Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NightQueen']bo fajny jest :)
i borderka też poproszę zdjęcia :][/QUOTE]

oba to borderki :evil_lol:
BBeta ubiegłaś mnie :eviltong: Na żywo bardziej widać różnicę ;) może przy Vi nie tak bardzo - ona ma 51 cm, ale Bleble ma 54 cm i tu już różnica jest duża :P Zirka ma 47 cm

[IMG]http://i1126.photobucket.com/albums/l609/akkam/10.jpg[/IMG]

• 2 months later...
Posted

Dziękujemy ;)

Taak, przytyła do szalonych 12 kg, bo byłam chora i suki wychodziły tylko na siku z mamą :P Ale co tam, przyjdzie luty, zaczną się treningi, a później wiosna, pływanie, dłuższe spacery to przypakuje i spali tłuszczyk ;)

Posted

[quote name='mineralna_']Taak, przytyła do szalonych 12 kg, bo byłam chora i suki wychodziły tylko na siku z mamą :P Ale co tam, przyjdzie luty, zaczną się treningi, a później wiosna, pływanie, dłuższe spacery to przypakuje i spali tłuszczyk ;)
Właśnie, drugą sukę jeszcze pokaż :diabloti:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='Illusion']Bardzo ładnie wyrosła, a Ty tak narzekałaś... :diabloti:

Bo ja bym nie była sobą, gdybym sobie nie ponarzekała :P Teraz też uważam, że ładnie wyrosła, ma budowę predysponującą ją do większości psich sportów, która we frisbee umożliwia jej latanie na całkiem zadowalających mnie wysokościach, więc jestem szczęśliwa :) Inna sprawa, że jej ojciec generalnie daje fruwające dzieci ;) Dla mnie priorytetem jednak jest agility i w kierunku tego sportu najbardziej chcę się rozwijać.

Żebym nie była gołosłowna; Zirmiczka po treningu agility miała mini trening frisbee z osobą, która potrafi rzucać, bo ja to ciepię takimi naleśnikami, że szkoda gadać :shake:
To był backhand jak by ktoś miał wątpliwości ;)