Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Ci, ale myślę, że nie będzie żadnej pomocy, kogo to obchodzi że nie będę w stanie pomóc innym zwierzakom, ja nie potrafię pięknie pisać, piszę tylko same suche fakty, nic nie upiększam, nie jestem pisarką tylko babą pomagającą fizycznie zwierzakom, nie jestem medialna, jak mi ktoś powiedział.

Posted

Jolu - tak jak rozmawiałam z Toba telefonicznie to na koniec miesiaca napewno wysle Ci pare groszy dla futerek. Ty sama zadecydujesz co zrobisz bo Ty wiesz najlepiej. Ja jestem na Twoim watku cały czas. Nie pisze- bo co tu pisac jak rece opadaja

Posted

Odpowiadam kolejno, onki poszły do adopcji, nie mem kiedy pojechać zobaczyć jak im jest.
Byłam w Klembowie, ale suni i szczeniaków nie pokazano mi, pokazano je tylko w aparacie fotograficznym, ale nie odpuszczę.
Córka odłowionej przez Klembów suni, nadal się nie pokazuje, ale myślę, że tam jest, trzeba trochę poczekać żeby jej znowu nie przestraszyć.
Mam nowego pieska, same kości i skóra, wstawiam zdjęcie.

http://images38.fotosik.pl/221/b622e9c2a0c52d81med.jpg

czi4.JPG | bajk21 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

czi1.JPG | bajk21 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

Posted

Nie mogę pomóc pienięznie - ale możemy zrobić bazarek z biżu- mamy niezłe wyniki , zgadzasz się ?
i...nie dawaj się rozgoryczeniu - jesteś cudną babą :diabloti:

Posted

Dziękuję, że chcecie pomóc. Potrzebne jest wszystko, karma najbardziej, potrzebna przede wszystkim, najbardziej "conwalescent", Urinari Royal Canin dla kotów, jakaś wysokokaloryczna dla psów również normalna, leki najbardziej "Immunodol Cat", "Linkospektin", krople do oczu "Tobradex" i "Difadol" , niepotrzebne koce, miski. Jeśli zaś chodzi o bazarek to ja nie mam nic co mogłabym dać, każda pomoc się przyda, choćby najmniejsza, za wszystko będę bardzo wdzięczna.
Byłam dzisiaj z Zoją u suni, której matkę odłowił Klembów, sunia już przychodzi do tych sąsiadów, zawiozłam im worek suchej karmy, żeby mieli jej co dać do jedzenia gdybym nie mogła przyjechać. Będę tam jezdziła i spróbuję ją złapać na Sedalin. Sunia przywieziona z Garwolina, którą chcieli zagłodzić bo nie szczeka, ma jakiś stan zapalny narządów wewnętrznych, najprawdopodobniej ropomacicze, została wysterylizowana, prawie w ostatniej chwili inaczej by nie przeżyła już jest trochę lepiej. Nadal piszę same suche fakty bez ubarwiania, mam nadzieję, że każdy rozumie, że są to poważne sytuacje, choć bez bajecznych opisów. Pozdrawiam wszystkich, którzy są ze mną i moimi zwierzakami.

Posted

Witam !
Przysłała mnie tu Koss.
Zrobiłam bazarek z którego połowa zysków pójdzie na zwierzaki Pani Joli
(druga na niejakiego Czarnego).
Bardzo proszę o pomoc w rozreklamowywaniu
(no głupio mi mówić ludziom że muszą tam zajrzeć, bo moje wyroby są boskie )

Oto bezpośredni link bazarku:

NIEPOWTARZALNA HANDMADE BIŻUTERIA Do 28. XI GODZ 23

A to Banerki zrobione przez Florentynkę. Częstujcie się!

Posted

Pani JOLU - widzi Pani , Figa juz działa , dziewczyny wklejać banerk i rozsyłac wici ......,
Wydrukuję Pani listę :p potrzeb i rozwieszę w szkole ..może coś uzbieramy...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Zaczęły się już licytacje na bazarku, w nocy dołozyłam nowe rzeczy, więc będa większe zyski. Nie dopuszczam możliwości, że coś się ma nie sprzedać.

:shake:
ABSOLUTNIE NIEMOZLIWE:lol:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Zaczęły się już licytacje na bazarku, w nocy dołozyłam nowe rzeczy, więc będa większe zyski. Nie dopuszczam możliwości, że coś się ma nie sprzedać.

Masz rację, że nie dopuszczasz droga Figo. Masz rację :cool3:...
Sama je robisz?!:crazyeye: