Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja do niedawna bylam pewna, ze ona przytyla:evil_lol: Ale trzyma ciagle ta sama wage odkad schudla, czyli 40 max 41 kg. Ale jakby jeszcze poszla 1 kg w dol to tragedii nie bedzie:diabloti:

Posted

trochę się zakręciłam ale obiecuję że w przyszłym tygodniu nie ominie obu Az wieczorne szaleństwo na polach ;) (może jakoś przeżyjemy te meszki...)

Posted

Oki czekam na informacje :) Oj tak meszki sa potworne! Dzis zaczyna sie weekend!:multi:
Jutro jade z Aza do naszej wetki Dominiki na przeglad techniczny:evil_lol: Zrobie kontrolne badania krwi, zeby sie upewnic, ze suczydlo zdrowe (ciekawe kiedy sobie zrobie takie badania:hmmmm:)

Aza znowu nie chce aportowac, spacery o 19 nic nie daja, jest duszno, za cieplo i totalnie nie ma ochoty na tego typu zabawe. Zaczelysmy jednak znow trenowac bieganie:cool3: Leci drugi tydzien i jest coraz lepiej:p

Posted

Na meszki bardzo odstraszająco działa zapach waniliowy - balsam do ciała,perfumy, zapach waniliowy...
Ja mojej Teściowej{'} poradziłam, aby na parapet okienny wylewała olejek waniliowy do ciast - pomogło.
A ona sama smarowała się balsamem o zapachu waniliowym i tez wreszcie nie była gryziona przez meszki...
Może i Wam ta metoda pomoże?
Pzdr.

Posted

Nie wiem jak meszki warszawskie, ale na te ktore sa na dzialce zapach waniliowy nie pomagal w zeszlym roku. Bylam wczoraj z suka na Polach Mokotowskich tam meszek tez bylo bardzo duzo. Za to suka wreszcie mogla polatac po wodzie :)

Posted

Wczoraj robilam kontrolne badania krwi...razem z wetka bylysmy pewne, ze to badania proforma, ze nic sie nie dzieje...jednak wyniki nie sa idealne:shake: tarczyca, watroba, albo..serce:placz: poki co krew pojechala do dalszych badan, potem ew USG jamy brzusznej, zeby znalezc przyczyne...

Posted

Poki co nic nowego z kolejnych badan nie wyszlo. W czwartek jedziemy na USG...a do tego czasu pozostaje mi czekac...i sie martwic:shake: no bo jak tu sie nie przejmowac?

Posted

Agnes napisał(a):
Nie wiem jak meszki warszawskie, ale na te ktore sa na dzialce zapach waniliowy nie pomagal w zeszlym roku. Bylam wczoraj z suka na Polach Mokotowskich tam meszek tez bylo bardzo duzo. Za to suka wreszcie mogla polatac po wodzie :)

Może teraz sa juz jakieś zmutowane meszki. Tak, jak i kleszcze...
Ale w ciągu dnia, to na Polach meszek nie ma. Sa popołudniem i wieczorkiem.

Agnes napisał(a):
Wczoraj robilam kontrolne badania krwi...razem z wetka bylysmy pewne, ze to badania proforma, ze nic sie nie dzieje...jednak wyniki nie sa idealne:shake: tarczyca, watroba, albo..serce:placz: poki co krew pojechala do dalszych badan, potem ew USG jamy brzusznej, zeby znalezc przyczyne...

O, masz....
Zaciskam kciuki za dobre wyniki:)

Pzdr.