mimiś Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 mimiś napisał(a):po pekince został ogromny dług do spłacenia!! pooomocy!!- moze ktosik ma wolny grosik? co moge więcej? :razz: Quote
bajk21. Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dziękuję Ci, ale myślę, że nie będzie żadnej pomocy, kogo to obchodzi że nie będę w stanie pomóc innym zwierzakom, ja nie potrafię pięknie pisać, piszę tylko same suche fakty, nic nie upiększam, nie jestem pisarką tylko babą pomagającą fizycznie zwierzakom, nie jestem medialna, jak mi ktoś powiedział. Quote
scorpio133 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jolu - tak jak rozmawiałam z Toba telefonicznie to na koniec miesiaca napewno wysle Ci pare groszy dla futerek. Ty sama zadecydujesz co zrobisz bo Ty wiesz najlepiej. Ja jestem na Twoim watku cały czas. Nie pisze- bo co tu pisac jak rece opadaja Quote
Abrakadabra Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Przyłączam się do prośby... Jola, byłaś w Klembowie u tej suczki z maluszkami? Co z jej dziką córką? Trzeba ją złapać, bo za chwilę będą nowe szczeniaki. Quote
mimiś Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 będe podbijać ten wątek i prosić o kasę jednakowoż...:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f99/tunika-na-pomoc-przytulisku-u-bajk21-do-15-11-a-173310/#post13476131 Quote
scorpio133 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ja mysle ze Jola jest bardzo zaganiana -ze nie bardzo ma czas na watek wejsc. Tyle kociakow ,psiakow a Ona ma dwie rece. Quote
bajk21. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Odpowiadam kolejno, onki poszły do adopcji, nie mem kiedy pojechać zobaczyć jak im jest. Byłam w Klembowie, ale suni i szczeniaków nie pokazano mi, pokazano je tylko w aparacie fotograficznym, ale nie odpuszczę. Córka odłowionej przez Klembów suni, nadal się nie pokazuje, ale myślę, że tam jest, trzeba trochę poczekać żeby jej znowu nie przestraszyć. Mam nowego pieska, same kości i skóra, wstawiam zdjęcie. http://images38.fotosik.pl/221/b622e9c2a0c52d81med.jpg czi4.JPG | bajk21 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl czi1.JPG | bajk21 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
koss Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Nie mogę pomóc pienięznie - ale możemy zrobić bazarek z biżu- mamy niezłe wyniki , zgadzasz się ? i...nie dawaj się rozgoryczeniu - jesteś cudną babą :diabloti: Quote
koss Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Co jest Ci najbardziej potrzebne : karma, leki - proszę napisz - pokwestuję po znajomych , mocno i serdecznie pozdrawiam Quote
bajk21. Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dziękuję, że chcecie pomóc. Potrzebne jest wszystko, karma najbardziej, potrzebna przede wszystkim, najbardziej "conwalescent", Urinari Royal Canin dla kotów, jakaś wysokokaloryczna dla psów również normalna, leki najbardziej "Immunodol Cat", "Linkospektin", krople do oczu "Tobradex" i "Difadol" , niepotrzebne koce, miski. Jeśli zaś chodzi o bazarek to ja nie mam nic co mogłabym dać, każda pomoc się przyda, choćby najmniejsza, za wszystko będę bardzo wdzięczna. Byłam dzisiaj z Zoją u suni, której matkę odłowił Klembów, sunia już przychodzi do tych sąsiadów, zawiozłam im worek suchej karmy, żeby mieli jej co dać do jedzenia gdybym nie mogła przyjechać. Będę tam jezdziła i spróbuję ją złapać na Sedalin. Sunia przywieziona z Garwolina, którą chcieli zagłodzić bo nie szczeka, ma jakiś stan zapalny narządów wewnętrznych, najprawdopodobniej ropomacicze, została wysterylizowana, prawie w ostatniej chwili inaczej by nie przeżyła już jest trochę lepiej. Nadal piszę same suche fakty bez ubarwiania, mam nadzieję, że każdy rozumie, że są to poważne sytuacje, choć bez bajecznych opisów. Pozdrawiam wszystkich, którzy są ze mną i moimi zwierzakami. Quote
Dzika_Figa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witam ! Przysłała mnie tu Koss. Zrobiłam bazarek z którego połowa zysków pójdzie na zwierzaki Pani Joli (druga na niejakiego Czarnego). Bardzo proszę o pomoc w rozreklamowywaniu (no głupio mi mówić ludziom że muszą tam zajrzeć, bo moje wyroby są boskie ) Oto bezpośredni link bazarku: NIEPOWTARZALNA HANDMADE BIŻUTERIA Do 28. XI GODZ 23 A to Banerki zrobione przez Florentynkę. Częstujcie się! Quote
koss Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Pani JOLU - widzi Pani , Figa juz działa , dziewczyny wklejać banerk i rozsyłac wici ......, Wydrukuję Pani listę :p potrzeb i rozwieszę w szkole ..może coś uzbieramy... Quote
bajk21. Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dziękuję Wam bardzo, wszystkim, nawet jeśli nie jest tak jak oczekiwałyście, to ja i tak się cieszę, że nie jestem sama. Quote
Dzika_Figa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Zaczęły się już licytacje na bazarku, w nocy dołozyłam nowe rzeczy, więc będa większe zyski. Nie dopuszczam możliwości, że coś się ma nie sprzedać. Quote
koss Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dzika_Figa napisał(a):Zaczęły się już licytacje na bazarku, w nocy dołozyłam nowe rzeczy, więc będa większe zyski. Nie dopuszczam możliwości, że coś się ma nie sprzedać. :shake: ABSOLUTNIE NIEMOZLIWE:lol: Quote
Abrakadabra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dzika_Figa napisał(a):Zaczęły się już licytacje na bazarku, w nocy dołozyłam nowe rzeczy, więc będa większe zyski. Nie dopuszczam możliwości, że coś się ma nie sprzedać. Masz rację, że nie dopuszczasz droga Figo. Masz rację :cool3:... Sama je robisz?!:crazyeye: Quote
Dzika_Figa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Sama robię, to nie takie trudne... Quote
bajk21. Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Może nie trudne, ale trzeba mieć zręczne ręce. Dobra wiadomość, do adopcji poszła Simba. Quote
Margo05 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Zajrzyjcie i nie zostawiajcie Joli samej :( Quote
Dzika_Figa Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Mam nadziję, że bazarek mi nie utknie przez te zmiany na dogo... Inaczej niestety nie mogę pomóc Quote
mimiś Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 zaglądam , nie no jasne ,ze musimy pomóc-chociaż odrobinę Quote
scorpio133 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 mimiś napisał(a):zaglądam , nie no jasne ,ze musimy pomóc-chociaż odrobinę napewno ne zostawimy Joli samej. A swoja droda ro co sie dzieje na dogo to masakra-masakra Quote
Recommended Posts