Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to macie w nagrode za wszystkie te życzenia dla szczurowej :loveu:
(jak chcecie wysyłać prezenty to na pw do mnie, podam adres :diabloti:)
jedno 'sWeEtAśNe PiEsKowE z RoOshOffYm JęzyCzkieM ! :*' czy jak to sie tam teraz pisze :diabloti:

Posted

[quote name='mineralna_']A tak w ogóle to...

[FONT=Century Gothic]:multi: :multi::loveu: :loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Kundlowa dzisiaj kończy 4 latka ! :loveu: :loveu: :multi: :multi:
[SIZE=2][FONT=Franklin Gothic Medium]Zdjęcia z imprezy dodam jutro :evil_lol:[/FONT]

[/FONT]
Spóźnione 100 lat :multi:

Posted

Dzieki wszystkim ;)

Zdjęć z 'imprezki' nie chce mi się zmniejszać ale za to dam Wam filmik który nagrała stratoos w akcie radości spowodowanym znaleznieniem dysku który zgubiłam dwa dni temu na łąkach
wiem ze latam za nią jak kot z pęcherzem ale nie chce mi przynosic dysku :evil_lol:
aha, wiem tez ze frisbujemy jak kaleki no ale czegorz sie spodziewac jak i pancia i piesek są uposledzone :P

YouTube - Frisbee? No nie wiem :P

Edit; zapomniałam napisac ze matka dąła Carmen rybe w sosie pomidorowym i carmen po spacerze obrzygała pół domu :roll: i kto sprzątał? ja oczywiscie

Posted

stratoos napisał(a):
Heeeej :loveu:

Kto znalazł dysk... JA :multi:

Kto nagrał filmik... JA :multi:

idziemy jutro, prawda? :razz:

nono, pewnie ze idziemy :loveu: moze znowu znajdziesz coś mojego :diabloti: co zgubiłam
Minerva napisał(a):
Frisbee :loveu:
Ryba na pewno była smaczna :diabloti::cool3:.
Pozdrawiamy.

tja najbardziej urocze było sprzątanie zarzyganego mieszkania po pyszniutkiej rybce :p

kto mi kupi nowy dysk? :placz::placz:

Posted

mineralna_ napisał(a):

tja najbardziej urocze było sprzątanie zarzyganego mieszkania po pyszniutkiej rybce :p

kto mi kupi nowy dysk? :placz::placz:

Nie wątpię w to :evil_lol:

Co do dysku-kupujesz w jakimś miejsowym zoologicznym czy przez neta zamawiasz?

Posted

mineralna_ napisał(a):
przez neta, u nas w zoologu są same takie szczękorozyeby :roll::diabloti:

To u mnie w ogóle nie było :shake:. Dopiero jak zauważyli, że ja zawsze pytam o to samo to przywieźli kilka :roll:.

Posted

Minerva napisał(a):
To u mnie w ogóle nie było :shake:. Dopiero jak zauważyli, że ja zawsze pytam o to samo to przywieźli kilka :roll:.

a fajne jakies chociaż?
ja bym teraz chciała moze cs'a jakiegos :P
albo znowu nalesnika z trixie

Posted

Łoo... Na żadne bardziej profesjonalne bym nie liczyła, przynajmniej w moim zoologicznym. Przywieźli jakieś 5 sztuk trixie-wszystkie takie jak widziałaś w mojej galerii, tylko różniły się kolorami. No, ale i tak się postarali, bo mogli mnie w sumie olać :roll:. Teraz będą mnie wyzywać, że im te dekle nie schodzą :evil_lol:.

Posted

Minerva napisał(a):
Łoo... Na żadne bardziej profesjonalne bym nie liczyła, przynajmniej w moim zoologicznym. Przywieźli jakieś 5 sztuk trixie-wszystkie takie jak widziałaś w mojej galerii, tylko różniły się kolorami. No, ale i tak się postarali, bo mogli mnie w sumie olać :roll:. Teraz będą mnie wyzywać, że im te dekle nie schodzą :evil_lol:.

ja bym kupiła wszystkie :diabloti:

Posted

mineralna_ napisał(a):
ja bym kupiła wszystkie :diabloti:

Nie miałam pewności czy Cielaczka będzie nimi zainteresowana. Jak im na prawdę nie będą schodzić to powoli je sobie będę kupować :lol:.

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Cześć! Co u Was słychać? ;)
stara bida :cool3:

[quote name='Minerva']Nie miałam pewności czy Cielaczka będzie nimi zainteresowana. Jak im na prawdę nie będą schodzić to powoli je sobie będę kupować :lol:.
haha :cool3:
Pup 120 - Hero Pup 120 Biały patrzcie co znalazłaaaaam :loveu: za 11 zł kupuje dwa dla mojej cioty :diabloti:

Posted

Minerva napisał(a):
Taniocha jakaś. Ale wygląda ciekawie :evil_lol::cool3:. Jak dostaniesz to zdasz relacje czy fajny.

taniocha i brzydki kolor ale tylko na takie mnie teraz stać :evil_lol: lepsze to niż ma latać za jednym plaskaczem z trixie :diabloti:

C&B napisał(a):
toż to tańsze od klikera mojego :diabloti:

mój kosztował 6 zł :evil_lol:
Aga&Ganja napisał(a):
Jakiej cioty?! :evil_lol:

mojej :eviltong:

C&B napisał(a):
Cioty (dogomaniackie cioteczki) to my jesteśmy, a Carmen to pies Zdzisława :diabloti:

:diabloti: