Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A my czekamy na jakieś nowości...;)

Pzdr.

Asia Ty to zawsze na posterunku .

A mamy nowości mamy . Smarcik w weekend rozpoczął championat Czech :loveu:

Posted

pati napisał(a):
Asia Ty to zawsze na posterunku .

A mamy nowości mamy . Smarcik w weekend rozpoczął championat Czech :loveu:

Ha, dobrze, że trzymałam kciuki!!!:lol:
Gratuluję!!!:multi::multi::multi:

BTW - wysłałam SMS'a, dostałaś?

Pzdr.

• 4 weeks later...
Posted

GPooLCLD napisał(a):
Pati żywe sreberko masz z tego Smarta:loveu: Powodzenia w Cechach !

:kanapowym psem to on nie jest :evil_lol: A w Czechach na ten rok zrobilismy co mieliśmy zrobic i teraz czekamy na rok 2010 :p

Posted

pati napisał(a):
:kanapowym psem to on nie jest :evil_lol: A w Czechach na ten rok zrobilismy co mieliśmy zrobic i teraz czekamy na rok 2010 :p

żaden pudel nie jest kanapowcem, ale takie zdjęcia cieszą oczy w szczególności:cool3: muszę się w końcu zmobilizować i w 2010 wybrać na wystawę żeby Smarcika na żywo zobaczyć.

Posted

[QUOTE=GPooLCLD;13544355muszę się w końcu zmobilizować i w 2010 wybrać na wystawę żeby Smarcika na żywo zobaczyć.

troche pojezdzimy i po PL i poza granicami więc będzie sporo okazji. Z chęcią poznamy nową ciotkę

Posted

pati napisał(a):
troche pojezdzimy i po PL i poza granicami więc będzie sporo okazji. Z chęcią poznamy nową ciotkę

może na Krakowską wystawę się wybierasz, chyba we wrześniu jest? W sumie do Czech też mam niedaleko - może się przejadę. Drugi pudel za mną strasznie chodzi, przydałoby się porozmawiać ze specjalistami:razz:

Posted

Sama nie wiem gdzie pojedziemy okaże sie bliżej wystaw Energy a co smart mówi na zdjęciu to sie nie godzi pisac na forum :diabloti:

Posted

pati napisał(a):
Sama nie wiem gdzie pojedziemy okaże sie bliżej wystaw Energy a co smart mówi na zdjęciu to sie nie godzi pisac na forum :diabloti:

Tak myślałam:evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Asiaczku to zaraz za domem nasze codzienne miejsce spacerów

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy wam spokoju, radości, zdrowia i spełnienia marzeń.

Co do nas, zakończyliśmy rok wystawowy 2009 wystawą w Czechach. Mamy rozpoczęte championaty 6 krajów, rozpoczęty interchampionat, do którego ukończenia brakuje nam czasu i 1 Cacib-a. Podekscytowani czekamy na rozpoczęcie sezonu wystawowego 2010.

Posted

Hohoho, to ja nawet nie wiem, czy zyczyć, aby rok 2010 był lepszy...Rozpoczęte championaty 6 krajów + Inter - nooooo, będzie co świętować w 2010 roku!

Dużo dobrego i smacznego!

Pzdr.