Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gośka a to dobre :lol::lol:

Ja biegam w żakiecie ale na letnie wystawy chyba trzeba zakombinować cos z krotkim rękawem bo skonać można

Posted

Asia a żebym to ja wiedziała pojęcia nie mam one maja to takie samo jak dla mnie . Jak kot duzy to ja widze co to to ale takie maluszki to jak dla mnie czarna magia

jesli sie zdecyduje pojade do weta i sprawdze myśele , że jakis kocurek pewno jest

Posted

Hahaha, czyli chybił-trafił...

No wiesz, ja nie mogę powiedziec, czy to zainteresowanie jest powazne czy nie. Ale może przejdź do weta i ustal, co...? Daleko masz?

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Hurra! Znalazłam Waszą Galerię i będę bardzo wiernym gościem z powodu kociaków. Zobaczyłam ich zdjęcia u Asi.
Czy już wiadomo które to są kocurki? Z powodu utraconego Mruczusia i charakterku Choco dość długo trwa poszukiwanie tego kolejnego jedynego wymarzonego ale koniecznie z Warszawy i znającego psy... Zaraz spróbuję poczytać coś więcej o Was:smile:
Gratuluję sukcesów Smarcika! Idę szukać gdzieś wiecej informacji o kociaczkach...

Posted

witaj Choco informacji o kociakach tu nie ma żadnych
wstawiłam maleństwa tylko do Asiaczków. Ktore to sa kocurki nie wiem ale wybieram sie do weterynarza żeby mnie oświecił :eviltong: Te maluchy z psiakami będą oswojone na razie sa za maleńkie nic tylko mami cycek choc ostanio powoli ruszaja zwiedzac legowisko :p

Posted

[quote name='pati']witaj Choco informacji o kociakach tu nie ma żadnych
wstawiłam maleństwa tylko do Asiaczków. Ktore to sa kocurki nie wiem ale wybieram sie do weterynarza żeby mnie oświecił :eviltong: Te maluchy z psiakami będą oswojone na razie sa za maleńkie nic tylko mami cycek choc ostanio powoli ruszaja zwiedzac legowisko :p
Pati, załatwiaj tego weta. Ja też bym chciała poznać płeć Twoich kici...:lol:

Pzdr.

Posted

Pati proponuję przeniesienie się z tematem kotków do nas:
http://www.dogomania.pl/forum/f80/choco-nasza-czekoladowa-lisiczka-strona-96-skoki-str-55-57-a-25666/index226.html
a to jest wątek Smarta!.
Szukam tylko kocurka bo jest łatwiejsza sterylka i dopasowanie charakterów do naszej despotki . Rozmawiałyśmy wielokrotnie z koleżankami na miau że dwie dziewczyny nie dojdą do porozumienia....
[FONT=&quot]Teraz muszę zaczekać z poszukiwaniami na swój powrót z urlopu czyli do 24 sierpnia bo nie odważyłabym się zabierać na wakacje maleństwa ani zostawiać go w domu pod opieką sąsiadek... po doświadczeniach z Mruczusiem, oprócz wszystkiego Maluszek nie wiedziałby po tak długiej rozłace kto jest jego nową rodziną - my czy sąsiadki...
[/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']Pati, załatwiaj tego weta. Ja też bym chciała poznać płeć Twoich kici...:lol:

Pzdr.

Asiaczku wedle życzenia wizyta u weta juz za nami mam czterech zdrowych chłopaczków :loveu:

od lewej Atos , d'Artagnan , Aramis i Portos

Posted

07.06 wystawa w Kownie. Podekscytowani nasza pierwszą zagraniczną wystawą pojechaliśmy do Kowna a tam deszcz, deszcz i deszcz. Padało cały czas. Wszyscy siedzieli w samochodach. Smart przygotowany do wystawy na tylnym siedzeniu samochodu, przenoszony pod prasolem a jak tylko postawiłam go na ziemi był mokry w minucie rozpoczyna championat Litwy ;-)

zdjęcia ktore udało sie zrobić w tak cudowna pogode Smarti i ja w stroju "wystawowym" :D

a tu już sam

Posted

hahaha to była smieszna wystawa jak przyszła kolej na nas padało tak znośnie ale w trakcie sie rozpadało na całego. Reszta psow umoczonych do suchej nitki sie wystawiała. Komicznie to wszytko wyglądało , sedziowie pochowani, psy mokre , hendlerzy w gumiakach i pelerynach . A my w drodze powrotnej rozebrani do podkoszulkow bo wszystko było mokre , ogrzewanie włączone i tak wrocilismy do domu :p

Posted

Prześliczne są kociaczki i bardzo się ciesze że to są chłopcy!
W Kownie ślicznie wyglądaliście i mam nadzieję że jesteście zdrowi!

Posted

Czy można prosić o zamieszczenie kolejnych zdjęć już troszkę starszych kociaczków podpisanych imionami - rozumiem że teraz już mają 3 tygodnie:lol:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Co prawda pati nie wstawiła wyników z W-wy, ale wiem, że można, a nawet trzeba, GRATULOWAĆ!!!:multi:

Pati - Czoko dopomina się o fotki kici...

Pzdr.

dziekujemy Smark zakończył warszawską wystawe z wynikiem CWC, CACIB ,BOS i tym sposobem rozpoczynamy interchampionat

Lollipop i jego pańcia

co do kociaków to juz prawie dorośli mężczyżni :lol: jedza sami i załatwiaja swoje potzreby do KUWETKI!!!!