mineralna_ Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 No to macie w nagrode za wszystkie te życzenia dla szczurowej :loveu: (jak chcecie wysyłać prezenty to na pw do mnie, podam adres :diabloti:) jedno 'sWeEtAśNe PiEsKowE z RoOshOffYm JęzyCzkieM ! :*' czy jak to sie tam teraz pisze :diabloti: Quote
taxelina Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Eh ma urodziny a ty dajesz tylko 1 fotke? Quote
mineralna_ Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 deer_1987 napisał(a):Eh ma urodziny a ty dajesz tylko 1 fotke? pretensje nie do mnie tylko to mojego grata który zamula :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='mineralna_']A tak w ogóle to... [FONT=Century Gothic]:multi: :multi::loveu: :loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Kundlowa dzisiaj kończy 4 latka ! :loveu: :loveu: :multi: :multi: [SIZE=2][FONT=Franklin Gothic Medium]Zdjęcia z imprezy dodam jutro :evil_lol:[/FONT] [/FONT]Spóźnione 100 lat :multi: Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Spóźnione życzonka :oops: 100 lat dla Carmen :multi: :drinking::beerchug::cunao: :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Dzieki wszystkim ;) Zdjęć z 'imprezki' nie chce mi się zmniejszać ale za to dam Wam filmik który nagrała stratoos w akcie radości spowodowanym znaleznieniem dysku który zgubiłam dwa dni temu na łąkach wiem ze latam za nią jak kot z pęcherzem ale nie chce mi przynosic dysku :evil_lol: aha, wiem tez ze frisbujemy jak kaleki no ale czegorz sie spodziewac jak i pancia i piesek są uposledzone :P YouTube - Frisbee? No nie wiem :P Edit; zapomniałam napisac ze matka dąła Carmen rybe w sosie pomidorowym i carmen po spacerze obrzygała pół domu :roll: i kto sprzątał? ja oczywiscie Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Frisbee :loveu: Ryba na pewno była smaczna :diabloti::cool3:. Pozdrawiamy. Quote
stratoos Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Heeeej :loveu: Kto znalazł dysk... JA :multi: Kto nagrał filmik... JA :multi: idziemy jutro, prawda? :razz: Quote
mineralna_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 stratoos napisał(a):Heeeej :loveu: Kto znalazł dysk... JA :multi: Kto nagrał filmik... JA :multi: idziemy jutro, prawda? :razz: nono, pewnie ze idziemy :loveu: moze znowu znajdziesz coś mojego :diabloti: co zgubiłam Minerva napisał(a):Frisbee :loveu: Ryba na pewno była smaczna :diabloti::cool3:. Pozdrawiamy. tja najbardziej urocze było sprzątanie zarzyganego mieszkania po pyszniutkiej rybce :p kto mi kupi nowy dysk? :placz::placz: Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 mineralna_ napisał(a): tja najbardziej urocze było sprzątanie zarzyganego mieszkania po pyszniutkiej rybce :p kto mi kupi nowy dysk? :placz::placz: Nie wątpię w to :evil_lol: Co do dysku-kupujesz w jakimś miejsowym zoologicznym czy przez neta zamawiasz? Quote
mineralna_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Minerva napisał(a): Co do dysku-kupujesz w jakimś miejsowym zoologicznym czy przez neta zamawiasz? przez neta, u nas w zoologu są same takie szczękorozyeby :roll::diabloti: Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 mineralna_ napisał(a):przez neta, u nas w zoologu są same takie szczękorozyeby :roll::diabloti: To u mnie w ogóle nie było :shake:. Dopiero jak zauważyli, że ja zawsze pytam o to samo to przywieźli kilka :roll:. Quote
mineralna_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Minerva napisał(a):To u mnie w ogóle nie było :shake:. Dopiero jak zauważyli, że ja zawsze pytam o to samo to przywieźli kilka :roll:. a fajne jakies chociaż? ja bym teraz chciała moze cs'a jakiegos :P albo znowu nalesnika z trixie Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Łoo... Na żadne bardziej profesjonalne bym nie liczyła, przynajmniej w moim zoologicznym. Przywieźli jakieś 5 sztuk trixie-wszystkie takie jak widziałaś w mojej galerii, tylko różniły się kolorami. No, ale i tak się postarali, bo mogli mnie w sumie olać :roll:. Teraz będą mnie wyzywać, że im te dekle nie schodzą :evil_lol:. Quote
mineralna_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Minerva napisał(a):Łoo... Na żadne bardziej profesjonalne bym nie liczyła, przynajmniej w moim zoologicznym. Przywieźli jakieś 5 sztuk trixie-wszystkie takie jak widziałaś w mojej galerii, tylko różniły się kolorami. No, ale i tak się postarali, bo mogli mnie w sumie olać :roll:. Teraz będą mnie wyzywać, że im te dekle nie schodzą :evil_lol:. ja bym kupiła wszystkie :diabloti: Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 mineralna_ napisał(a):ja bym kupiła wszystkie :diabloti: Nie miałam pewności czy Cielaczka będzie nimi zainteresowana. Jak im na prawdę nie będą schodzić to powoli je sobie będę kupować :lol:. Quote
mineralna_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Cześć! Co u Was słychać? ;) stara bida :cool3: [quote name='Minerva']Nie miałam pewności czy Cielaczka będzie nimi zainteresowana. Jak im na prawdę nie będą schodzić to powoli je sobie będę kupować :lol:. haha :cool3: Pup 120 - Hero Pup 120 Biały patrzcie co znalazłaaaaam :loveu: za 11 zł kupuje dwa dla mojej cioty :diabloti: Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Taniocha jakaś. Ale wygląda ciekawie :evil_lol::cool3:. Jak dostaniesz to zdasz relacje czy fajny. Quote
Aga&Ganja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 mineralna_ napisał(a):dla mojej cioty :diabloti: Jakiej cioty?! :evil_lol: Quote
C&B Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Cioty (dogomaniackie cioteczki) to my jesteśmy, a Carmen to pies Zdzisława :diabloti: Quote
mineralna_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Minerva napisał(a):Taniocha jakaś. Ale wygląda ciekawie :evil_lol::cool3:. Jak dostaniesz to zdasz relacje czy fajny. taniocha i brzydki kolor ale tylko na takie mnie teraz stać :evil_lol: lepsze to niż ma latać za jednym plaskaczem z trixie :diabloti: C&B napisał(a):toż to tańsze od klikera mojego :diabloti: mój kosztował 6 zł :evil_lol: Aga&Ganja napisał(a):Jakiej cioty?! :evil_lol: mojej :eviltong: C&B napisał(a):Cioty (dogomaniackie cioteczki) to my jesteśmy, a Carmen to pies Zdzisława :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts