Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej Asiaczku super BOBJunior BOB BOG5
:multi: strasznie sie ciesze Smart własnie zajada sie wilka kościa dla zwycięzcy :p jak dojde do siebie bo wystawa byla okropna to znaczy organizacja wstawie kilka fotek

Posted

Gratulacje od Morelowego Towarzystwa z Katowic:multi:
Skrobnij coś na temat organizacji na wystawie.
Słyszałam że cuda się tam działy.
Jak to wyglądało okiem pudlarza.

Posted

EFMAN napisał(a):

Słyszałam że cuda się tam działy.
Jak to wyglądało okiem pudlarza.

strasznie!! ringi maleńkie a to co dzialo sie w kolo to apokalipsa. Walka o przetrwanie. W kolo rinkow piach , pyl i kurz z przejezdzajacych tuz obok nas samochodow, ringi poustawiane w zlej kolejnosci jak tam komu sie podobalo takze ponad pol godziny biegalismy i szukalismy naszego ringu.
Dojazd koszmarny motocyklisci siezieli mi niemalze na masce , ryk motorow jak w ulu , korki straszliwe. Nikt nic nie wiedzial . Nikt nam nie sprawdzal czy pies rzeczywiscie zgloszony weszlismy sobie ot tak na wystawe. Miejsce male duzo ludzi, odwiedzajacych, duze psy sie tlukly miedzy soba . A w kolo ringów samochody, namioty . STRASZNE!!!!

Posted

ja w Cz. bylam tylko raz, kilka lat temu. ring mielismy kolo jakiegos placu wysypanego piaskiem. gdy wial wiatr, a wial podczas calej wystawy, to piach mielismy dosłownie wszedzie... i dlatego na razie odpuszczam sobie wystawy w Cz.

pzdr,

Posted

Pati! świetnie oddałaś atmosferę tej "wystawy".
Mam nadzieje że ktoś z org. przecz ta otej makabrze i wycią gnie wnioski n
a przyszłość.

Posted

GPooLCLD napisał(a):
Pati po raz kolejny gratulacje! Mimo takich warunków elegancko Wam poszło! Trzymam kciuki za następną wystawe. Gdzie się teraz wybieracie?

Smarcik zawsze super idzie z czego jestem bardzo zadowolona przynajmniej on wie co robić :lol:
teraz ruszamy do Opola w najblizszy weekend

Wczoraj Smart został Młodzieżowym Championem Polski

Posted

dziekujemy bardzo
ciesze się , że jest czego gratulować i że mamy takie grono kibiców
zdjęcia sa niezbyt fajne ale co tam wstawie co mam żeby ślad po tej wystawie został nam w galerii. Sedziowanie było ekspresowe , ring tak maleńki ze nie dało sie wejsć zeby zrobić zdjęcie a ludzi nie było co prosic o pozowanie bo wszyscy byli wsciekli i chcieli tylko do domu :lol:

Smartul :loveu:

Porównanie o rase

porównanie na BIG

finałowa 5-tka

i my

• 3 weeks later...
Posted

Asiaczku dziekujemy :p cudak to on jest

Pudlówka ocena doskonała lokata II
MIędzynarodowa Łodz ocena doskonała Zwycięstwo Młodzieży

Na wystawie

i w domu

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hej,
jaka elegantka z Ciebie na wystawie! Takiej Cię nie widziałam...:lol:

Pzdr.

A ja widziałam Pati taką 3 dni w Opolu :) Elegantka na całego to fakt :)

Posted

Pati widzisz jakie masz grono wielbicieli:cool3:;)

A ja mam jeszcze coś dla Ciebie, poprzeglądałam foty z Łodzi i musisz jeszcze chyba do tego grona Marka dorzucić:eviltong: