Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

*Monia* napisał(a):
Pominę chwilą ciszy :diabloti:. Ale nadal uważam że zgłosić nie zaszkodzi.

tak wiem narazam sie:evil_lol: ale Policja sama na to dzielnie pracuje:diabloti:

Posted

*Monia* napisał(a):
Nie do końca to miałam na myśli :siara:
Trzeba być upierdliwym ;)

aaaa:evil_lol: zmeczona jestem i srednio kontaktuje:roll:

Posted

Za dużo pracy to niezdrowo :eviltong:. Ja w niedzielę odsypiałam cały tydzień i wyszło tak że przespałam ponad 12 godzin :roll:. Co nie zmienia faktu że mi się na razie praca podoba i chętnie tam wędruję mimo różnych większych i mniejszych problemów :lol:

Posted

*Monia* napisał(a):
Będą mieli wtedy w zgłoszeniach i jak się znowu coś z udziałem owej osoby (samochodu) wydarzy to już będzie w rejestrze że coś tam kiedyś... ;)

Dokładnie tak:)

Agnes napisał(a):
a oni i tak nic z tym nie zrobia:roll: tak to u nas jest...jak byla akcja na Ursynowie o wysypywaniu trutki na polach, tez tym sie nikt tak na powaznie nie zainteresowal - sandard

Dodatkowo powiem, że można się potem dopominac o informację, jakie kroki zostały podjęte w tej sprawie;)

Pzdr.

Posted

fafelki:loveu:

Mam urlop:diabloti: Na poczatku sierpnia jedziemy z suka do Winca do gops i Asi&Luny:multi::multi: 10 dni szalenstw nad woda w lesie na polach cuuudnie:loveu::loveu:

Posted

Tak, umowilam sie z kolezanka :) Jak szef sie o tym dowie to nas zabije:evil_lol: Bo oficjalnie jest zakaz pojawiania sie przez te 4 dni wolnego w pracy. Ale my dobrze wiemy ile mamy roboty, ze konczy sie miesiac, dla nas miesiac statystyk. Uznalysmy wiec, ze lepiej jak przyjdziemy posiedzimy pare h i nadrobimy to i owo :) A przy okazji nadgodziny sa extra platne:eviltong:
U mnie to normalnie ze pracuje sie po 9-12h, ze przychodzi sie w sobote, wiec tu nikt takich mysli nie ma, ze ktos jest nienormalny:evil_lol:

Posted

To jest dopiero pracoholizm, albo za mało osób w za dużej firmie :shake:. U nas za nadgodziny pracownikom cywilnym nie płacą, ale i na razie nie ma potrzeby siedzieć znacznie dłużej bo to co zajmuje najwięcej czasu jest dla mnie czarną magią i nawet nie próbuję się w to wtajemniczać żeby nie popsuć :evil_lol:. Koniec miesiąca też zaczynam odczuwać :roll:.

Posted

Witamy:multi: Ciesze sie, ze zdjecie sie podoba:lol:

Monia, to raczej to drugie - roboty przybywa, ludzi niby tez, ale mam wrazenie ze i organizacja jest kiepska. Ja przychodzac do pracy w lutym dowiedzialam sie w czerwcu, ze to wlasnie ten miesiac jest bardzo wazny i to w tym miesiacu jest zapie...nikt mi nic nie mowil wczesniej. Ale dzieki temu moge wiecej zarobic na nadgodzinach:evil_lol: Dzis wpadlam na 7h wypadlam i nawet za bardzo tego nie odczulam;) ale to chyba dlatego ze razem ze mna byly 4 osoby:eviltong:

Moja sierotka

Wczoraj zrobilysmy z Azowa ok 10 km w lesie w ciagu 2 h - tempo bylo nie powiem, ale sucz twardo maszerowala ;)

• 2 weeks later...
Posted

Bylysmy na dzialce :) Walczylam z wgrywaniem zdjec, probowalam cos zdzialac na flickr, ale mi nie wyszlo, znalazlam przy okazji inny serwer, ktory nie psuje zdjec

Wczoraj bylo slonecznie, ale zdjec nie robilam - sprzatalam auto

A dzisiaj lalo od rana, burza tez byla:shake:

Posted

*Monia* napisał(a):
Przeczytałam że sprzedałaś auto :mdleje:. Ślepnę na starość :evil_lol:

tak mi sie wydawalo:lol::lol: nie no co ty, niedawno je kupilismy, nie chce jeszcze sprzedawac:eviltong: lubie corsiaczka:loveu::loveu:

Posted

Agnes napisał(a):
tak mi sie wydawalo:lol::lol: nie no co ty, niedawno je kupilismy, nie chce jeszcze sprzedawac:eviltong: lubie corsiaczka:loveu::loveu:

Bo corsiaczki są fajne, ale mi się lepiej jeździ większymi jak już jest konieczność ;)