Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oczy są najlepsze przy jedzeniu ;) mam nawet wrażenie że się żarzą...
i wydaje mi się że dziś widziałam suczą imienniczkę ale właścicielka nie pasowała a my mknęłyśmy na rowerze (przynajmniej ja :P)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To nie moglam byc ja ;) Chyba, ze w weekendy, czaaasami moja mama spaceruje z suka, ale to od swieta ;) My teraz to tak od 18, a zrobilo sie juz bardzo cieplo wiec przekladam na 19-20.

Posted

oho, 19/20 to pewnie się spotkamy bo my koło tej godziny śmigamy jeszcze z zaprzyjaźnionym corgasem, pewnie po świętach ruszymy dupska do bardziej regularnego wieczornego łażenia ;)

Posted

Agnes napisał(a):
WESOŁYCH ŚWIĄT! wszystkim odwiedzajacym galerie....

Jestem chora, dlatego nie w glowie mi robienie kartek, wysylanie etc:shake:

Wesołych i bogatego zajączka życzę:*
wracaj szybko do zdrowia!!!;)

Posted

Moze mnie ktos znajdzie przy okazji:evil_lol:
No z tymi zdjeciami to Ci powiem klopot jest:eviltong: Bo do wczoraj nie bylam w stanie, jutro juz moze zabiore mojego kloca, chociaz Aza jest okropna od jakiegos czasu i musze ja bardzo pilnowac:shake:

Posted

Agnes napisał(a):
Moze mnie ktos znajdzie przy okazji:evil_lol:
No z tymi zdjeciami to Ci powiem klopot jest:eviltong: Bo do wczoraj nie bylam w stanie, jutro juz moze zabiore mojego kloca, chociaz Aza jest okropna od jakiegos czasu i musze ja bardzo pilnowac:shake:

milka88 powinna się rozglądać czy nie leżysz gdzieś :evil_lol:
Chyba wiosna jest dla większości psów trudnym okresem...

Posted

Alicja dziekujemy ;)

Monika, moze i masz racje? Aza to sie wlecze potwornie, troche pobiega za pilka i pada z wywalonym jezykiem, nie ma sily i ochoty na jakis szalenstwa

Posted

Moje bez wody do pluskania też leżą w cieniu większość spaceru. Chyba zacznę wychodzić później, ale wtedy za to sarny wędrówki zaczynają... Znajdź Azuli jakąś kałużę to się ożywi, nawet jak zmoczy same łapy to jej ulgę przyniesie ;).

Posted

Najlepszego!
chyba będę zmuszona zaglądać w krzaczory... my mamy wiosenne zdziwaczenie ale za to w drugą stronę, Azka z nadmiaru wiosennej energii kręci bączki zanim zdążę ją ze smyczy spuścić :diabloti:

Posted

ona ogólnie do wszystkich się cieszy ale pewnie jak to każda sucz ma swoje sucze antypatie ;) np delikatnie ujmując nie przepada za seterkami z pary seterów gordonów (którą może kojarzysz)
może czwartkowe popołudnie na polach będzie Ci pasowało?

Posted

Bedzie pasowalo :) Ja wezme kaganiec na poczatek, jak sie nie uda trudno ;) Rozejdziemy sie. Tylko w taka pogode to my 19 to najwczesniej...bo moja pada na pysk