Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj talent to ja mam straaaasznie wielki :evil_lol: Energy chciałas to masz

Smerdek zapuszcza wąsy w koncu staje sie młodzieńcem :cool3:

i w wersji pani przy kompie pies pod krzesłem

:loveu:moje cudeńko :loveu:

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

sniegu u mnie duużo co mnie cieszy bo jest mróz i wygląda to pięknie.

A sa papiloty są w końcu sie zdecydowałam , jakos przemogłam i .... nie wygląda tak zle jak sądziłam :cool3: zobacze tylko jak włos sie będzie zachowywał.

Posted

No proszę następna przekonana:eviltong:;) Każdy na początku tak się zapiera a potem i tak pies lata w papilotach i pomponach, no albo puppy clipie:lol: Przeważnie na początku każdy zarzeka się że tylko federałek i zero papilotów:evil_lol:
Ale popieram, papiloty źle nie wyglądają no i odpada mnóstwo roboty przy włosie.

Posted

Gośka napisał(a):
No proszę następna przekonana:eviltong:;) Każdy na początku tak się zapiera a potem i tak pies lata w papilotach i pomponach, .

Nie kazdy, nie kazdy:eviltong:

Posted

SMARCIK jaki piekny z niego pudel :loveu:
przystojniak ze ho ho :cool3:
moje pudle identycznie proszą jak cos ''sie szykuje w kuchni''
Zuzia staje na dwoch lapach i sie opiera o drzwiczki kuchenne prosząc a Honda lata jak dzika i puka o drugie takie luzne drzwiczki łapami :lol:
łakome są bardzo ,kochają jesc :diabloti:

Posted

:lol::lol::lol: No fakt ta pozycja to taka typowa kuchenna pozycja pudla;)
PATIszon ja tam nie narzekam, moje mają tylko śnieg, na podwórku, na spacerze w polu czy lesie wszędzie śnieg na wyskość psa, po godzinie czy dwóch hopasania w zaspach śnieg przyczepia się ewentualnie na klatce pod spodem bo tam nie leję oleju.

Posted

Gośka napisał(a):

po godzinie czy dwóch hopasania w zaspach śnieg przyczepia się ewentualnie na klatce pod spodem bo tam nie leję oleju.

Czyli mam jej zrobic kapiel w oleju i bedzie ok?

Sprobujem......

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

04.04 Nowy Dwór Mazowiecki zdobywamy lokate I JuniorBOB i BOB :multi:

Jestem bardzo zadowolona Smarcik pomimo ,że to jego 3-ecia wystawa zachowywał się jak profesjonalista zero stresu, pełny luz.
Dziekujemy wszystkim za doping i trzymanie za nas kciuków .ania, eustachy, equus :drink1:

Fotki by .ania dziekujemy :loveu:

i nasz pierwszy BOB

Posted

[quote name='GPooLCLD']Witaj Pati!
Jeszcze raz gratulację, udał Ci się Smarcik:loveu:

a dziekuje , dziękuje słodziak z niego straszny

Smarcik na spacerze to dopiero luzzzz

trzej przystojniacy szukający szczęscia

czy by tego nie dało sie zabrać do domu

niewinna mina

Posted

[quote name='pati']04.04 Nowy Dwór Mazowiecki zdobywamy lokate I JuniorBOB i BOB :multi:

Fotki by .ania dziekujemy :loveu:

i nasz pierwszy BOB

Patryszka !!! BRAVO !!!!
przeslicznie przygotowany i pokazany Smartik !!!!

Serdeczne pozdowienia od Toy's(ów) !!!

Posted

Zgodnie z obietnicą - ekipa Asiaczków melduje się w Galerii Smarta.:lol:

Przeczytałam historię choroby Smarta; to rzeczywiście powazne zagrożenie zycia psa. Ja miałam podobną sytuację, kiedy moja suczka rasy sznaucer olbrzym czarny (juz za TM["]) w pierwszym miesiącu ciąży połknęła laną piłeczkę znalezioną gdzieś na ulicy. Oczywiście, wtedy ja nie wiedziałam, że piłeczka została połknięta... I tak z jednej strony ciąża - z drugiej- suka nie chce jeśc, wymiotuje. Tak więc szybko rentgen zwykły, potem kontrast i... już wszystko wiemy. Decyzja natychmiastowa - operujemy sukę. Dzieki cudownym rękom dr. Ratajskiej z W-wy sunia po operacji urodziła 3 piękne szczeniaki.

Jak więc widzisz, i tutaj sytuacja skończyła się dobrze. Ciesze się, że hodowczyni skontaktowała się z Toba i uregulowała sprawy finansowe. To dobrze o niej świadczy.

Prosze o więcej fotek. Wiem, wiem, czarne trudno się fotografuje, ale wstawiaj nawet te mniej udane. Bardzo prosimy!

I jeszcze raz - gratulacje za NDM - piekny wynik!
Smart - Brawo Maluchu!!!:multi:

Pzdr.