madziulik_13 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Hej :loveu: Powróciłam na dogo :evil_lol: Czekam na fotki :cool3: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 mineralna_ napisał(a):hero pup 160 A tak z ciekawości. Sporo dziur robi na dyskach?(nie mówię o moich kochanych gumowcach, bo na nich nawet Fredka nie zostawia większych sladów:evil_lol:) Quote
mineralna_ Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 witamy wszystkich :evil_lol: Minerva, nie, carmen nie ma aż tak silnego zgryzu, chociaż narobiła kilka dziurek, ale z dysków zrobić sitko Timek (:loveu:) P.S. Zuz odezwij się czasem :p Quote
stratoos Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='mineralna_']witamy wszystkich :evil_lol: Minerva, nie, carmen nie ma aż tak silnego zgryzu, chociaż narobiła kilka dziurek, ale z dysków zrobić sitko Timek (:loveu:) P.S. Zuz odezwij się czasem :p Jestem :multi: :multi: A dziś Timek poprawił dysk i jest jeszcze większe sitko :cool3: Mam zdjęcia Carmen, ale brzydkie i jeszcze ich nie zgrałam, więc na razie nie dam :eviltong: Chyba, że na jutrzejszy spacer weźmiesz parówkowe geje :evil_lol::evil_lol: Quote
Minerva Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 mineralna_ napisał(a):Minerva, nie, carmen nie ma aż tak silnego zgryzu, chociaż narobiła kilka dziurek, ale z dysków zrobić sitko Timek (:loveu:) kilka dziurek :roll:. Też tak chce, moje Ciele dziurawi wszystko, od razu :angryy::angryy::angryy:. Tylko gumiaki jak na razie się sprawdzają. Chociaż za duzo dysków nie testowałyśmy :evil_lol:. Quote
mineralna_ Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 doszły nowe dyski :diabloti: zaraz po nie ide na poczte i do zoologicznego kupic darmozjadom karme, napisać rozprawke z polskiego (jak zdążę :P), pouczyc sie z gery na mape, na mate na poprawe i zuziszonem katować nowe dyski :loveu: Quote
stratoos Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 mineralna_ napisał(a):doszły nowe dyski :diabloti: zaraz po nie ide na poczte i do zoologicznego kupic darmozjadom karme, napisać rozprawke z polskiego (jak zdążę :P), pouczyc sie z gery na mape, na mate na poprawe i zuziszonem katować nowe dyski :loveu: Jeeeee, nowe dyski :loveu: Timosław na pewno będzie zadowolony :evil_lol: Będziemy niszczyć, niszczyć :diabloti: Quote
mineralna_ Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 no i juz zniszczone :shake::diabloti: Quote
Minerva Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Ale chociaż powiedz, że fajnie było :cool3::cool3::cool3::cool3: No i jakieś foty wstaw, kobieto :shake:, kiedy ostatnio były jakieś fotki? Quote
.Agata. Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Kamila łer ar ju ? end jor [ ? :lol:] słit dog Karmen ? hę ? :razz: Dobra bo więcej nie umiem - ja chce zdjęciaa.... !!! :shake::mad: Zdjęcia Carmen,Mańka też no ale myyyyszyyy najbardziej !!! :loveu: Wybacz mi Carmen ale sama wiesz że Twoja pańcia jest zUa i niedobra i dawno fotografowała Jakartę szczególnie,nie ? :cool3: Quote
mineralna_ Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 żyjemy żyjemy :evil_lol: Carmen ma cieczke więc siedzimy sobie w domu całymi dniami bawimy się z myszami, rysujemy, nudzimy i czekamy na moment sterylizacji zeby nie trzeba było się dalej męczyć (je teeeż tak chceee :roll:) http://i46.tinypic.com/2h2flhs.jpg sory ze w linku ale dogo jest głupie i nie potrafie wrzucić zdjęcia :diabloti: Hope ma guza, a właściwie juz dwa (i prawdopodobnie przezuty 'w środku') największy guz jest na mięśniu i rokowania są złe. właściwie nic nie da się zrobić... Quote
mineralna_ Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 :evil_lol: Ale i tak to jest moje ulubione :eviltong: http://i50.tinypic.com/125rrs6.jpg i co Timek zrobił nam z naszym hero pupem :diabloti: rzuciłam mu tylko 3 razy http://i46.tinypic.com/30mna84.jpg Quote
.Agata. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Tu mendy jesteście :diabloti: Czy Ty wiesz że 2 dni Was na Fotoblogach szukałam ?! :crazyeye: I niemogłam znaleźć,a Ty pewnie wiedziałaś że tu jesteście,nic nie mówiłaś bo miałaś z nas ucieche.. :evil_lol: Lansiary jedne,ale macie Hirołów :diabloti: :loveu: Quote
mineralna_ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [FONT=Arial]Ale te białe, najmniejsze są najgłupsze, nie da się prawie takimi wysrańcami rzucać :P Poza tym są już troszkę (:diabloti:) zmasakrowane, bo Timek się nimi zajmował :cool3::loveu: Na razie przechodzimy przez trudny okres cieczkowania :placz: kudłate mnie olewa, ja jej rzucam a ona wącha coś z boku :p [/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 http://i46.tinypic.com/2h2flhs.jpg świetne ale jej p[asuje ta obróżka Quote
Bartiśkowa_ Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 http://i46.tinypic.com/2h2flhs.jpg świetne ale jej pasuje ta obróżka Quote
Minerva Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Carmen z dyskami lasnuje szpanuje wymiata :lol: Wiem co to znaczy jak pies cię olewa, Fredka też ma obecnie cieczke, chociaż za frisbee lata, gorzej z oddawaniem-jak zwykle... Quote
.Agata. Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 A Roki ma problemy psychiczne właśnie przez takie 'coś' ,któro dolega teraz Carmen - w okolicy wszystkie suczki się chyba zebrały i coraz bardziej ujawnia się jego autystyczna choroba,że w czasie złapania dysku i przyniesienia go do mnie odwraca się i biegnie w drugą stronę.. z dyskiem w mordzie [nie specjalnie,zapomina puścić..] :diabloti: Dawaj myszowe,bo wiem że masz :evil_lol: Quote
Recommended Posts