Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mineralna_ napisał(a):
akurat do torebeczki, ślicznie wyglądają w kokardkach, wyperfumowane, tylko trzeba uważać żeby za dużo nie machały łapkami bo się biedactwa zmęczą :shake:

I KONIECZNIE kiedy idzie jakiś pies to trzeba brać je na ręce, bo przecież mogą zostać zjedzony przez potworne kundle!
To zachowanie doprowadza mnie do szału.

Posted

BBeta napisał(a):
... bo gruba? :diabloti:

nie, kolorystycznie mi podchodzi pod ciastko :evil_lol:
aczkolwiek w sprawie kolorów proszę się mną nie kierować... :diabloti:
Kasia&Rika napisał(a):
I KONIECZNIE kiedy idzie jakiś pies to trzeba brać je na ręce, bo przecież mogą zostać zjedzony przez potworne kundle!
To zachowanie doprowadza mnie do szału.

Mnie też :roll:
Trzeba swojego małego, puchatego, okokardkowanego /shih tzu/ yorusia/chihuahułkę szybko wziąć na ręce bo jeszcze kundel powącha i co to będzie? zestresuje się psiaczek :shake:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ale sobie temat znalazłyście hi hi

:evil_lol::evil_lol:

swoją drogą z kilkoma osobami na ulicy już się wykłócałam że mój pies to nie jest shih tzu tylko kundel a jedna osoba powiedziała mi nawet że Carmen jest na 100% rasowa bo kundle są tylko duże... :evil_lol:

Posted

mineralna_ napisał(a):
chihuahułkę

świetnie to brzmi po przeczytaniu na głos:evil_lol::evil_lol:

Nie pamiętam jak było z moim pierwszym psem Snappim, ale Rika miała ciężki dzieciństwo:diabloti: Od małego , jakiegokolwiek psa nie spotkaliśmy - od bezdomnego kundelka do psów wielkości doga - o ile były tylko łagodnie nastawione, a to przecież widać na pierwszy rzut oka - Rika wręcz musiała podejść, powąchać się i pobawić. I teraz jest prawie idealnym psem pod względem łagodności do innych - nauczyła się, że jak jest na smyczy i jest odciągana od jakiegoś psa to oznacza, że pies jest dla niej niebezpieczny i zaczyna na niego szczekać i warczeć:angryy::evil_lol:
Za to kocha martretujące ją szczeniaki astków.

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
świetnie to brzmi po przeczytaniu na głos:evil_lol::evil_lol:

Nie pamiętam jak było z moim pierwszym psem Snappim, ale Rika miała ciężki dzieciństwo:diabloti: Od małego , jakiegokolwiek psa nie spotkaliśmy - od bezdomnego kundelka do psów wielkości doga - o ile były tylko łagodnie nastawione, a to przecież widać na pierwszy rzut oka - Rika wręcz musiała podejść, powąchać się i pobawić. I teraz jest prawie idealnym psem pod względem łagodności do innych - nauczyła się, że jak jest na smyczy i jest odciągana od jakiegoś psa to oznacza, że pies jest dla niej niebezpieczny i zaczyna na niego szczekać i warczeć:angryy::evil_lol:
Za to kocha martretujące ją szczeniaki astków.

to teraz uwaga ja zabłysnę - carmen jak była mała to jakikolwiek pies by nie szedł (oprócz małych) byla brana na ręce efektem czego później miała agresję lękową ale już jest ok :P
chociaż nadal podgryza niektóre duze psy w nos

Posted

BBeta napisał(a):
A ja lubie chihuahua :loveu: I rosyjskie toy terriery :loveu: :diabloti:

ja bym nie mogła mieć takiego małego psa :diabloti:
po 1 nie ma sie do czego przytulic a po 2 bałabym sie ze takiego psa rozdeptam jak bym chodziła po domu :evil_lol:

Posted

witamy :) jedziesz może na wystawę jutro :)?

oj, przepraszam już się ciebie o to pytałam hehehe! ale właśnie może jak ktoś tu przyjdzie to mi powie, że jedzie hm? jest ktoś taki?

Posted

Nie przesadzajcie
Ja tam mam malego psa i jakoś normalnie się z nim zachowuję i nie tak często jest deptany jak by się mogło wydawać:evil_lol:
Dziś byłam na takim pokazie gdzie ułani byli itd. i była stajnia a tam konie i jedna facetka jak ja idę z Cziką i west obok nas to zdziw : przecież to zaraz się pobrudzi, na ręcę szybko, na ręce :cool1: Już nie komentowałam...:shake:
Ale małe psy też są super chodź i tak wolę większe :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
Nie przesadzajcie
Ja tam mam malego psa i jakoś normalnie się z nim zachowuję i nie tak często jest deptany jak by się mogło wydawać:evil_lol:
Dziś byłam na takim pokazie gdzie ułani byli itd. i była stajnia a tam konie i jedna facetka jak ja idę z Cziką i west obok nas to zdziw : przecież to zaraz się pobrudzi, na ręcę szybko, na ręce :cool1: Już nie komentowałam...:shake:
Ale małe psy też są super chodź i tak wolę większe :evil_lol:

tez mam małego psa i chciałabym mimo wszystko zeby urosła :P a takiej chihuahuy czy jak to się odmienia nie wyobrażam sobie po prostu miec :diabloti::eviltong:
Minerva napisał(a):
Ciekawe...:evil_lol:.

no, a co? :eviltong:
maksowa17 napisał(a):
witamy :) jedziesz może na wystawę jutro :)?

pisałam juz ze nie ;)
wiska napisał(a):
witamy sie! :) i zapraszamy po przerwie :)

hej :razz:
madziulik_13 napisał(a):
Hej głupolki :loveu::evil_lol:

cześć :loveu:

Posted

mineralna_ napisał(a):
no, a co? :eviltong:

Chociażby to, że ja miałam kiedyś szanucera miniaturę i go nigdy nie podeptałam :evil_lol:.
Pozdrawiamy, u nas powinny byc dzisiaj nowe foty. A u Was kiedy będą?

Posted

Minerva napisał(a):
Chociażby to, że ja miałam kiedyś szanucera miniaturę i go nigdy nie podeptałam :evil_lol:.
Pozdrawiamy, u nas powinny byc dzisiaj nowe foty. A u Was kiedy będą?

ale jest różnica między sznaucerkiem mini a chihuahułą :p jakieś 5 kg różnicy

zdjęcia? moze za jakieś 2 miesiące :diabloti: