PATIszon Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Czoko napisał(a): Szukam tylko kocurka bo jest łatwiejsza sterylka i dopasowanie charakterów do naszej despotki . Masz zapchana skrzynke, wiec zmuszona jestem napisac tu :eviltong: Otoz do mojej szwagierki przyblakala sie kotna kotka. Zaproponowalam jej sterylke aborcyjna, ale nie chce o tym slyszec nawet wiec za chwilke pewnie bedzie miala "cudowna" gromadke kociakow....:roll: Zainteresowana jestes moze? Quote
pati Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 PATIszon napisał(a):za chwilke pewnie bedzie miala "cudowna" gromadke kociakow....:roll: Zainteresowana jestes moze? a niby czemu ? po co mi koty sama mam 5 nadliczbowych Quote
pati Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Smart w weekend rozpoczął championat Austrii resCACIB (przechodzi) a prezentował sie tak zdjęcie B.Matławska czoko zrób miejsce e skrzynce pw Quote
Asiaczek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 pati - a mogłabys porobić kilka foteczek suni? Pzdr. Quote
lilix4 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 mam nadzieje że zobaczymy się na jakiejś wystawie Quote
pati Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 dziękujemy wszystkim Lilix na pewno sie gdzies w końcu spotkamy Quote
Czoko Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ślicznie się prezentował Smart na najnowszym zdjeciu! Nie miałam pojęcia ze Pudel może tak ślicznie wyglądać! W skrzynce jest już duzo miejsca... Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Asiaczek']pati - a mogłabys porobić kilka foteczek suni? Pzdr. pati - ponawiam. Pzdr. Quote
pati Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Smarcik wystawa w Holandii CACA, CACIB, BOS zdjęcia B.Matławska tydzien po wystawa w Niemczech BOB,CACA VDH,CACA ADP i BIS1 :loveu: jak obrobie reszte zdjęc wstawie troche powystawowych urlopowych obie wystawy były bardzo udane. Przez tydzien wypoczywalismy na łonie natury az szkoda było wracać Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Brawo, brawo, brawo!!!:multi::lol::loveu: Sukces, jakiego kazdy by chciał spróbowac w swoim kynologicznym zyciu... Pzdr. Quote
pati Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 dzieki Asiaczki chila na prawde cudowna A teraz kilka zdjęć podczas naszego tygdniowego słodkiego lenistwa Quote
Energy Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Pati gratulacje!!!Smarcik śliczności:loveu: Przepraszam to małe klony Smarcika czy co?:crazyeye: Super widoki, gdzie byliście? Quote
pati Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Energy napisał(a):Pati gratulacje!!!Smarcik śliczności:loveu: Przepraszam to małe klony Smarcika czy co?:crazyeye: Super widoki, gdzie byliście? dziekiękuje klony to Smartowy tatusiek i siostra a mieszkaliśmy na granicy niemieco-szwajcarskiej w przeslicznym małym miasteczku gdzie nic tylko lasy, ląki jeziora, góry cuuudownie. a tu spacer w parku zdjęcie B. Matławska Quote
Energy Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Pati ale ja widzę cztery pudliszony, a nic nie piłam:evil_lol: Quote
pati Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Energy napisał(a):Pati ale ja widzę cztery pudliszony, a nic nie piłam:evil_lol: a sa cztery są wypoczywała z nami suczka z wczesniejszego miotu Quote
Energy Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Rodzinny wypoczynek:loveu: Pozdrowionka od kuzynek i ich mamuśki:p Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Pozazdrościć tylko takiego wyjazdu i wypoczynku... Cudowna fotka!:lol: http://images38.fotosik.pl/193/135082b538d76c10.jpg Pzdr. Quote
pati Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Smarcik na Wystawie Światowej zdobywa resCAC (na 7 pudli) :multi: Jestem dumna z mojego młodzieńca. Fotki mam słabe ale coś widać. stoimy psów było sporo więc dalej stoimy i nasza kolej - macanko Pozdrawiamy Quote
Asiaczek Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ooooo, skąd ja znam te osoby i psa? I Pania Młodsza i Panią Starszą znam, no i pudelek taki jakis znajomy... Gratuluję! Piekny wynik. Maly to juz zdobywca ringów pełna gębą! Tak trzymać! Pzdr. Quote
Recommended Posts