Pestka Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Właśnie cos mi się obiło o uszy, że wreszcie masz tego swojego kelpiacza ale nie mogłam Was nigdzie dojrzeć, a tu BUM na dogo :cool3: Tego bym się nie spodziewała :cool3: Piekna suczka! :loveu: I gratuluję oczywiście ;) Quote
Asiaczek Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='mineralna_']Ona jest mega malutka, niewiele większa od Carmen :diabloti: ma 41 cm, a waży pewnie 8 - 9 kg. Mam nadzieję, że jak już urośnie będzie się mieściła w Mkach, ale zobaczymy. Filmik - 4 miesiące i mój nic nie umiejący szczeniak :loveu: Noooo, pozazdrościć tych wszystkich umiejetności u zirki:) Pzdr. Quote
Joann Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Zawsze bardzo mi sie podobały kelpiki, śliczna jest i ten kolor boski;] Quote
mineralna_ Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 (edited) [quote name='Illusion']Coraz ładniejszy pycholek jej się robi :).[/QUOTE] No, to fakt. Zaczyna jej się wyciągać ten ryjek trochę, już nie jest szeroki jak u staffika. Na szczęście :evil_lol: [quote name='BBeta']Widzę, że już od kilku miesięcy jesteś szczęśliwą posiadaczką Kelpika dlatego spóźnione, ale szczere gratulacje :) Mała jest cudowna :loveu: Więcej zdjęć poproszę :cool3:[/QUOTE] Hmm, czy cudowna to kwestia dyskusyjna. Zazwyczaj u rodziny spotykam się z komentarzami typu "jak mogłaś kupić sobie takiego brzydkiego psa", albo wersja soft "ekhem... no w sumie to całkiem fajne ma te... uszy..? " :diabloti: ale dzięki za gratulacje :) [quote name='Pestka']Właśnie cos mi się obiło o uszy, że wreszcie masz tego swojego kelpiacza ale nie mogłam Was nigdzie dojrzeć, a tu BUM na dogo :cool3: Tego bym się nie spodziewała :cool3: Piekna suczka! :loveu: I gratuluję oczywiście ;)[/QUOTE] Przestałam siedzieć na forach jakiś czas temu, a że jestem typem osoby, która musi gdzieś spamować zdjęciami, tak więc... :cool3: [quote name='Asiaczek']Noooo, pozazdrościć tych wszystkich umiejetności u zirki:) Pzdr.[/QUOTE] Umiejętności, he he :evil_lol: [quote name='Joann']Zawsze bardzo mi sie podobały kelpiki, śliczna jest i ten kolor boski;][/QUOTE] dzięki ;) Nowe zdjęcia po weekendzie. W sobote jedziemy do Warszawy na zawody :smile: Edited May 17, 2012 by mineralna_ Quote
mineralna_ Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 jak wypali będę w niedziele cały dzień a w sobotę się zobaczy ;) Quote
Pestka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='mineralna_']jak wypali będę w niedziele cały dzień a w sobotę się zobaczy ;)[/QUOTE] Liczę na wygłaskanie małej :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy']Będzie Zirka? :loveu:[/QUOTE] będzie :evil_lol: [quote name='Pestka']Liczę na wygłaskanie małej :evil_lol:[/QUOTE] a bierzesz swoją małą paskudę? :cool3: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 mam nadzieję że się ogarnę i jakoś Was znajdę. Kocham focic kelpiki :cool3: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Jej podobna do Bambi ze zdjec strasznie :) Quote
Illusion Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 A moim zdaniem właśnie się różnią i to nie tak mało :). Mam nadzieję, że uda Wam się być, jak nie to... :mad: :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Illusion']A moim zdaniem właśnie się różnią i to nie tak mało :). [/QUOTE] Dobra noo :eviltong: ale Ty miałaś ją wiele razy widziałaś na żywo, ja mogę jedynie oceniac po zdjęciach. W każdym bądź razie co show to show ;) Quote
Illusion Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy']Dobra noo :eviltong: ale Ty miałaś ją wiele razy widziałaś na żywo, ja mogę jedynie oceniac po zdjęciach. W każdym bądź razie co show to show ;)[/QUOTE] Oj tam, oj tam :evil_lol:. Ale aż z ciekawości spojrzałam sobie na foty Bambi i serio się różnią, z resztą na razie nie ma co porównywać, bo Zirka jest jeszcze dzieciuchem :). Quote
mineralna_ Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Dzięki za zdjęcia, Magda! :loveu: [quote name='Illusion'] Mam nadzieję, że uda Wam się być, jak nie to... :mad: :evil_lol: znalazłyśmy nocleg więc będziemy na 100% :cool3: [quote name='Zuzia&Snoopy']mam nadzieję że się ogarnę i jakoś Was znajdę. Kocham focic kelpiki :cool3: Spoko, napewno gdzies tam wypatrzysz dziwną dziewczynkę i mini labradorka :diabloti: [quote name='Zuzia&Snoopy']Dobra noo :eviltong: ale Ty miałaś ją wiele razy widziałaś na żywo, ja mogę jedynie oceniac po zdjęciach. W każdym bądź razie co show to show ;) [quote name='Zuzia&Snoopy']Jej podobna do Bambi ze zdjec strasznie :smile: Zirka i Bambi to kuzynki ;) Magda podesłała mi jeszcze takie fotki: I mój szempion (:jumpie:) w wieku 6 miesięcy Quote
Illusion Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 To super! :multi: http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/540358_349629081759674_100001377547353_873392_266553591_n.jpg :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Illusion'] Ale aż z ciekawości spojrzałam sobie na foty Bambi i serio się różnią, z resztą na razie nie ma co porównywać, bo Zirka jest jeszcze dzieciuchem :).[/QUOTE] Czy się różnią czy nie, nie zmienia to faktu że Zirka jest przeboska :) :loveu: Quote
mineralna_ Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Dostałam zdjęcia, więc się chwale :cool3: Quote
mineralna_ Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Kosmici :loveu: pseudo-wiewiór :eviltong: Quote
mineralna_ Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Przepraszam za ilość, ale wszystkie są tak ładne, że nie mogłam się powstrzymać. Dzięki Natalia :loveu: Quote
Pestka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Ziracz :loveu: Na żywo jeszcze fajniejsza niż na fotach :cool3: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 a łeeee to na tych zawodach byliście! Zdjęcia mega! i te oczyyyy! Quote
mineralna_ Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Mała aktualizacja :) http://www.youtube.com/watch?v=lIbd2X4BCm8 7 miesięcy - 44cm i 10 kg. Mogę zapomnieć o Mkowym kelpiku :placz: Quote
Kashdog Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Kurcze, kurcze, ona jest super! Ja chce ją już w agility zobaczyć :diabloti: eLkowy kelpik nie jest zły :cool3: Quote
Recommended Posts