lilix4 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Gratulacje:multi:NDM.Mam nadziej ę że się spotkamy w Łodzi Pozdrawiam i zapraszam do naszej galeri:lol: Quote
pati Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 hej Asiaczku super BOBJunior BOB BOG5 :multi: strasznie sie ciesze Smart własnie zajada sie wilka kościa dla zwycięzcy :p jak dojde do siebie bo wystawa byla okropna to znaczy organizacja wstawie kilka fotek Quote
Asiaczek Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 jeszcze raz wielkie gratulacje!!! to super wynik!!! Smart pieknie sie spisał!!! ucałuj go od ciotki Asiaczkowej! pzdr. Quote
EFMAN Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Gratulacje od Morelowego Towarzystwa z Katowic:multi: Skrobnij coś na temat organizacji na wystawie. Słyszałam że cuda się tam działy. Jak to wyglądało okiem pudlarza. Quote
pati Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 EFMAN napisał(a): Słyszałam że cuda się tam działy. Jak to wyglądało okiem pudlarza. strasznie!! ringi maleńkie a to co dzialo sie w kolo to apokalipsa. Walka o przetrwanie. W kolo rinkow piach , pyl i kurz z przejezdzajacych tuz obok nas samochodow, ringi poustawiane w zlej kolejnosci jak tam komu sie podobalo takze ponad pol godziny biegalismy i szukalismy naszego ringu. Dojazd koszmarny motocyklisci siezieli mi niemalze na masce , ryk motorow jak w ulu , korki straszliwe. Nikt nic nie wiedzial . Nikt nam nie sprawdzal czy pies rzeczywiscie zgloszony weszlismy sobie ot tak na wystawe. Miejsce male duzo ludzi, odwiedzajacych, duze psy sie tlukly miedzy soba . A w kolo ringów samochody, namioty . STRASZNE!!!! Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ja w Cz. bylam tylko raz, kilka lat temu. ring mielismy kolo jakiegos placu wysypanego piaskiem. gdy wial wiatr, a wial podczas calej wystawy, to piach mielismy dosłownie wszedzie... i dlatego na razie odpuszczam sobie wystawy w Cz. pzdr, Quote
EFMAN Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Pati! świetnie oddałaś atmosferę tej "wystawy". Mam nadzieje że ktoś z org. przecz ta otej makabrze i wycią gnie wnioski n a przyszłość. Quote
EFMAN Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Było minęło,Smarcikowi widać to nie przeszkodziło. Pozdrowienia Efi i Many. Quote
al'akir Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Pati po raz kolejny gratulacje! Mimo takich warunków elegancko Wam poszło! Trzymam kciuki za następną wystawe. Gdzie się teraz wybieracie? Quote
Eustachy Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 GRATULACJE :loveu: i bardzo współczuje przeżyć około wystawowych! Quote
pati Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 GPooLCLD napisał(a):Pati po raz kolejny gratulacje! Mimo takich warunków elegancko Wam poszło! Trzymam kciuki za następną wystawe. Gdzie się teraz wybieracie? Smarcik zawsze super idzie z czego jestem bardzo zadowolona przynajmniej on wie co robić :lol: teraz ruszamy do Opola w najblizszy weekend Wczoraj Smart został Młodzieżowym Championem Polski Quote
EFMAN Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 O "Psia kostka" to już!!!:multi: Ale z niego błyskawica. Witamy nowego Młodzieżowego Championa Polski:multi::multi::multi: Quote
Energy Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Pati gratuluję Młodzieżowego Championa:loveu: Quote
Sonya-Nero Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 pati - gratulacje :) :klacz::klacz::klacz: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 pati -caly biezacy tydzien bedziesz zbierala gratulki od sympatykow!:lol: pzdr. Quote
pati Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 dziekujemy bardzo ciesze się , że jest czego gratulować i że mamy takie grono kibiców zdjęcia sa niezbyt fajne ale co tam wstawie co mam żeby ślad po tej wystawie został nam w galerii. Sedziowanie było ekspresowe , ring tak maleńki ze nie dało sie wejsć zeby zrobić zdjęcie a ludzi nie było co prosic o pozowanie bo wszyscy byli wsciekli i chcieli tylko do domu :lol: Smartul :loveu: Porównanie o rase porównanie na BIG finałowa 5-tka i my Quote
pati Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 a tu już mój show man w domu jak zwykle wszedzie wciska swój nos w przerwie filmu Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Alez smiesznota z niego...:lol: http://images50.fotosik.pl/107/7a011cdbeb600ffc.jpg pzdr. Quote
pati Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Asiaczku dziekujemy :p cudak to on jest Pudlówka ocena doskonała lokata II MIędzynarodowa Łodz ocena doskonała Zwycięstwo Młodzieży Na wystawie i w domu Quote
Joanna G Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Hej, jaka elegantka z Ciebie na wystawie! Takiej Cię nie widziałam...:lol: Pzdr. A ja widziałam Pati taką 3 dni w Opolu :) Elegantka na całego to fakt :) Quote
Asiaczek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Hej, jaka elegantka z Ciebie na wystawie! Takiej Cię nie widziałam...:lol: Pzdr. Quote
Gośka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Pati widzisz jakie masz grono wielbicieli:cool3:;) A ja mam jeszcze coś dla Ciebie, poprzeglądałam foty z Łodzi i musisz jeszcze chyba do tego grona Marka dorzucić:eviltong: Quote
Recommended Posts