Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm.. faktycznie masz problemy z chodzeniem - ale to wada wrodzona biedaku:diabloti:
A Carmen śliczno :loveu:
Turystyczna piosenka:evil_lol:

Posted

Dominika, masz coś do Gej Deja? :mad: Dostałam od Dulce slicznego Łosia z ich koszulką :loveu: a ty nie wieśniaku jeden :eviltong::diabloti:

A to że chodzić nie umiem wiem aż za dobrze. Uświadomiłam to sobie jak się prawie przewróciłam przed zoologicznym a następnie jakieś 5 metrów dalej przed apteką :diabloti: i jeszcze po jakichś 250 upadkach na klatce schodowej oraz pamiętnym wpadnięciu w wielką górę błota jak biegałam z psem :evil_lol:

Posted

Nie no wiesz, zawsze można cię na leczenie korekcyjne zapisać! I będziesz chodzić tak ładnie jak ja :D I będziesz mogła zaśpiewać "Turystyczną Piosenkę"

Posted

Miałam na skolioze chodzić i nie chodze :razz: jak mi sie przypomni to robie te głupie cwiczenia sama w domu.

myślałam ze sie czepiasz muzyki na filmiku, masz szczęscie że nie :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Ale macie fajny frisbowy avek. Dopiero teraz zauważyłam :evil_lol:
Frisbujecie jeszcze? Bo nam coraz gorzej idzie, chyba Cielakwej znudziły się gumiaki i wgl aportowanie :p Teraz sobie sztuczkujemy, żeby nie zanudzić się na śmierć :evil_lol:
Siem rozpisołam :lol:

Posted

[quote name='Nikita89']No i czarnuch jest nawet :D ej coś tych fotek mało :P myszek było więcej :D
myszek jest 6 i fotek 6 ;) Hope niestety już za TM :(
[quote name='Minerva']Ale macie fajny frisbowy avek. Dopiero teraz zauważyłam :evil_lol:
Frisbujecie jeszcze? Bo nam coraz gorzej idzie, chyba Cielakwej znudziły się gumiaki i wgl aportowanie :p Teraz sobie sztuczkujemy, żeby nie zanudzić się na śmierć :evil_lol:
Siem rozpisołam :lol:
Wzięłam dyski i suke ostatnio ale rozpraszała się bardzo szybko. Dawno nie ćwiczyłysmy bo śniegu nawaliło tyle e ledwo ją było widać z pod niego. Teraz zamierzam się bardziej skupić na agility ale na razie szczegółów zdradzać nie będę bo to wstepne plany i jeszcze nic nie wiadomo w 100% ;)
Apropo avka - dzieki ;) ale juz mi się znudził :diabloti:

gremlin :diabloti:

głupie sztuczki

piłeczkowanie i sznureczkowanie :diabloti:

i...? :stupid:

Teraz będę częściej tu włazić bo już mi się dogo mniej niepodoba :cool3::diabloti: