Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki ;) Szkoda tylko ze to był nasz pierwszy dzień z tunelem i zamiast wybrać sobie jeną stroną z której będzie biegał pies to się zabijałam o nią i przy okazji ją rozpraszałam :lol:
No ale człowiek się uczy na błędach i mam nadzieję że następnym razem będzie lepiej :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Ostrzygłaś Carmen?:crazyeye:
Super teraz wygląda:diabloti::loveu:
Teraz na pewno się nie przegrzeje to ruszaj do mnie na niej:eviltong:

Posted

ograbili mi psa z kudłów, ana dogo zamiast pocieszać to jeszcze bardziej dołują... :-(

A tak na serio to miałam dość jej sierści, wyczesać sobie nie da, bo albo ma taki zaciesz że kręci się jak wsza i wylizuje twarz albo naburmuszona się wyrywa żeby ją puścić bo ona się chce bawić piłką :evil_lol: Tak więc teraz chodzi łysa :loveu:

Posted

Żywe kolory bo ładna pogoda była, teraz to tak brzydko ze bez gumowców nie ma się po co z domu ruszać bo w butach zaraz jeziorko :mad::mad:

ja chce takie prawdziwe laatoo :placz::placz:

Posted

Nie wiedziałam, że tyle dogomaniackiego społeczeństwa w Wodzisławiu mieszka:crazyeye: Już kilku widziałam:diabloti:
Chyba się wybiorę do was:evil_lol:

Posted

mineralna_ napisał(a):
ja też nie wiedziałam :eviltong:

A wybieraj się, wybieraj. Zapraszamy :diabloti:

Nie zapraszaj, bo jeszcze przyjdę, a mnie nie tak łatwo się pozbyć:evil_lol:
A w Wodzisławiu jest fajnie, bo są tam przystojni piłkarze, których osobiście poznałam:loveu:

Posted

Mówisz o moich sąsiadach? :p

Niańczyłam córkę jednego z nich, tj z koleżanką :lol: Katorga i udręka bo nienawidzę bachorów, ale dziewczynka całkiem fajna ;)

Co nie zmienia faktu ze wodzisławscy piłkarze to niemoty i grać nie potrafią :evil_lol::evil_lol:

Posted

mineralna_ napisał(a):
Mówisz o moich sąsiadach? :p

Niańczyłam córkę jednego z nich, tj z koleżanką :lol: Katorga i udręka bo nienawidzę bachorów, ale dziewczynka całkiem fajna ;)

Co nie zmienia faktu ze wodzisławscy piłkarze to niemoty i grać nie potrafią :evil_lol::evil_lol:

Ciesz się, że tu mojego wujka nie ma:evil_lol:
On jest ich fanem wielkim xD
Ale są ładni :loveu:
Nawet mam gadżety;)