mineralna_ Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 agility Pictures, agility Images, agility Photos, agility Videos - Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting agi ;D Quote
C&B Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='mineralna_']agility Pictures, agility Images, agility Photos, agility Videos - Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting agi ;D Podnieś jej do góry:diabloti: Fajnie mała śmiga:loveu: Quote
mineralna_ Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dzięki ;) Szkoda tylko ze to był nasz pierwszy dzień z tunelem i zamiast wybrać sobie jeną stroną z której będzie biegał pies to się zabijałam o nią i przy okazji ją rozpraszałam :lol: No ale człowiek się uczy na błędach i mam nadzieję że następnym razem będzie lepiej :cool3: Quote
C&B Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 A ja mam do ciebie żal...:cool3: Dlaczego nie podniosłaś jej do góry?:cool3::diabloti: Quote
mineralna_ Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Bo to by za wysoko dla niej było :eviltong: Kto poznaje golasa? :evil_lol::evil_lol: Dyplomatyczna mina :evil_lol: Quote
C&B Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ostrzygłaś Carmen?:crazyeye: Super teraz wygląda:diabloti::loveu: Teraz na pewno się nie przegrzeje to ruszaj do mnie na niej:eviltong: Quote
mineralna_ Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 ograbili mi psa z kudłów, ana dogo zamiast pocieszać to jeszcze bardziej dołują... :-( A tak na serio to miałam dość jej sierści, wyczesać sobie nie da, bo albo ma taki zaciesz że kręci się jak wsza i wylizuje twarz albo naburmuszona się wyrywa żeby ją puścić bo ona się chce bawić piłką :evil_lol: Tak więc teraz chodzi łysa :loveu: Quote
fuksowata Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ojej a co sie z jej kudelkami stalo? :evil_lol: czyzby komus sie az tak spodobaly, ze je ukradl :) Quote
Kasia&Rika Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 http://i41.tinypic.com/34yyzch.jpg :loveu: świetne ujęcie i takie żywe kolory:loveu::loveu::loveu: ja cię pocieszę: psica ci podziękuje za ochłodę latem:diabloti: Quote
mineralna_ Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Żywe kolory bo ładna pogoda była, teraz to tak brzydko ze bez gumowców nie ma się po co z domu ruszać bo w butach zaraz jeziorko :mad::mad: ja chce takie prawdziwe laatoo :placz::placz: Quote
fuksowata Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Lato to chyba kazdemu sie marzy, niech chociaz te 20 topni bedzie, chyba kazdy ma juz dosyc prania psa po kazfym spacerze :) Quote
stratoos Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ostrzyżona Carmen :loveu: Fajnie wygląda, a jutro ją wreszcie zobacze na żywo :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Taa, ale jutro będzie z leksza przymulona bo po zastrzyku :diabloti::diabloti: Quote
stratoos Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 To jest szansa, że nie rzuci się na Timka jak to ma w zwyczaju parę psów :evil_lol: Quote
C&B Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Nie wiedziałam, że tyle dogomaniackiego społeczeństwa w Wodzisławiu mieszka:crazyeye: Już kilku widziałam:diabloti: Chyba się wybiorę do was:evil_lol: Quote
mineralna_ Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 ja też nie wiedziałam :eviltong: A wybieraj się, wybieraj. Zapraszamy :diabloti: Quote
C&B Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 mineralna_ napisał(a):ja też nie wiedziałam :eviltong: A wybieraj się, wybieraj. Zapraszamy :diabloti: Nie zapraszaj, bo jeszcze przyjdę, a mnie nie tak łatwo się pozbyć:evil_lol: A w Wodzisławiu jest fajnie, bo są tam przystojni piłkarze, których osobiście poznałam:loveu: Quote
mineralna_ Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Mówisz o moich sąsiadach? :p Niańczyłam córkę jednego z nich, tj z koleżanką :lol: Katorga i udręka bo nienawidzę bachorów, ale dziewczynka całkiem fajna ;) Co nie zmienia faktu ze wodzisławscy piłkarze to niemoty i grać nie potrafią :evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 mineralna_ napisał(a):Mówisz o moich sąsiadach? :p Niańczyłam córkę jednego z nich, tj z koleżanką :lol: Katorga i udręka bo nienawidzę bachorów, ale dziewczynka całkiem fajna ;) Co nie zmienia faktu ze wodzisławscy piłkarze to niemoty i grać nie potrafią :evil_lol::evil_lol: Ciesz się, że tu mojego wujka nie ma:evil_lol: On jest ich fanem wielkim xD Ale są ładni :loveu: Nawet mam gadżety;) Quote
mineralna_ Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Ja tam nie lubię futbolu :diabloti: Quote
C&B Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 mineralna_ napisał(a):Ja tam nie lubię futbolu :diabloti: Ja też nie bardzo xD Ale piłkarzy i owszem:loveu: Quote
Recommended Posts