Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Illusion napisał(a):
Bardzo ładnie wyrosła, a Ty tak narzekałaś... :diabloti:

mineralna_ napisał(a):
Bo ja bym nie była sobą, gdybym sobie nie ponarzekała :P

Na co tak narzekałaś? :eviltong:

Posted

Illusion napisał(a):
Zawsze możesz dogadać się z kimś, kto lepiej rzuca :razz:.

Zirka nie wystartowałaby z nikim innym, uciekła by mnie szukać ;) Zanim przekonała się żeby pobawić się chwile frisbee z Moniką, namawiałyśmy ją do tego jakieś 4 treningi ;) Na agility dalej nie chce z nią biegać (mimo że mieszkała u niej kilka dni i ogólnie zna ją od szczeniaka ;) )

BBeta napisał(a):
Na co tak narzekałaś? :eviltong:

Jak Zirka była szczeniakiem to była trochę utuczona i bałam się, że będzie takim małym krótkołapym klockiem :P

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='mineralna_']
Jak Zirka była szczeniakiem to była trochę utuczona i bałam się, że będzie takim małym krótkołapym klockiem :P
...ale nie jest:)

pzdr.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

[quote name='Illusion']Ładniutkie dziewczyny i foteczki :loveu:. Czym Ty w ogóle teraz focisz? :hmmmm:

Dzięki ;) Nikon D80 i Nikkor 70-300 f/4-5.6 G

Edited by mineralna_
Posted

[quote name='pcheelkaa']Jakość zdjęć :O <3
Super psiaki - czekoladka :loveu:

Dzięki :)

OBIjająca się Zirmiczka

i tak właśnie mój piesek do agility stał się pieskiem do obi i frisbee :lol:
a w czasie wolnym ;) Timoszka i jego harem

• 2 weeks later...
Posted

Super, że obiedencujecie :)

Startowałyście już w zawodach?

A skąd ta zmiana planów? Zirka nie sprawdziła się w agility, bardziej ją jarają dyski? ;)

Posted

pcheelkaa napisał(a):
Zirka moja miłość :loveu:

Maalwi napisał(a):
Świetne zdjecia! Zirka mi sie totalnie podoba, i macie fajną ażurową piłkę ( tak to sie chyba nazywa ) .

dzięki :loveu:

Asiaczek napisał(a):
No, można się przestraszyc:)
http://www.picshot.pl/pfiles/358400/DSC_6506.jpg

pzdr.

:evil_lol:

Ty$ka napisał(a):

A skąd ta zmiana planów? Zirka nie sprawdziła się w agility, bardziej ją jarają dyski? ;)

Nie mam gdzie trenować, a skakanie na 4 hopkach i tunelu już dawno przestało mi wystarczać. Żeby biegać agility na poważnie trzeba być na terenie przynajmniej 3-4 razy w tygodniu i mieć do dyspozycji wszystkie przeszkody, w przeciwnym razie jest to strata czasu i żadne obozy i seminaria nie mają sensu. Ja bardzo chciałam trenować i bardzo długo tego nie dostrzegałam, ale w końcu przejrzałam na oczy i stwierdziłam, że szkoda mi kasy i energii.
Znowu teraz kiedy będę miała prawko i mogłabym jeździć na treningi do Czech idę do klasy maturalnej i muszę się skupić na innych rzeczach, a jednak dojazd do Czech + samo trenowanie zajmuje trochę czasu. Na frisbee czy obi wystarczy wyjść na trawnik przed blok ;)

Wiewiórka i przyjaciele ;)

Posted

Rozumiem Cię doskonale ;). Inna rzecz, że przez długi czas nie widziałam nic fajnego w agility, a potem stwierdziłam, że i tak nie będe dojeżdżać kilka razy w tygodniu do klubu oddalonego o 127km od mojego miejsca zamieszkania :lol: Więc też tylko ćwiczymy obi, a i to tylko rekreacyjnie. Może kiedyś spróbujemy, czegoś innego :)

Świetna ta Twoja czekoladka :).
Ostatnie foto mnie zaczarowało :loveu:

Posted

A ja nie wiedziałam, że Ty gdzieś masz galerię, a tu patrzę i tyle foteczek! :shake: Teraz będę mogła Was bezlitośnie śledzić i podglądać :diabloti:...

Widzę, że Mop ma się dobrze i nawet owłosienie jej zostawiłaś! A na kelpinę miło popatrzeć. A z klasą maturalną to ściema ;) .
Masz fajnie, jak możesz pojeździć w tych Czechach do kogoś sensownego! Wtedy to i 4 hopki na trawniku mają trochę sensu, bo nie wszystko idzie zrobić raz-dwa. I tak większość pracy na agility robisz na sekwencjach a nie na 20-przeszkodowych torach. Chociaż wiadomo, że i takie trzeba pobiegać, no i wiadomo, że stref nie zrobisz bez przeszkód.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ty$ka']Rozumiem Cię doskonale ;). Inna rzecz, że przez długi czas nie widziałam nic fajnego w agility, a potem stwierdziłam, że i tak nie będe dojeżdżać kilka razy w tygodniu do klubu oddalonego o 127km od mojego miejsca zamieszkania :lol: Więc też tylko ćwiczymy obi, a i to tylko rekreacyjnie. Może kiedyś spróbujemy, czegoś innego :)

Świetna ta Twoja czekoladka :).
Ostatnie foto mnie zaczarowało :loveu:
Dzięki :loveu:

[quote name='pcheelkaa']http://www.picshot.pl/pfiles/362491/1069088_559890947403534_1917919943_n.jpg pierwszy kolega od prawej :loveu:
http://www.picshot.pl/pfiles/362499/65.jpg jakie opływowe ciałko :D już sobie wyobrażam jak zasuwa hah
Pierwsza od prawej to koleżanka, nie kolega ;)
A no, zasuwa :evil_lol:

[quote name='gato']A ja nie wiedziałam, że Ty gdzieś masz galerię, a tu patrzę i tyle foteczek! :shake: Teraz będę mogła Was bezlitośnie śledzić i podglądać :diabloti:...

Widzę, że Mop ma się dobrze i nawet owłosienie jej zostawiłaś! A na kelpinę miło popatrzeć. A z klasą maturalną to ściema ;) .

Mop ma się bardzo dobrze i wcale nie wygląda na te swoje osiem lat, prawda? ;)

[quote name='gato']Masz fajnie, jak możesz pojeździć w tych Czechach do kogoś sensownego! Wtedy to i 4 hopki na trawniku mają trochę sensu, bo nie wszystko idzie zrobić raz-dwa. I tak większość pracy na agility robisz na sekwencjach a nie na 20-przeszkodowych torach. Chociaż wiadomo, że i takie trzeba pobiegać, no i wiadomo, że stref nie zrobisz bez przeszkód.

Zgadzam się ;)

Posted

No właśnie w ogóle nie wygląda na swój wiek ;) . Powiedziałabym nawet, że wygląda tak samo jak 2 lata temu, kiedy ją widziałam. Mopina agilituje czy macie jakieś inne pomysły na siebie?