zanim sie przyzwyczaje :)

Aza najpierw dostala glupawki i biegala jak opetana obszczekujac straszny kamien

potem byla zjadanie sniegu

glupawki cd - tu chyba byla faza zatrzymywania sie

nasza znajoma Keja

i zabawa z mloda dalmatynka - 10 m-cy

Posted

daga dziekujemy bardzo:) ja dzisiaj mialam wielka ochote porobic zdjecia na spacerku i...siadly baterie na polu :x wsickela bylam, bo Aza fantastycznie sie bawila z dalmatynka - jakies slizgi na sniegu przewracanie sie :)

Posted

Agnes napisał(a):
daga dziekujemy bardzo:) ja dzisiaj mialam wielka ochote porobic zdjecia na spacerku i...siadly baterie na polu :x wsickela bylam, bo Aza fantastycznie sie bawila z dalmatynka - jakies slizgi na sniegu przewracanie sie :)

Agnes,

ja miałam dokładnie to samo jak się wybrałam z Oksarkiem na spacerek po snieżyku. Baterie mi siadły i ani jednego zdjęcia nie zrobiłam. Ja mam najwięcej zdjęć Oskarka w domowych sesyjkach :):)

Posted

tajdzi tylko baterie i aparat to sprawa brata:( nie sadzilam ze zapasowe tez beda rozladowane :x ale juz brat wie i mi naladuje jutro pewnie, czyli w srode chyba znowu wyjde z aparatem na pole - o ile tylko pogoda dopisze:)

Posted

anetta ;) tez mi sie strasznie podoba hehe :) Aza wtedy ruszala strasznie glowa a ja koniecznie chcialam zrobic jej portret - i wyszlo cos takiego :lol:

Posted

A ja z nieoficjalnych źródeł wiem, że Aza z pańcią poszły dziś na dłuuugi spacerek. I Aza ma robić za "muzę" na polach. I chyba ma nową obróżkę....Doczekać się nie mogę, aż wrócą. Będą może zdjecia :D

Posted

hehe obrozka bedzie, ale jeszcze jej nie ma:) ale bedzie ladna oj bedzie :lol:

ok najpierw zaczniemy od zabawy pileczka ktora musialam zabrac bo Aza zaczela znosic zabawki na poslanie :-?

na poczatku spotkalysmy wieeelkaaaa i straszna torbe - trza bylo obszczekac:)

a tu obiekt obszczekiwany

potem Aza pobiegla truchcikiem do pieska:)

i zaczela sie zabawa kijem:)

pozowanko tez bylo :angel: