Minerva Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 mineralna_ napisał(a):weeźźź to nie jest śmieszne :shake::diabloti: Ależ jest :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Minerva napisał(a):Ależ jest :evil_lol: mhm :evil_lol: Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jakieś foty z frisbowania bym chciała. Ewentualnie filmik:cool3: Da rade? Quote
mineralna_ Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Minerva napisał(a):Jakieś foty z frisbowania bym chciała. Ewentualnie filmik:cool3: Da rade? niee :diabloti: dzisiaj niet bo w ramach prezentu urodzinowego jade do rybnika do sklepu :roll::evil_lol: a na dłuższy spacer wyjde po 19 wiec dopa Quote
Illusion Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No właśnie... :evil_lol: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :multi: Dużo myszek, treningów i spełnienia wszystkich marzeń! :) Ja tu tak tylko pozornie ni z gruszki, ni z pietruszki, bo staram się na bieżąco zaglądać do Waszej galerii, tylko tak cicho siedzę :cool3:. Quote
Minerva Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 To ty dzisiaj masz urodziny. Czego by tu ci zyczyć... No więc tak: Żebyś razem z Carmen wygrała DCDC (wiem, że to ja i Cielak jesteśmy w tym najlepsze, ale ci ustąpię tego pierwszego miejsca :evil_lol:) Żeby Ci z nieba spadło mnóstwoooo CS'ów, Jawzów i oczywiście gumiaków w Trixie :evil_lol: Dużo picia, żeby Ci nie zaschło w gardle :drinka::drinking::chlup::beerchug: Dobrych ocen w szkole I spełnienia reszty Twoich marzeń, życzą Tośka i Cielak:cool1:. Quote
yoshiyuki Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Odemnie też wszystkiego najlepszego :D:D i z okazji Twoich urodzin można by nam fotek jakiś posypać ;) Quote
doma0905 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Siemka .! :bluepaw: My tutaj z wizytą . ;] i chcemy zapytać kiedy nove foty będą ? :cool3: bo poprzednie przegapiłyśmy :shake: [B]ZAPRASAMY WSZYSTKICH DO BINKOWEJ GALERII .! :p[/B] Quote
mineralna_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='RCookie']No właśnie... :evil_lol: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :multi: Dużo myszek, treningów i spełnienia wszystkich marzeń! :) Ja tu tak tylko pozornie ni z gruszki, ni z pietruszki, bo staram się na bieżąco zaglądać do Waszej galerii, tylko tak cicho siedzę :cool3:.[/QUOTE] dzięki :diabloti: [quote name='Shel']CZeść Wam :eviltong::diabloti:[/QUOTE] hej ;) [quote name='Minerva']To ty dzisiaj masz urodziny. Czego by tu ci zyczyć... No więc tak: Żebyś razem z Carmen wygrała DCDC (wiem, że to ja i Cielak jesteśmy w tym najlepsze, ale ci ustąpię tego pierwszego miejsca :evil_lol:) Żeby Ci z nieba spadło mnóstwoooo CS'ów, Jawzów i oczywiście gumiaków w Trixie :evil_lol: Dużo picia, żeby Ci nie zaschło w gardle :drinka::drinking::chlup::beerchug: Dobrych ocen w szkole I spełnienia reszty Twoich marzeń, życzą Tośka i Cielak:cool1:.[/QUOTE] :loveu: jestem ci taka wdzieczna ze ustąpisz nam pierwszego miejsca w dcdc miszczu :diabloti: na pewno skorzystamy :loveu: [quote name='yoshiyuki']Odemnie też wszystkiego najlepszego :D:D i z okazji Twoich urodzin można by nam fotek jakiś posypać ;)[/QUOTE] dzięki, zobacze co sie da zrobic :diabloti: [quote name='doma0905']Siemka .! :bluepaw: My tutaj z wizytą . ;] i chcemy zapytać kiedy nove foty będą ? :cool3: bo poprzednie przegapiłyśmy :shake: [B]ZAPRASAMY WSZYSTKICH DO BINKOWEJ GALERII .! :p[/B][/QUOTE] nie ma to jak mała reklama w innych galeriach :p Quote
Minerva Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='mineralna_']:loveu: jestem ci taka wdzieczna ze ustąpisz nam pierwszego miejsca w dcdc miszczu :diabloti: na pewno skorzystamy[/QUOTE] Miszcz :evil_lol:. Dziękuję bardzo miszczu namber tu :evil_lol:. Korzystajcie, korzystajcie. My ostatnio sobie odpuszczamy, bo Fredka obecnie wkaracza w okres dojrzewania(nie wiem jak sie to u psów nazywa:evil_lol:) i ani jej się śni mi gumiaka przynosić :cool1:. Wstrętna baba i tyle :evil_lol:. Pzdr. Quote
mineralna_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Minerva']Miszcz :evil_lol:. Dziękuję bardzo miszczu namber tu :evil_lol:. Korzystajcie, korzystajcie. My ostatnio sobie odpuszczamy, bo Fredka obecnie wkaracza w okres dojrzewania(nie wiem jak sie to u psów nazywa:evil_lol:) i ani jej się śni mi gumiaka przynosić :cool1:. Wstrętna baba i tyle :evil_lol:. Pzdr.[/QUOTE] my na razie tez nie frisbujemy tylko ostro piłeczujemy zeby sie mojemu psu bez mózgu nie znudziło :eviltong: Quote
Minerva Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='mineralna_']my na razie tez nie frisbujemy tylko ostro piłeczujemy zeby sie mojemu psu bez mózgu nie znudziło :eviltong:[/QUOTE] I bardzo dobrze :cool3: Quote
C&B Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Zdzisław ma urodziny :loveu: A!:loveu: No więc nie wiem czego tam sobie chcesz... Życzę ci, abyś miała choco tana :diabloti: No i żeby Carmen w frisbee dobra była:loveu: I żebyś na stare lata się nie roztyła :evil_lol: Quote
Kashdog Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 No to skoro urodziny miałaś to trza życzenia złożyć :cool3::cool3: Wszystkiego najlepszego :BIG: I życzę: Najlepiej latającej Carmen :BIG: Aby uszyska Mańka uruchomiły swoje wiatraki i podbijał 1 miejsce na wszystkich DCDC z Carmen :BIG: Aby mych w twoim domu było więcej i więcej :BIG::diabloti: I wszystkiego czego tylko sobie życzysz :BIG: :cool3::cool3: Quote
Feigned Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 mineralna, a wiedziałaś, że "carmen" po łacinie oznacza "pieśń" ? :diabloti: Quote
mineralna_ Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Minerva']Wywiało Was :mad:?[/QUOTE] nie, jesteśmy tylko sie nei udzielamy :cool3: [quote name='Feigned'][B]mineralna[/B], a wiedziałaś, że "carmen" po łacinie oznacza "pieśń" ? :diabloti:[/QUOTE] nie :diabloti: Quote
Talia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Nie ładnie tak potajemnie wchodzic do własnej galerii:evil_lol::diabloti: Quote
mineralna_ Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 a moze frytki do tego? :diabloti: fot nie ma bo mój aparat przechodzi kryzys i jesteśmy w separacji :cool1: Quote
Minerva Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 mineralna_ napisał(a):a moze frytki do tego? :diabloti: fot nie ma bo mój aparat przechodzi kryzys i jesteśmy w separacji :cool1: Poposzę jeszcze Fante, będzie mi miło, płaci Cielak :diabloti:. A co z waszym dzieckiem?!(czytaj Carmen), chyba od czasu do czasu musi sie spotykać z aparatem :eviltong:. Quote
Feigned Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 heej hej, podobno zamówiłaś nowe dyski :diabloti: jakie, jakie ? :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Minerva napisał(a):Poposzę jeszcze Fante, będzie mi miło, płaci Cielak :diabloti:. A co z waszym dzieckiem?!(czytaj Carmen), chyba od czasu do czasu musi sie spotykać z aparatem :eviltong:. czasem sie spotyka, jak go wyciągam z szafy zeby wyjąc laptopa :diabloti: Feigned napisał(a):heej hej, podobno zamówiłaś nowe dyski :diabloti: jakie, jakie ? :evil_lol: hero pup 160 Quote
Recommended Posts