Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']http://i36.tinypic.com/2hqw8yu.jpg
to chyba taki dla niej najlepszy stan obfutrzenia :loveu::loveu: ślicznie wygląda taka puchata
mi się tam bardziej podoba całkiem kudłata :P
[quote name='bianka19']Cześć , co tak Was dawno u nas nie było ? :placz:
Brak czasu niestety ;)

Miałyśmy gościa :diabloti:
o imieniu Zuzia;

wiecej nie dodam ponieważ mój stary grat tak zamula że nic nie można zrobić :shake:

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Ale Zuzia oryginalna z urody! :-o To jakaś rasa, czy mieszaniec z pekińczykiem/spanielem tybetańskim czy coś takiego? ;)

To czekamy na koniec zamulania Twojego grata :razz: i fotki :loveu:

Zuz to kundel który miał być psem w typ ONka (dodam ze jest mniejsza od Carmen) :diabloti:
Kupił (?) ją taki chłopak ale zorientował się że coś mało ma z owczarka (:diabloti:) i chciał ją wyrzucić, ale mój kuzyn ją wziął i namówił ciotkę żeby u nich została :P Na pierwszym spacerze im zwiała i później jej szukali :evil_lol:
Jak była mała to była taka brzydka że aż sliczna :loveu::eviltong:
ma teraz może rok..?

Posted

mineralna_ napisał(a):
Zuz to kundel który miał być psem w typ ONka (dodam ze jest mniejsza od Carmen) :diabloti:
Kupił (?) ją taki chłopak ale zorientował się że coś mało ma z owczarka (:diabloti:) i chciał ją wyrzucić, ale mój kuzyn ją wziął i namówił ciotkę żeby u nich została :P Na pierwszym spacerze im zwiała i później jej szukali :evil_lol:
Jak była mała to była taka brzydka że aż sliczna :loveu::eviltong:
ma teraz może rok..?

:lol::lol::lol::lol: No nie mogę, łał :evil_lol: Słodka jest, a ten pyszczek spłaszczony to coś niecoś rasowy... (Ale może nie ONkowy...:evil_lol::evil_lol:)

Posted

fuksowata napisał(a):
zuzia jak wyplosz :loveu: cudna, uwielbiam psy z wylupiastymi oczami :evil_lol:

Zapraszamhy do nas, tam jest pełno wyłupiastych gał :diabloti:

Posted

Dobra jestem i odświeżę Ci galerię, bo coś nikt nie chce do Ciebie wpadać :eviltong: Ciekawe czemu?? :evil_lol: Ja chcę zdjęcia mojej kochanej Carmen :placz: :placz:

P.S: Fajny jest ten peruwiańczyk :loveu:

Posted

A tak w ogóle to...

[FONT=Century Gothic]:multi: :multi::loveu: :loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Kundlowa dzisiaj kończy 4 latka ! :loveu: :loveu: :multi: :multi:
[SIZE=2][FONT=Franklin Gothic Medium]Zdjęcia z imprezy dodam jutro :evil_lol:[/FONT]

[/FONT]

Posted

Carmen, więc życzę ci, aby ten wstrętny Zdzisław nie wstawiał twoich tak nie korzystnych zdjęć na nk jak ostatnie :cool1: No, a po za tym to tego, żebyś miała jakiś pożytek z tego Zdzicha , nie wiem... jedzienie czy co... No tego najlepszego wszystkiego :loveu:

Posted

C&B, ja normalnie nie mogę, jak Ty coś wymyślisz. :lol::evil_lol: jak widzę mamy podobne poczucia humoru. :diabloti: ale by się działo jakbyśmy się spotkały w rl.. :evil_lol:

Carmen, wszystkiego naj ! :loveu:
kupiła chociaż pańcia jakiś prezent ? wielką kość czy co? :diabloti:

Posted

[quote name='Feigned']C&B, ja normalnie nie mogę, jak Ty coś wymyślisz. :lol::evil_lol: jak widzę mamy podobne poczucia humoru. :diabloti: ale by się działo jakbyśmy się spotkały w rl.. :evil_lol:

W piątek będe się kręcić po Białym :diabloti:

Posted

C&B napisał(a):
11-16 w GB :diabloti:

ee czyli, że bez psa :cool1: no to lipa :lol:
ja mam lekcje do 13.25 a szkoła przy Białej praktycznie, dawaj mi na PW nr kom tak na wszelki wypadek :diabloti: puszcze syg. żebyś miała nr, jak będziesz chciała to może się stykniemy :eviltong:

Posted

Ale ja wtedy będę z mamą, a z mamą siara będzie :diabloti:
Może kiedy w weekend, z suczką przyjadę i gdzieś na jakieś ładne pola, oczywiście jeżeli chcesz spotkać się z gadatliwą panią i wredną suka :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']Carmen, więc życzę ci, aby ten wstrętny Zdzisław nie wstawiał twoich tak nie korzystnych zdjęć na nk jak ostatnie :cool1: No, a po za tym to tego, żebyś miała jakiś pożytek z tego Zdzicha , nie wiem... jedzienie czy co... No tego najlepszego wszystkiego :loveu:
jassne ja wstrętna :diabloti:
ja jestem super mega fajna ekstra i ogólnie ;D
[quote name='zmierzchnica']Najlepszego dla Carmen! :multi::multi::loveu:
dzieki :cool3:
[quote name='Feigned']C&B, ja normalnie nie mogę, jak Ty coś wymyślisz. :lol::evil_lol: jak widzę mamy podobne poczucia humoru. :diabloti: ale by się działo jakbyśmy się spotkały w rl.. :evil_lol:

Carmen, wszystkiego naj ! :loveu:
kupiła chociaż pańcia jakiś prezent ? wielką kość czy co? :diabloti:
Piłeczkę z rogza :cool3::eviltong:

[quote name='magda_z']Wszystkiego najlepszego dla Carmen :)
dzięki :loveu: