FredziaFredzia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ja często zaglądam, nawet czasem coś pisałam. :lol: Quote
Agnes Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Wiem wiem;) Bylam w mieszkanku przedwczoraj, jade ponownie w weekend to moze zdjecia jakies zrobie :) Juz co nie co widac, lazienka prawie cala w plytkach, dzis miala byc montowana wanna i lustro...Ciezko uwierzyc, ze to moje :) I troche przeraza, moze juz na wszelki "zas" zaczne szukac wspolokatora:evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nie martw się, znajdziesz. ;) Porób porób bo jestem ciekawa! Quote
Kajusza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ja też :-) dawaj fotki :-) Co do przerażenia ... ja już podejrzewam chorobę dwubiegunową u siebie ... raz hiper-radość, a zaraz przerażenie - na co ja się porwałam ;-) Quote
Agnes Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Nie ma zdjec:placz::placz::placz: Nie odpalilam auta:placz::placz::placz: Jutro poprosze ojca, zeby ze mna skoczyl, a ja swoj chyba rusze jak bedzie 0 stopni buuu Quote
Justa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Agnes napisał(a):Nie ma zdjec:placz::placz::placz: Nie odpalilam auta:placz::placz::placz: Jutro poprosze ojca, zeby ze mna skoczyl, a ja swoj chyba rusze jak bedzie 0 stopni buuu Znam ten ból ;( Quote
Justa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Katerinas napisał(a):uuuu..... Akumulatorki słabe? :roll: Mój od nowości, czyli prawie 7letni dziadunio :( Quote
Agnes Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Chyba tak...jutro spec ojciec bedzie sprawdzal, no najwyzej kupie nowy aku ale nie jest mi to na reke przy tych wydatkach:roll: Dowiedzialam sie, ze do srody moje mieszkanie przez pana glazurnika bedzie skonczone, potem on ma inna robote, a ja wjezdzam z podlogami i malowaniem scian. W miedzy czasie kuchnia ale w bardzo okrojonej wersji, kasa mi sie konczy:-( Mam plan na weekendy tam jezdzic na noc poki nie bedzie kuchni z Aza, zeby sie po malu przyzwyczajala do nowego miejsca. Justa u mnie chyba tez aku od nowosci, aczkolwiek sie nie dowiem juz tego, jesli tak no to ma z 6 lat... Quote
Alicja Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Agnes napisał(a):Alicja wracacie na jakis czas tak? Ja niestety do tej karmy nie siegne juz, a szkoda bo skuteczna byla. Mojej sie przytylo 1kg odkad schudla i juz ciezko to zrzucic. masz jakieś przykre doświadczenie z nią ?? co teraz podajesz , bo kurcze też nie uśmiecha mi sie do końca życia karmić takim cienkim żarciem ... no ale teraz najważniejsze odchudzić bo Ozzy coraz starszy a stawy też się starzeją ... Agnes napisał(a):Chyba tak...jutro spec ojciec bedzie sprawdzal, no najwyzej kupie nowy aku ale nie jest mi to na reke przy tych wydatkach:roll: Dowiedzialam sie, ze do srody moje mieszkanie przez pana glazurnika bedzie skonczone, potem on ma inna robote, a ja wjezdzam z podlogami i malowaniem scian. W miedzy czasie kuchnia ale w bardzo okrojonej wersji, kasa mi sie konczy:-( Mam plan na weekendy tam jezdzic na noc poki nie bedzie kuchni z Aza, zeby sie po malu przyzwyczajala do nowego miejsca. Justa u mnie chyba tez aku od nowosci, aczkolwiek sie nie dowiem juz tego, jesli tak no to ma z 6 lat... super że własne lokum szykujesz :cool2: Quote
Agnes Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Alicja pisalam rok temu, ze Aze uczulila, ale Twoje nie uczulila wiec nie masz co sie martwic na zapas ;) Mimo ze zjadla nie duzo to waga drgnela calkiem niezle zreszta. Teraz? Ciezko powiedziec, bo "poszukuje" wciaz, obecnie Nutre Gold z lososiem skusilam sie na nia min dlatego, ze ma rowniez wersje odchudzajaca (a nie light "srajt" ktorego nie lubie). Po obesity podawalam RC hypoalergic moderate calorie i na niej odchudzanie bylo dokonczone, a potem zwykle bytowki. Tyle tylko, ze max 25% bialka i 15% tluszczu. Troche balaganiarsko napisane ;) Z mieszkania sie ciesze, czasami...a czasami tak jak Kajusza opisala boje sie, ze sie porywam z motyka na slonce. Quote
Migori Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Justa napisał(a):Znam ten ból ;( Mój ma 10 lat i odpala. :roll: Chyba :evil_lol: Bo nie ruszałam go od niedzieli. Aż jutro sprawdzę czy moje corsiątko grzecznie odpali. Czekam na fociaki mieszkanka. Nie daj sie prosić i zrób jakieś, dophraaa ? :razz: Quote
Agnes Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Nie ma zdjec:wallbash: wzielam mamy aparat, bo moim obiektywem sie nie da zrobic zdjec w ta malym pomieszczeniu jak lazienka, ale baterie siadly i nawet nie dalam rady cyknac ani jednego zdjecia :wallbash: Ale pochwale sie, ze wanna juz jest:multi: ba! nawet z woda:diabloti: Quote
Katerinas Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Justa napisał(a):Mój od nowości, czyli prawie 7letni dziadunio :( W sensie autko ma 7 lat? To nie dziadunio ;) Jest w kwiecie wieku ;) Moje ma 15 lat i odpala bezproblemowo :) No niestety... słabe akumulatory siadają przy takich mrozach. Można na upartego zabierać je do domu i podładowywać. Ale ja uważam, że jak tak już się dzieje... to trzeba stary wywalić i kupić nowy. Niestety.... jest to wydatek :roll: Quote
Agnes Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Auto 7 letnie to nie dziaduno ale akumulator to juz tak ;) No chyba, ze Justa faktycznie miala na mysli sam samochod :) Quote
Katerinas Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 No zdecydowanie 7 letni akumulator do dziadunio ;) A zdjęcia Agnes to musisz porobić jakoś :cool3: Quote
Alicja Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Agnes napisał(a):Alicja pisalam rok temu, ze Aze uczulila, ale Twoje nie uczulila wiec nie masz co sie martwic na zapas ;) Mimo ze zjadla nie duzo to waga drgnela calkiem niezle zreszta. Teraz? Ciezko powiedziec, bo "poszukuje" wciaz, obecnie Nutre Gold z lososiem skusilam sie na nia min dlatego, ze ma rowniez wersje odchudzajaca (a nie light "srajt" ktorego nie lubie). Po obesity podawalam RC hypoalergic moderate calorie i na niej odchudzanie bylo dokonczone, a potem zwykle bytowki. Tyle tylko, ze max 25% bialka i 15% tluszczu. Troche balaganiarsko napisane ;) Z mieszkania sie ciesze, czasami...a czasami tak jak Kajusza opisala boje sie, ze sie porywam z motyka na slonce. :splat: faktycznie .... pisałaś U nas spoko , Ozzy przyswaja dobrze ;) aczkolwiek kiedyś RC by nie tknął :lol: pamietam jak u Pysi , dziewczyny niufki rozwaliły worek a Ozzy stał jak ciele i patrzał jak one jedzą :diabloti: O karmy odchudzające spytaj Vectry ma dość rozeznanie w tej materii Co do mieszkania ...wiadomo wydatek , ale od czegoś trzeba zacząć ;) Quote
Agnes Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Mi nie bardzo pasuja te karmy ktore podaje Vectra ;) Chyba, ze masz na mysli takie o ktorych nic nie pisala :) Ale dla Azy nie musze nic kupowac stricte odchudzajace, ma raptem 1 kg nadwagi, wiec po zimie powinna spokojnie zrzucic, jak znowu bedzie biegac w tygodniu na spacerach. Azowa dzisiejsza przygotowana na mrozy:diabloti: (fot komorkowe, wiec jedno jedyne ;) ) Quote
Justa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Agnes napisał(a):Auto 7 letnie to nie dziaduno ale akumulator to juz tak ;) No chyba, ze Justa faktycznie miala na mysli sam samochod :) Miałam na myśli akumulator oczywiście ;) Autko jeszcze pojedździ, poza tym akumulatorem tfu tfu trzyma się świetnie. Ciężko tylko znaleźć warsztat, w którym założą taki akumulator za rozsądną cenę, bo za robociznę liczą sobie takie krocie, że głowa boli :shake: Quote
Agnes Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 No z tym u mnie problemu nie ma, ojciec wymieni;) Tylko musze poczekac na cieplejsze dni, bo w taka pogode to nie bardzo. Tak wiec poki co jestem odcieta od swiata:diabloti: Quote
Alicja Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Aza ma fajny kubrak , mój TZ jak szył to ściął na doopsku i podwiewa ogonek :diabloti: No właśnie chyba o co tych nie pisała ;) Quote
Agnes Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Dlugo sie do niego przekonywala ;) Szyty lepszy, mozna dopasowac wg swoich potrzeb i potrzeb portfela ;) Quote
Agnes Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 No to wrzucam kiepskie foty nieskonczonej lazienki ;) (obudowa wanny rowniez bedzie ciemna, ale kolor sciany na wprost az tak ciemny nie jest w rzeczywitosci) Kuchnia Quote
Justa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ahhh.. :loveu: Mnie się bardzo bardzo podobają brązowo-beżowe łazienki :loveu: Quote
Agnes Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 tak tak:lol: ja od poczatku wiedzialam, ze lazienka bedzie wlasnie w takich kolorach:loveu: nie chcialam co prawda robic takiego kontrastu ciemne - jasne ale wyszlo calkiem niezle:loveu: Quote
Recommended Posts