Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agnes napisał(a):
ekhm....ja generalnie ide od metra:lol:wiec mi wszystko jedno, ale teraz to juz sie pogubilam ;)

Od metra? To idź do końca Kenu jest tam cuś takieg ja to nazywam dołami bo jest górka po sórdku dwóch "wgłebień" ja tam ok 11 będę stać z moim kuniem wiec poznać nas nie trudno ;-))

Posted

dobra mam nadzieje, ze dotre:lol:czy mozesz mi na wszelki wypadek podac nr tel? moze byc na pw - jakbym miala odwolac spotkanie to wole uprzedzic wczesniej ;)

Posted

nooo to jest ten ktory ja mam;) a tamte byly ladniejsze - kolorowe kosteczki i tansze, a takie kolorowe kosztuja 20 pare zl w sklepach wiekszych typu kakadu czy anna zoo - cena chora jak dla mnie ;) tym bardziej, ze jak sie okazuje taki indentyfikator tez sie potrafi zgubic:roll:

Posted

Ja na allegro kupiłam za 7 zł adresowke, czerwona kostke, ale powiem... daremne... :mad: plastikowa :angryy: i ze szelki raz lezały na podlodze to zostala ona zdeptana i trzeba było sklepic.. nie polecam przy psach aktywnych, bo Eria miala taka sama i foxi zgubila ja na spacerku..

Posted

Na grudniowej kociej wystawie widziałam adresówek mnóóóóstwo :)
I kosteczki i łapeczki (mrrrr) :) i serduszka i zwykłe i kopertki... ahhh
różne wielkości i kolory
Metalowe i plastikowe
I chyba było od razu wliczone grawerowanie :)

Teraz wystawa będzie w lutym w Warszawie, jak coś to mogę mieć oko :) Jak złożycie zamówienia to wam kupię ;)

Posted

tajdzi a cene pamietasz? bo taka adresowke mozna miec od reki jak juz pisalam chociazby w Annie Zoo czy w Kakadu, ale ja 20-30 zl nie wydam, bo to sie udaje zgubic jak sie okazalo. Nasza jest - odpukac - juz dlugo i byla tania, ale znajoma zaplacila duzo wiecej pies poszedl w krzaki, zaczepil o jakas galaz i adresowka zostala w lesie...koleczko sie odgielo przy adresowce po prostu

Posted

obcielam wloski:p:p:p

czasami ustawianie Azy do zdjecia konczy sie tak:roll:

jestem bardzo zadowolona z fryzjera, w sumie z uczennicy - bo bylam pierwszy raz w salonie szkoleniowym jean louis david i pierwszy raz mialam stycznosc ze stylista.

Posted

dziekuje :D ja sie ciesze, ze sie odwarzylam ;) i sie smieje, ze wreszcie wygladam na "ciut" wiecej niz 16 lat ;) bo tyle mi ludzie daja z dlugimi wlosami:roll:

Posted

Agnes napisał(a):
obcielam wloski:p:p:p

Jak dla mnie super :p

Agnes napisał(a):

czasami ustawianie Azy do zdjecia konczy sie tak:roll:

No co :lol: Prawdziwa modelka, nie? Wie jak pierś wypiąć ;) i się pokazać ;)

Posted

Katerinas napisał(a):
No co :lol: Prawdziwa modelka, nie? Wie jak pierś wypiąć ;) i się pokazać ;)

pewnie:lol:ona na pierwszym planie i ma w nosie reszte:lol:

Posted

chyba moje letnie zdjecia pomogly:lol::lol::lol:dzisiaj bajeczna pogoda - chociaz czasami tesknie za zima...

Aza juz lekko ma dosc

chwila odpoczynku

Posted

no to lecimy dalej
na jednej lapce

pozdrowienia dla dogomaniakow:eviltong::eviltong::lol:

pies ktorego nie sposob zlapac statycznego ;) ciagle lata biega glowa mu sie obraca na wszystkie mozliwe strony - obledny jest :)

poscig

ekhm