Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mineralna_ napisał(a):
hero pup 160

A tak z ciekawości. Sporo dziur robi na dyskach?(nie mówię o moich kochanych gumowcach, bo na nich nawet Fredka nie zostawia większych sladów:evil_lol:)

Posted

witamy wszystkich :evil_lol:

Minerva, nie, carmen nie ma aż tak silnego zgryzu, chociaż narobiła kilka dziurek, ale z dysków zrobić sitko Timek (:loveu:)

P.S. Zuz odezwij się czasem :p

Posted

[quote name='mineralna_']witamy wszystkich :evil_lol:

Minerva, nie, carmen nie ma aż tak silnego zgryzu, chociaż narobiła kilka dziurek, ale z dysków zrobić sitko Timek (:loveu:)

P.S. Zuz odezwij się czasem :p

Jestem :multi: :multi: A dziś Timek poprawił dysk i jest jeszcze większe sitko :cool3: Mam zdjęcia Carmen, ale brzydkie i jeszcze ich nie zgrałam, więc na razie nie dam :eviltong: Chyba, że na jutrzejszy spacer weźmiesz parówkowe geje :evil_lol::evil_lol:

Posted

mineralna_ napisał(a):

kilka dziurek :roll:. Też tak chce, moje Ciele dziurawi wszystko, od razu :angryy::angryy::angryy:. Tylko gumiaki jak na razie się sprawdzają. Chociaż za duzo dysków nie testowałyśmy :evil_lol:.

Posted

doszły nowe dyski :diabloti: zaraz po nie ide na poczte i do zoologicznego kupic darmozjadom karme, napisać rozprawke z polskiego (jak zdążę :P), pouczyc sie z gery na mape, na mate na poprawe i zuziszonem katować nowe dyski :loveu:

Posted

mineralna_ napisał(a):
doszły nowe dyski :diabloti: zaraz po nie ide na poczte i do zoologicznego kupic darmozjadom karme, napisać rozprawke z polskiego (jak zdążę :P), pouczyc sie z gery na mape, na mate na poprawe i zuziszonem katować nowe dyski :loveu:

Jeeeee, nowe dyski :loveu: Timosław na pewno będzie zadowolony :evil_lol: Będziemy niszczyć, niszczyć :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Kamila łer ar ju ? end jor [ ? :lol:] słit dog Karmen ? hę ? :razz:

Dobra bo więcej nie umiem - ja chce zdjęciaa.... !!! :shake::mad:
Zdjęcia Carmen,Mańka też no ale myyyyszyyy najbardziej !!! :loveu:

Wybacz mi Carmen ale sama wiesz że Twoja pańcia jest zUa i niedobra i dawno fotografowała Jakartę szczególnie,nie ? :cool3:

Posted

żyjemy żyjemy :evil_lol:
Carmen ma cieczke więc siedzimy sobie w domu całymi dniami bawimy się z myszami, rysujemy, nudzimy i czekamy na moment sterylizacji zeby nie trzeba było się dalej męczyć (je teeeż tak chceee :roll:)

http://i46.tinypic.com/2h2flhs.jpg

sory ze w linku ale dogo jest głupie i nie potrafie wrzucić zdjęcia :diabloti:

Hope ma guza, a właściwie juz dwa (i prawdopodobnie przezuty 'w środku') największy guz jest na mięśniu i rokowania są złe. właściwie nic nie da się zrobić...

Posted

Tu mendy jesteście :diabloti:

Czy Ty wiesz że 2 dni Was na Fotoblogach szukałam ?! :crazyeye: I niemogłam znaleźć,a Ty pewnie wiedziałaś że tu jesteście,nic nie mówiłaś bo miałaś z nas ucieche.. :evil_lol:

Lansiary jedne,ale macie Hirołów :diabloti:
:loveu:

Posted

[FONT=Arial]Ale te białe, najmniejsze są najgłupsze, nie da się prawie takimi wysrańcami rzucać :P Poza tym są już troszkę (:diabloti:) zmasakrowane, bo Timek się nimi zajmował :cool3::loveu:

Na razie przechodzimy przez trudny okres cieczkowania :placz: kudłate mnie olewa, ja jej rzucam a ona wącha coś z boku :p
[/FONT]

Posted

Carmen z dyskami lasnuje szpanuje wymiata :lol:
Wiem co to znaczy jak pies cię olewa, Fredka też ma obecnie cieczke, chociaż za frisbee lata, gorzej z oddawaniem-jak zwykle...

Posted

A Roki ma problemy psychiczne właśnie przez takie 'coś' ,któro dolega teraz Carmen - w okolicy wszystkie suczki się chyba zebrały i coraz bardziej ujawnia się jego autystyczna choroba,że w czasie złapania dysku i przyniesienia go do mnie odwraca się i biegnie w drugą stronę.. z dyskiem w mordzie [nie specjalnie,zapomina puścić..] :diabloti:

Dawaj myszowe,bo wiem że masz :evil_lol: