Kashdog Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 http://i35.tinypic.com/6z908y.jpg Padłam xDDD Quote
Minerva Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dawno Cię nie było a u nas frisbowy filmik :razz::evil_lol:. Quote
mineralna_ Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='Błyskotka']Chronił ją przed deszczem. no ba :cool3: [quote name='Minerva']Ło jezu, to sama moknij w deszcz i jeszcze się siłuj z psem, żeby ci gumiaka oddał . Powinien być jeszcze w tym tygodniu. Powinien, ale nie obiecuję. http://i35.tinypic.com/6z908y.jpg :roflt: Pzdr. ja lubie rzucac w deszcz :diabloti: [quote name='Feigned']ale Carmen fajnie łapie dysk :loveu: zdolne dziewczę. ja się zabieram ciągle, żeby też zamówić i jakoś mi nigdy nic nie wychodzi z tego. a Ty masz fajną bluzę. :eviltong: ta, kamila w wydaniu joł madafaka :diabloti: ale ja tez ją lubie :loveu: [quote name='Shel']Witamy się po raz pierwszy :] witamy i zapraszamy czesciej :evil_lol: [quote name='Talia']By to nazwała dwiema cyframi, ale sie powstrzymam Zajefajny tytuł:loveu: jakimi jakimi? :evil_lol: [quote name='Bartiśkowa_']Śliczna jest :loveu: dzieki :loveu: [quote name='Minerva']Hej Wam :hand: bry:loveu: [quote name='C&B']W kłótni są to masz minimalne szanse :diabloti: ale ze co bo nie zajarzylam :razz: [quote name='Kashdog']http://i35.tinypic.com/6z908y.jpg Padłam xDDD :diabloti: [quote name='Minerva']Dawno Cię nie było a u nas frisbowy filmik :razz::evil_lol:. ogolnei mnie dawno nie było bo nie mialam dostepu do neta xD Przyszły dyski, oprocz tego ze są zaje2biscie male to w ogole takie fajne :loveu: suce tez sie podobaja dla osob ktore maja male psy i sie zastanawiaja - swietne sa, mientkie i w ogole, nawet moj niedorobiony mendisz je lapie co jest sukcesem ale sa tez minusy, za chiny nie umie nimi rzucic rollera, za to sa lekkie i fajnie idzie rzucac floatery no, i dziurawia sie :diabloti: trixowy gumiak wytrzymal zeby rafy, carmen, timka, kukiego i maniuta i nie ma wgniecen itp a w tym juz sa no ale cos kosztem czegos, ja nie zaluje :eviltong: Quote
mineralna_ Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 C&B napisał(a):Już nie chcesz mojego brata:placz: napisałabym cos ale boje sie ze mnie zbanują :diabloti: pewnie ze chce (a ładny jest chociaż? xD) Feigned napisał(a):a jakie dyski kupiłaś? :cool3: hero pup 120 :razz: Quote
Minerva Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Kupiłabym te dyski, ale jest kilka ale :evil_lol: Ja małego psa nie mam :eviltong: Jak na razie rzucam cielakowi głownie rollery a ich brak powoduje depresję i ciężki stan u fredki :evil_lol: To czekam na foty lub filmik z waszego frisbowanka Quote
Feigned Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 mineralna_ napisał(a):hero pup 120 :razz: oo pierwszy raz takie widzę :eviltong: ja to 1 softa chcę i 2 cs'y :cool3: taa, też mam bluzę jedną taką joł madafaka :diabloti: tyle że rozmiar jakiś xxl więc nie pokazuję się w niej poza domem :evil_lol: Quote
C&B Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Kasztanowe włosy, okulary, ladne niebieskie oczy, blady, krzywy nos, lekki garb? emm... i bezguściak :diabloti: Quote
mineralna_ Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Feigned napisał(a):oo pierwszy raz takie widzę :eviltong: ja to 1 softa chcę i 2 cs'y :cool3: taa, też mam bluzę jedną taką joł madafaka :diabloti: tyle że rozmiar jakiś xxl więc nie pokazuję się w niej poza domem :evil_lol: dawałam do nich link kilka stron wczesniej :cool3: ja lubie takie joł madafaka xD wygodne są Minerva napisał(a): To czekam na foty lub filmik z waszego frisbowanka przecież sąąą kilka stron wczesniej xD C&B napisał(a):Kasztanowe włosy, okulary, ladne niebieskie oczy, blady, krzywy nos, lekki garb? emm... i bezguściak :diabloti: wiesz co...? to ja jednak nie chce tego numeru :diabloti: Quote
Minerva Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 mineralna_ napisał(a):przecież sąąą kilka stron wczesniej xD A ja chcę foty z tymi nowymi deklami a nie trixiowym gumowcem :evil_lol::cool3: Quote
Feigned Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 nie mogę znaleźć, ja biedne dziecko jestem, ale dobra tam :evil_lol: a teraz to se myślę czy nie kupić takiego z trixie właśnie zamiast Softa, jak z nimi u Was, mogą być? :cool3: tak na początek, głównie do nakręcania i rollerów :cool3: Quote
Minerva Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Feigned napisał(a):nie mogę znaleźć, ja biedne dziecko jestem, ale dobra tam :evil_lol: a teraz to se myślę czy nie kupić takiego z trixie właśnie zamiast Softa, jak z nimi u Was, mogą być? :cool3: tak na początek, głównie do nakręcania i rollerów :cool3: Gumiak z trixie świetnie się do nakręcania nadaje :razz: Quote
mineralna_ Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Minerva napisał(a):A ja chcę foty z tymi nowymi deklami a nie trixiowym gumowcem :evil_lol::cool3: to se poczekasz :diabloti: Feigned napisał(a):nie mogę znaleźć, ja biedne dziecko jestem, ale dobra tam :evil_lol: a teraz to se myślę czy nie kupić takiego z trixie właśnie zamiast Softa, jak z nimi u Was, mogą być? :cool3: tak na początek, głównie do nakręcania i rollerów :cool3: trixowe są do nakrecania i rollerow spoko, nawet mozna floaterowac nimi troszke xD ja bym kupiła gumiak + zwykły cs tj gumowce z trixie są duze w porownaniu z hero pup'ami tymi co mam teraz :evil_lol: bo te te w ogole male ale fajne :diabloti: Quote
Minerva Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ja to jestem miłośniczka gumiaków :evil_lol: tak jak cielak :razz:. i z tego powodu chyba zainwestuję w drugiego, bo tak jednym rzucać nam się znudziło:evil_lol: Quote
mineralna_ Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 ja teraz chce 3 cs'y pup'y chyba i moze ze dwa 'zimowe' :diabloti: Quote
C&B Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A mój brat już sobie nadziei narobił :evil_lol: Quote
Minerva Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 mineralna_ napisał(a):ja teraz chce 3 cs'y pup'y chyba i moze ze dwa 'zimowe' :diabloti: Frisbodyskozakupoholoiczka :evil_lol: Quote
Talia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ja się nie będę wypowiadać:evil_lol: a kiedy nowe fotki?:lol: Quote
mineralna_ Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='Minerva']Frisbodyskozakupoholoiczka :evil_lol: wcale njeee :P [quote name='Talia']Ja się nie będę wypowiadać:evil_lol: a kiedy nowe fotki?:lol: nowych narazie niet :diabloti: Z Zuzemm xD i ze mna Quote
Minerva Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 No...Dwie, ale są :evil_lol: http://i36.tinypic.com/25f7n9y.jpg jaki skok fajny :eviltong:. i gumiaka widzę :cool3: http://i34.tinypic.com/59ubo0.jpg Niedobra jędza mnie na smyczy trzyma Quote
C&B Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Oficjalnie na szynszyle puścił focha i gada z dziewczyną :diabloti: Zdjęć nie wyślę, bo powiedzą, że podobni :diabloti: Quote
tonacja Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 http://i36.tinypic.com/25f7n9y.jpg Świetny kudłacz! :loveu: ślicznie wygląda w tej czerwonej chustce...też muszę mojemu taką załatwić :diabloti: bo ta różowa to jakoś średnio do niego pasuje :cool3: Quote
bianka19 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Cześć Wam , śliczna Carmen :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts