Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po prawie 4 latach wyczekiwań w końcu jest moje szczęscie - Smart.
Smarcik to wspaniały pies o super charakterze. Po kilku godzinach u mnie czuje sie juz jak w domu. Nie ma płaczu lamentu tylko pytanie ..rzucasz ta piłke czy nie :p
Ciągle ciekawski z ogonkiem w gorze poznaje świat. Uwielbia zabawki, które można wybebeszyć albo przeżuć :evil_lol: :diabloti:

oto i on

wołałaś

przegląd zabawek :loveu:

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny pies, o wspaniałym pochodzeniu z extra hodowli :loveu:

Fantastyczny start :loveu::loveu:

Masz ode mnie rozkaz wystawiania go :lol:

Gratulacje :)

P.S. Gdzie kupiłas tego boskiego szczura (pluszowego)?:lol:

Posted

Cóż, uważam, że Smart to cenny pies nie tylko pod względem charakteru ale i pochodzenia czy wyglądu.Zobaczymy jak się będzie rozwijał, ale trzymam kciuki by poszedł w ślady rodziców :loveu:
Myślę, że warto go pokazywać, bo szkoda żeby taki fajny pies siedzial w domu ;)

Posted

martyna. napisał(a):
To super :D Z chęcia zobacze go na ringu :)

Pati, powiedz prosze gdzie nabyłaś tego szczura pluszowego ??:loveu: Choruje na takiego już od Chorwacji :loveu::loveu:

w Ikei są:) moje kołtuny juz chyba z 3 takie ropracowały i na dokladke 3 nietoperze w ostatnim czasie;)

Posted

ooo !!! Patrycja !!!
w końcu mogę Ci pogratulować !

nareszcie rozsądny ! i trafiony wybór !

Życzę Ci dużo dużo radości !!!
a samemu Smartikowi - wspanialego życia i sukcesow !
takich... jakich tylko ,,pudlo-menowi '' życzyć mozna !

Pozdrawiam

..Małgosia ( Interstudio) , Ja również cieszę się nezmiernie !!!!
..czyżby z tego samego powodu....
Pati !

Posted

:lol::lol::lol: Gosia, no cóż myślę że z tego samego:evil_lol:

Patiszon, nikt nie nalega, tylko jak ktoś całe życie marzył o wystawianiu psa i kupuje go pod tym kątem to chyba nic złego? Pozatym psu nie przeszkadza bieganie w agility i wystawy. Z tego co mi wiadomo matka Smarta - Mercedes z powodzeniem biega w agility i z takim samym powodzeniem po ringach.

Posted

KingToy's;11132675 napisał(a):

..Małgosia ( Interstudio) , Ja również cieszę się nezmiernie !!!!
..czyżby z tego samego powodu....
Pati !

dziekuje bardzo nareszcie mam malca :loveu:
ojjjj nieee to nawet nie ma co porównywac Gosi medal sie należy i BIS :lol:

Posted

:lol::evil_lol: Pati ten medal to za mój niewyparzony jęzor? :evil_lol:
Gosia (KingToy's) ale wybór trafiony, prawda?:multi::loveu:
Patiszon tak jeszcze wrócę do tego agility. Pies to charakter napisałaś, uważam tak samo, pies to przede wszystkim charakter i uważam że do wystaw pies musi mieć go idealny. Towarzyski, wesoły, odważny, otwarty, bezstresowy, dynamiczny... a do tego piękny. I nie uważam żeby moje psy które nigdy nie biegały na zawodach były gorsze, albo miały gorszy charakter, tylko dlatego że są wystawiane.

Posted

Gośka napisał(a):
Towarzyski, wesoły, odważny, otwarty, bezstresowy, dynamiczny... a do tego piękny.

Gosia własnie taki jest Smarti :loveu:

a jęzor może i niewyparzony ale czasem trzeba potrząsnąć tak dla dobra sprawy :evil_lol:

Posted

Pati i ja się ogromnie ciesze ,że wreszcie masz tego wymarzonego dupelka :)

Chociaż powinnam byc nieco zła :mad: :mad: :mad: , a z jakiego powodu to tylko TY wiesz hehehheee (oczywiście żartuję) .

Bardzo miło mi będzie zobaczyć Cię ze Smarcikiem na wystawach .

Posted

Gośka napisał(a):
Asia to Ty rezygnuj z tej Nowej Rudy i przyjeżdżaj do Kielc:p

Gosiu uwierz mi ,że juz wypisywałam zgłoszenia do Kielc ,jak sobie przypomniałam że 15 mam Prage :roll: To dopiero skleroza . Więc nie mam możliwości fizycznych być w tym terminie równiez i w Kielcach niestety . Chociaż sędziowie mi bardzo pasowali !!

Posted

Gośka napisał(a):
kupuje go pod tym kątem to chyba nic złego? Pozatym psu nie przeszkadza bieganie w agility i wystawy.

i wystawy zaliczymy i w agility sie pobawimy :p merci (mamusia malca) biega i tu i tu wiem widziałam jak przez tyczki w papilotkach śmiga

Posted

Asia no to faktycznie w dwóch miejscach naraz trudno być:-( Spojrzałam sobie właśnie na tych sędziów, chociaż jak dla mnie to mógłby nawet pierwszy lepszy ludź z ulicy oceniać i też bym pojechała hahaha. Nastawiłam się że wreszcie pojadę i koniec:eviltong:
Pati dokładnie, można i biegać i się wystawiać. Pies od wystaw nie zdurnieje:evil_lol: Przynajmniej moje ciągle jeszcze normalne:multi: Chociaż zawsze powtarzam że bardzo załuję że najbliższy tor mam w odległości jakiś 150km od siebie, bo Ford i Mercedes świetnie się bawiły na agility.

Posted

mam nadzieje, ze uda sie z malcem cos porobic fajnego. Jutro do ZK pojade zarejestrowac smroda i zgłaszamy sie na Kielce . Gosia bądz gotowa Ale wczesniej połóż :D