Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie cos mi się obiło o uszy, że wreszcie masz tego swojego kelpiacza ale nie mogłam Was nigdzie dojrzeć, a tu BUM na dogo :cool3: Tego bym się nie spodziewała :cool3:

Piekna suczka! :loveu: I gratuluję oczywiście ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mineralna_']Ona jest mega malutka, niewiele większa od Carmen :diabloti: ma 41 cm, a waży pewnie 8 - 9 kg. Mam nadzieję, że jak już urośnie będzie się mieściła w Mkach, ale zobaczymy.

Filmik - 4 miesiące i mój nic nie umiejący szczeniak :loveu:
Noooo, pozazdrościć tych wszystkich umiejetności u zirki:)

Pzdr.

Posted (edited)

[quote name='Illusion']Coraz ładniejszy pycholek jej się robi :).[/QUOTE]
No, to fakt. Zaczyna jej się wyciągać ten ryjek trochę, już nie jest szeroki jak u staffika. Na szczęście :evil_lol:

[quote name='BBeta']Widzę, że już od kilku miesięcy jesteś szczęśliwą posiadaczką Kelpika dlatego spóźnione, ale szczere gratulacje :)

Mała jest cudowna :loveu: Więcej zdjęć poproszę :cool3:[/QUOTE]
Hmm, czy cudowna to kwestia dyskusyjna. Zazwyczaj u rodziny spotykam się z komentarzami typu "jak mogłaś kupić sobie takiego brzydkiego psa", albo wersja soft "ekhem... no w sumie to całkiem fajne ma te... uszy..? " :diabloti: ale dzięki za gratulacje :)

[quote name='Pestka']Właśnie cos mi się obiło o uszy, że wreszcie masz tego swojego kelpiacza ale nie mogłam Was nigdzie dojrzeć, a tu BUM na dogo :cool3: Tego bym się nie spodziewała :cool3:

Piekna suczka! :loveu: I gratuluję oczywiście ;)[/QUOTE]
Przestałam siedzieć na forach jakiś czas temu, a że jestem typem osoby, która musi gdzieś spamować zdjęciami, tak więc... :cool3:

[quote name='Asiaczek']Noooo, pozazdrościć tych wszystkich umiejetności u zirki:)

Pzdr.[/QUOTE]
Umiejętności, he he :evil_lol:

[quote name='Joann']Zawsze bardzo mi sie podobały kelpiki, śliczna jest i ten kolor boski;][/QUOTE]
dzięki ;)

Nowe zdjęcia po weekendzie. W sobote jedziemy do Warszawy na zawody :smile:

Edited by mineralna_
Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']Będzie Zirka? :loveu:[/QUOTE]
będzie :evil_lol:
[quote name='Pestka']Liczę na wygłaskanie małej :evil_lol:[/QUOTE]
a bierzesz swoją małą paskudę? :cool3:

Posted

[quote name='Illusion']A moim zdaniem właśnie się różnią i to nie tak mało :).
[/QUOTE]

Dobra noo :eviltong: ale Ty miałaś ją wiele razy widziałaś na żywo, ja mogę jedynie oceniac po zdjęciach. W każdym bądź razie co show to show ;)

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']Dobra noo :eviltong: ale Ty miałaś ją wiele razy widziałaś na żywo, ja mogę jedynie oceniac po zdjęciach. W każdym bądź razie co show to show ;)[/QUOTE]

Oj tam, oj tam :evil_lol:.
Ale aż z ciekawości spojrzałam sobie na foty Bambi i serio się różnią, z resztą na razie nie ma co porównywać, bo Zirka jest jeszcze dzieciuchem :).

Posted

Dzięki za zdjęcia, Magda! :loveu:

[quote name='Illusion']

Mam nadzieję, że uda Wam się być, jak nie to... :mad: :evil_lol:
znalazłyśmy nocleg więc będziemy na 100% :cool3:

[quote name='Zuzia&Snoopy']mam nadzieję że się ogarnę i jakoś Was znajdę. Kocham focic kelpiki :cool3:
Spoko, napewno gdzies tam wypatrzysz dziwną dziewczynkę i mini labradorka :diabloti:

[quote name='Zuzia&Snoopy']Dobra noo :eviltong: ale Ty miałaś ją wiele razy widziałaś na żywo, ja mogę jedynie oceniac po zdjęciach. W każdym bądź razie co show to show ;)
[quote name='Zuzia&Snoopy']Jej podobna do Bambi ze zdjec strasznie :smile:

Zirka i Bambi to kuzynki ;)

Magda podesłała mi jeszcze takie fotki:

I mój szempion (:jumpie:) w wieku 6 miesięcy

Posted

[quote name='Illusion']
Ale aż z ciekawości spojrzałam sobie na foty Bambi i serio się różnią, z resztą na razie nie ma co porównywać, bo Zirka jest jeszcze dzieciuchem :).[/QUOTE]

Czy się różnią czy nie, nie zmienia to faktu że Zirka jest przeboska :) :loveu:

• 3 weeks later...