BBeta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mineralna_ napisał(a):ja myślałam ze Kaja to ciastko... :evil_lol: ... bo gruba? :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mineralna_ napisał(a):akurat do torebeczki, ślicznie wyglądają w kokardkach, wyperfumowane, tylko trzeba uważać żeby za dużo nie machały łapkami bo się biedactwa zmęczą :shake: I KONIECZNIE kiedy idzie jakiś pies to trzeba brać je na ręce, bo przecież mogą zostać zjedzony przez potworne kundle! To zachowanie doprowadza mnie do szału. Quote
mineralna_ Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 BBeta napisał(a):... bo gruba? :diabloti: nie, kolorystycznie mi podchodzi pod ciastko :evil_lol: aczkolwiek w sprawie kolorów proszę się mną nie kierować... :diabloti: Kasia&Rika napisał(a):I KONIECZNIE kiedy idzie jakiś pies to trzeba brać je na ręce, bo przecież mogą zostać zjedzony przez potworne kundle! To zachowanie doprowadza mnie do szału. Mnie też :roll: Trzeba swojego małego, puchatego, okokardkowanego /shih tzu/ yorusia/chihuahułkę szybko wziąć na ręce bo jeszcze kundel powącha i co to będzie? zestresuje się psiaczek :shake: Quote
Izabela124. Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ale sobie temat znalazłyście hi hi Quote
mineralna_ Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Izabela124. napisał(a):Ale sobie temat znalazłyście hi hi :evil_lol::evil_lol: swoją drogą z kilkoma osobami na ulicy już się wykłócałam że mój pies to nie jest shih tzu tylko kundel a jedna osoba powiedziała mi nawet że Carmen jest na 100% rasowa bo kundle są tylko duże... :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 mineralna_ napisał(a):chihuahułkę świetnie to brzmi po przeczytaniu na głos:evil_lol::evil_lol: Nie pamiętam jak było z moim pierwszym psem Snappim, ale Rika miała ciężki dzieciństwo:diabloti: Od małego , jakiegokolwiek psa nie spotkaliśmy - od bezdomnego kundelka do psów wielkości doga - o ile były tylko łagodnie nastawione, a to przecież widać na pierwszy rzut oka - Rika wręcz musiała podejść, powąchać się i pobawić. I teraz jest prawie idealnym psem pod względem łagodności do innych - nauczyła się, że jak jest na smyczy i jest odciągana od jakiegoś psa to oznacza, że pies jest dla niej niebezpieczny i zaczyna na niego szczekać i warczeć:angryy::evil_lol: Za to kocha martretujące ją szczeniaki astków. Quote
mineralna_ Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Kasia&Rika napisał(a):świetnie to brzmi po przeczytaniu na głos:evil_lol::evil_lol: Nie pamiętam jak było z moim pierwszym psem Snappim, ale Rika miała ciężki dzieciństwo:diabloti: Od małego , jakiegokolwiek psa nie spotkaliśmy - od bezdomnego kundelka do psów wielkości doga - o ile były tylko łagodnie nastawione, a to przecież widać na pierwszy rzut oka - Rika wręcz musiała podejść, powąchać się i pobawić. I teraz jest prawie idealnym psem pod względem łagodności do innych - nauczyła się, że jak jest na smyczy i jest odciągana od jakiegoś psa to oznacza, że pies jest dla niej niebezpieczny i zaczyna na niego szczekać i warczeć:angryy::evil_lol: Za to kocha martretujące ją szczeniaki astków. to teraz uwaga ja zabłysnę - carmen jak była mała to jakikolwiek pies by nie szedł (oprócz małych) byla brana na ręce efektem czego później miała agresję lękową ale już jest ok :P chociaż nadal podgryza niektóre duze psy w nos Quote
BBeta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 A ja lubie chihuahua :loveu: I rosyjskie toy terriery :loveu: :diabloti: Quote
mineralna_ Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 BBeta napisał(a):A ja lubie chihuahua :loveu: I rosyjskie toy terriery :loveu: :diabloti: ja bym nie mogła mieć takiego małego psa :diabloti: po 1 nie ma sie do czego przytulic a po 2 bałabym sie ze takiego psa rozdeptam jak bym chodziła po domu :evil_lol: Quote
Minerva Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 mineralna_ napisał(a):po 2 bałabym sie ze takiego psa rozdeptam jak bym chodziła po domu :evil_lol: Ciekawe...:evil_lol:. Quote
IzabelaB Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 witamy :) jedziesz może na wystawę jutro :)? oj, przepraszam już się ciebie o to pytałam hehehe! ale właśnie może jak ktoś tu przyjdzie to mi powie, że jedzie hm? jest ktoś taki? Quote
C&B Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Nie przesadzajcie Ja tam mam malego psa i jakoś normalnie się z nim zachowuję i nie tak często jest deptany jak by się mogło wydawać:evil_lol: Dziś byłam na takim pokazie gdzie ułani byli itd. i była stajnia a tam konie i jedna facetka jak ja idę z Cziką i west obok nas to zdziw : przecież to zaraz się pobrudzi, na ręcę szybko, na ręce :cool1: Już nie komentowałam...:shake: Ale małe psy też są super chodź i tak wolę większe :evil_lol: Quote
wiska Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 witamy sie! :) i zapraszamy po przerwie :) Quote
madziulik_13 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Hej głupolki :loveu::evil_lol: Quote
mineralna_ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 C&B napisał(a):Nie przesadzajcie Ja tam mam malego psa i jakoś normalnie się z nim zachowuję i nie tak często jest deptany jak by się mogło wydawać:evil_lol: Dziś byłam na takim pokazie gdzie ułani byli itd. i była stajnia a tam konie i jedna facetka jak ja idę z Cziką i west obok nas to zdziw : przecież to zaraz się pobrudzi, na ręcę szybko, na ręce :cool1: Już nie komentowałam...:shake: Ale małe psy też są super chodź i tak wolę większe :evil_lol: tez mam małego psa i chciałabym mimo wszystko zeby urosła :P a takiej chihuahuy czy jak to się odmienia nie wyobrażam sobie po prostu miec :diabloti::eviltong: Minerva napisał(a):Ciekawe...:evil_lol:. no, a co? :eviltong: maksowa17 napisał(a):witamy :) jedziesz może na wystawę jutro :)? pisałam juz ze nie ;) wiska napisał(a):witamy sie! :) i zapraszamy po przerwie :) hej :razz: madziulik_13 napisał(a):Hej głupolki :loveu::evil_lol: cześć :loveu: Quote
Minerva Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 mineralna_ napisał(a):no, a co? :eviltong: Chociażby to, że ja miałam kiedyś szanucera miniaturę i go nigdy nie podeptałam :evil_lol:. Pozdrawiamy, u nas powinny byc dzisiaj nowe foty. A u Was kiedy będą? Quote
mineralna_ Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Minerva napisał(a):Chociażby to, że ja miałam kiedyś szanucera miniaturę i go nigdy nie podeptałam :evil_lol:. Pozdrawiamy, u nas powinny byc dzisiaj nowe foty. A u Was kiedy będą? ale jest różnica między sznaucerkiem mini a chihuahułą :p jakieś 5 kg różnicy zdjęcia? moze za jakieś 2 miesiące :diabloti: Quote
mineralna_ Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Daisy666 napisał(a):eloo. xdd jAK TAM? ? bianka19 napisał(a):Cześć wam!:cool3::cool3: witanko :diabloti: Quote
mineralna_ Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Izabela124. napisał(a):Gdzie fotki?:lol: nie ma :roll::diabloti: Quote
Minerva Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 "zdjęcia? moze za jakieś 2 miesiące :diabloti:" Do tego czasu to ja umrę bez Waszych fot:placz:. Quote
mineralna_ Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Minerva napisał(a):"zdjęcia? moze za jakieś 2 miesiące :diabloti:" kapuuś :eviltong::diabloti: dzisiaj idę focić kundla :eviltong: Quote
mineralna_ Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 jedno i spadam :diabloti: Quote
Recommended Posts