Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha to jak ja ostatnio Amiczka podstrzygłam :evil_lol:

Niedość ze krzywo (bo chciał mnie użreć) to tak trochę nie wyjściowo jedną stronę drugiej już się nie dało bo wpadł w szał :mad:
więc gorzej napewno nie wygląda,:evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mineralna_']naoglądałam się wczoraj za dużo zdjęć psów z takimi fajnymi uszkami i postanowiłam że mój też będzie takie miał ale trochę nie wyszło :diabloti:[/QUOTE]
trening czyni mistrza, ja też tnę krzywo, ale ćwiczę :diabloti:
Pokaaaazuj :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Jak ja mogłam tutaj wcześniej nie trafić? :cool3:
Oglądałam Twojego bloga to postanowiłam, że tutaj też wpadnę. Carmen jest super! Przyznam, że miałam nadzieję, że to jakaś rasa, bo aż się zainteresowałam tą rozbrykaną kupą futra :eviltong: A tu jednak kundelki są te najwspanialsze ;)

Pzdr i zapraszam do nas!

Posted

[quote name='Agathee']Jak ja mogłam tutaj wcześniej nie trafić? :cool3:
Oglądałam Twojego bloga to postanowiłam, że tutaj też wpadnę. Carmen jest super! Przyznam, że miałam nadzieję, że to jakaś rasa, bo aż się zainteresowałam tą rozbrykaną kupą futra :eviltong: A tu jednak kundelki są te najwspanialsze ;)

Pzdr i zapraszam do nas!
kundelki kundelkami ale następny będzie prawdopodobnie rasowy ;) i będzie miał taki charakter jak sobie wymarzyłam :loveu:

[quote name='Asiaczek']Oczywiście, że powinnas się wstydzić:)

dzięki za pocieszenie :cool3:
[quote name='Feigned']ostatnie zdjęcie mi się najbardziej podoba :loveu: Carmen w całej okazałości :cool3:
dodam Was sobie do linków na blogu i lecę czytać :)
nasz blog do najciekawszych nie należy no ale ;)
[quote name='Minerva']Hej Wam :hand:
http://i41.tinypic.com/i4qq6v.jpg
Aportuje z wody :cool3: ?
jeżeli to co ona robi można nazwać apotrem to tak ;) ale u nas to polega na tym że rzucam jej piłkę, ona po nią biegnie i jak nie wołam za nią histerycznie żeby do mnie przyszła to spieprza w drugą stronę ;)

Trochę kundla pozującego

I wreszcie normalny pies :loveu:

i na koniec