Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem wiem;)

Bylam w mieszkanku przedwczoraj, jade ponownie w weekend to moze zdjecia jakies zrobie :) Juz co nie co widac, lazienka prawie cala w plytkach, dzis miala byc montowana wanna i lustro...Ciezko uwierzyc, ze to moje :) I troche przeraza, moze juz na wszelki "zas" zaczne szukac wspolokatora:evil_lol:

Posted

ja też :-) dawaj fotki :-) Co do przerażenia ... ja już podejrzewam chorobę dwubiegunową u siebie ... raz hiper-radość, a zaraz przerażenie - na co ja się porwałam ;-)

Posted

Nie ma zdjec:placz::placz::placz: Nie odpalilam auta:placz::placz::placz: Jutro poprosze ojca, zeby ze mna skoczyl, a ja swoj chyba rusze jak bedzie 0 stopni buuu

Posted

Agnes napisał(a):
Nie ma zdjec:placz::placz::placz: Nie odpalilam auta:placz::placz::placz: Jutro poprosze ojca, zeby ze mna skoczyl, a ja swoj chyba rusze jak bedzie 0 stopni buuu

Znam ten ból ;(

Posted

Chyba tak...jutro spec ojciec bedzie sprawdzal, no najwyzej kupie nowy aku ale nie jest mi to na reke przy tych wydatkach:roll:
Dowiedzialam sie, ze do srody moje mieszkanie przez pana glazurnika bedzie skonczone, potem on ma inna robote, a ja wjezdzam z podlogami i malowaniem scian. W miedzy czasie kuchnia ale w bardzo okrojonej wersji, kasa mi sie konczy:-(
Mam plan na weekendy tam jezdzic na noc poki nie bedzie kuchni z Aza, zeby sie po malu przyzwyczajala do nowego miejsca.

Justa u mnie chyba tez aku od nowosci, aczkolwiek sie nie dowiem juz tego, jesli tak no to ma z 6 lat...

Posted

Agnes napisał(a):
Alicja wracacie na jakis czas tak? Ja niestety do tej karmy nie siegne juz, a szkoda bo skuteczna byla. Mojej sie przytylo 1kg odkad schudla i juz ciezko to zrzucic.

masz jakieś przykre doświadczenie z nią ?? co teraz podajesz , bo kurcze też nie uśmiecha mi sie do końca życia karmić takim cienkim żarciem ... no ale teraz najważniejsze odchudzić bo Ozzy coraz starszy a stawy też się starzeją ...

Agnes napisał(a):
Chyba tak...jutro spec ojciec bedzie sprawdzal, no najwyzej kupie nowy aku ale nie jest mi to na reke przy tych wydatkach:roll:
Dowiedzialam sie, ze do srody moje mieszkanie przez pana glazurnika bedzie skonczone, potem on ma inna robote, a ja wjezdzam z podlogami i malowaniem scian. W miedzy czasie kuchnia ale w bardzo okrojonej wersji, kasa mi sie konczy:-(
Mam plan na weekendy tam jezdzic na noc poki nie bedzie kuchni z Aza, zeby sie po malu przyzwyczajala do nowego miejsca.

Justa u mnie chyba tez aku od nowosci, aczkolwiek sie nie dowiem juz tego, jesli tak no to ma z 6 lat...

super że własne lokum szykujesz :cool2:

Posted

Alicja pisalam rok temu, ze Aze uczulila, ale Twoje nie uczulila wiec nie masz co sie martwic na zapas ;) Mimo ze zjadla nie duzo to waga drgnela calkiem niezle zreszta.
Teraz? Ciezko powiedziec, bo "poszukuje" wciaz, obecnie Nutre Gold z lososiem skusilam sie na nia min dlatego, ze ma rowniez wersje odchudzajaca (a nie light "srajt" ktorego nie lubie). Po obesity podawalam RC hypoalergic moderate calorie i na niej odchudzanie bylo dokonczone, a potem zwykle bytowki. Tyle tylko, ze max 25% bialka i 15% tluszczu.
Troche balaganiarsko napisane ;)

Z mieszkania sie ciesze, czasami...a czasami tak jak Kajusza opisala boje sie, ze sie porywam z motyka na slonce.

Posted

Justa napisał(a):
Znam ten ból ;(

Mój ma 10 lat i odpala. :roll: Chyba :evil_lol: Bo nie ruszałam go od niedzieli. Aż jutro sprawdzę czy moje corsiątko grzecznie odpali.

Czekam na fociaki mieszkanka. Nie daj sie prosić i zrób jakieś, dophraaa ? :razz:

Posted

Nie ma zdjec:wallbash: wzielam mamy aparat, bo moim obiektywem sie nie da zrobic zdjec w ta malym pomieszczeniu jak lazienka, ale baterie siadly i nawet nie dalam rady cyknac ani jednego zdjecia :wallbash:

Ale pochwale sie, ze wanna juz jest:multi: ba! nawet z woda:diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
Mój od nowości, czyli prawie 7letni dziadunio :(

W sensie autko ma 7 lat? To nie dziadunio ;) Jest w kwiecie wieku ;)
Moje ma 15 lat i odpala bezproblemowo :)

No niestety... słabe akumulatory siadają przy takich mrozach. Można na upartego zabierać je do domu i podładowywać. Ale ja uważam, że jak tak już się dzieje... to trzeba stary wywalić i kupić nowy. Niestety.... jest to wydatek :roll:

Posted

Agnes napisał(a):
Alicja pisalam rok temu, ze Aze uczulila, ale Twoje nie uczulila wiec nie masz co sie martwic na zapas ;) Mimo ze zjadla nie duzo to waga drgnela calkiem niezle zreszta.
Teraz? Ciezko powiedziec, bo "poszukuje" wciaz, obecnie Nutre Gold z lososiem skusilam sie na nia min dlatego, ze ma rowniez wersje odchudzajaca (a nie light "srajt" ktorego nie lubie). Po obesity podawalam RC hypoalergic moderate calorie i na niej odchudzanie bylo dokonczone, a potem zwykle bytowki. Tyle tylko, ze max 25% bialka i 15% tluszczu.
Troche balaganiarsko napisane ;)

Z mieszkania sie ciesze, czasami...a czasami tak jak Kajusza opisala boje sie, ze sie porywam z motyka na slonce.

:splat: faktycznie .... pisałaś
U nas spoko , Ozzy przyswaja dobrze ;) aczkolwiek kiedyś RC by nie tknął :lol: pamietam jak u Pysi , dziewczyny niufki rozwaliły worek a Ozzy stał jak ciele i patrzał jak one jedzą :diabloti:

O karmy odchudzające spytaj Vectry ma dość rozeznanie w tej materii

Co do mieszkania ...wiadomo wydatek , ale od czegoś trzeba zacząć ;)

Posted

Mi nie bardzo pasuja te karmy ktore podaje Vectra ;) Chyba, ze masz na mysli takie o ktorych nic nie pisala :)
Ale dla Azy nie musze nic kupowac stricte odchudzajace, ma raptem 1 kg nadwagi, wiec po zimie powinna spokojnie zrzucic, jak znowu bedzie biegac w tygodniu na spacerach.

Azowa dzisiejsza przygotowana na mrozy:diabloti: (fot komorkowe, wiec jedno jedyne ;) )

Posted

Agnes napisał(a):
Auto 7 letnie to nie dziaduno ale akumulator to juz tak ;) No chyba, ze Justa faktycznie miala na mysli sam samochod :)

Miałam na myśli akumulator oczywiście ;)
Autko jeszcze pojedździ, poza tym akumulatorem tfu tfu trzyma się świetnie. Ciężko tylko znaleźć warsztat, w którym założą taki akumulator za rozsądną cenę, bo za robociznę liczą sobie takie krocie, że głowa boli :shake:

Posted

No z tym u mnie problemu nie ma, ojciec wymieni;) Tylko musze poczekac na cieplejsze dni, bo w taka pogode to nie bardzo. Tak wiec poki co jestem odcieta od swiata:diabloti:

Posted

No to wrzucam kiepskie foty nieskonczonej lazienki ;) (obudowa wanny rowniez bedzie ciemna, ale kolor sciany na wprost az tak ciemny nie jest w rzeczywitosci)

Kuchnia

Posted

tak tak:lol: ja od poczatku wiedzialam, ze lazienka bedzie wlasnie w takich kolorach:loveu: nie chcialam co prawda robic takiego kontrastu ciemne - jasne ale wyszlo calkiem niezle:loveu: